ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod Angel » úte zář 14, 2010 8:44 pm

Memory: +nakrčí čelo když mu svítí do očí+ Podle toho jak se Viší místa rozhodnou a ano, bolest souvisí s těmi vizemi +chvíli to vypadá že už nic víc neřekne, protože má rty pevně stištěné, ale pak si pět povzdechne+ Bývá to tak jednou měsíčně, ale teď jsem měl dvě během ani ne dvaceti čtyř hodin +skloní hlavu, zavře oči a začne si mnout spánky+ Nějak to ničí mozek, protože na to není stavěný. Já lákařství nerozumím, nikdy jsem nemusel člověka sešít, stačilo ho rozpárat +hořce se ušklíbne a v očích které na memory pozvedne se temně zaleskne jeho démon+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte zář 14, 2010 8:46 pm

Memory: Hovno! +zavrčí odezdi+ Hlava ho balí taky vod toho že chlastá hůř než já. Klidně vydrží tejdny pít denně lahev whisky. Tolik nevychlastám ani já +na důkaz svého alkoholizmu se mírně odtáhne od Neferet, vytáhne placatku a lokne si+ Chceš pudlíčku? +strčí Neferet lahev pod nos. Je v ní směsice několika druhů alkoholu, takže suma sumárum je to pořádný zabiják+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 14, 2010 8:54 pm

Memory: +kývne hlavou a usměje se, jako že to nic nebylo a sleduje, jak vyšetřuje Angela a pozorně poslouchá+

Spike: +nakrčí nos, když jí strčí placatku pod nos a začichá+ Co v tom je? +nedůvěřivě se na to podívá+ Radši ne, ráda bych zůstala střízlivá. Musim vás ještě přenést zpět. Určitě nechcete, abychom skončili uprostřed dne na ulici. +zakroutí hlavou+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte zář 14, 2010 9:06 pm

Angel: Pri zmienke o vyšších miestach spozornie. Ale zatiaľ ho neprerušuje, keďže to vyzeralo, že sa mu moc o tom nechce rozprávať. Takže je rada, keď tomu tak nie je. Počúva ho a popritom rozmýšľa, čo by sa dalo urobiť. Keď dorozpráva, postaví sa a podíde k jednej zo skriniek, odkiaľ vytiahne veľmi zložito vyzerajúci prístroj pripomínajúci kovový kastról s drátikmi a rôznymi kovovými trubičkami. "Je to normálne? Myslím tie vízie mávajú upíry bežne?" opýta sa so záujmom, keď k nemu podíde a nasadí mu prístroj na hlavu. "Bežnými diagnostickými kúzlami sa len ťažko dá zistiť poškodenie mozgu. Má to dočinenia s hrúbkou lebečnej kosti. Ak máte poškodený mozog, tento prístroj to odhalí."

Keď Spike začne hovoriť o alkohole, čo doplní aj názornou ukážkou, spozorní a pozrie opäť na Angela. "Je to pravda? Pijete často?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte zář 14, 2010 9:14 pm

Memory: +mírně zakroutí hlavou+ Nemají, ale znal jsem jednu co je měla +odmlčí se+ U ní se dalo těžko poznat jestli má poškozený mozek nebo ne. Připravil jsem jí totiž o rozum ještě když byla člověk. Moje mistrovské dílo +dodá hořce. Nebýt toho že je tu Neferet, tak by Memory ten přístroj hodil na hlavu a odešel, takhle trpělivě sedí+ Nemám rád magii +zamulá si jakoby prosebe, ale dost na to aby to všichni slyšeli. Trhne hlavou při Memořině dotazu, krátce pohlédne na ni a pak dlouze, vražedně na Spikea ve smyslu že si to se svím vnoučkem ještě vyřídí+ Občas... trochu. Když už na bolest nepomůže tuba analgetik, tak si dál sklenku... dvě... +zatváří se neutrálně+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte zář 14, 2010 9:16 pm

Neferet a Memory: Všechno možná lásko. Vždycky zbude na dně, tak tam naleju noví +když nechce, pokrčí rameny a dá si ještě loka+ Jednu, dvě lahve +opraví Angela+ Nedávno jsme taky na tu bolest zkusili trochu marijánky +spokojeně se usměje+ Byl trochu divočejší, ale bolest přešla +informuje Memory přeochotně+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 14, 2010 9:22 pm

+poslouchá a pozoruje, co se tam děje, povzdechne si, když si tak Angel mumlá pro sebe+ Pak mi můžeš vynadat. +řekne směrem k němu, překvapeně pozvedne obočí, ale nic neříká, začínají ji bolet nohy, tak přešlápne z jedný na druhou a ještě víc se o Spikea zády opře, doufajíc, že ho nenapadne zpoza ní zmizet, by si pořádně namlela+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte zář 14, 2010 9:38 pm

Angel: Poznámku o tom, že pripravil niekoho o rozum prejde bez komentára. Predsa len sa už stretla s kadejakými individuami, takže ju hocičo len tak nevystraší. Prístroj mu dá dole z hlavy, lebo podvedome si jaksi uvedomuje jeho nevôľu. Špeciálnym kúzlom prečíta výsledky, no moc šťastne sa pri tom netvári. "Podľa prístroja, ktorý skôr pracuje s elektormagnetickými vlnami než s mágiou," dodá akoby len tak mimochodom. "poškodený mozog, teda doslovne poškodený, nemáte. Ale nie ste ani v poriadku. Zdá sa, že tie vízie sú niečo ako piesočná búrka. Rušivé vplyvy sú všade a zároveň nikde." zamyslí sa. Vôbec sa však nestará o to, či jej výklad pochopili. "Na bolesti hlavy vám môžem dať niečo, čo stopercentne zaberie, ale ten problém to nevyrieši." začne sa prechádzať po miestnosti. Keď si však uvedomí, že to robí, zastaví sa a pozrie na všetkých troch. Jej oči sa napokon opäť zastavia na Angelovi. "Čoho sa týkajú tie vízie? Ak to samozrejme nie je tajné." dodá preistotu, keďže Angel sa zdá byť v dosť zlej nálade. "Hovorili ste niečo o vyšších miestach? Poviete mi podrobnosti?"

Spike: Keď začne na Angela vyzrádzať takého interné informácie, nemôže si pomôcť, no musí sa trochu pousmiať. Spike je určite riadna osina v zadku, ale to ho zároveň robí veľmi sympatickým. "Marihuana môže pomôcť." povie s miernym úsmevom. "Ale nemá dlhodobý efekt a navyše pri častej konzumácii to človeka stojí niekoľko bodíkov IQ."

Nef: Všimne si, že tam prešlapuje na mieste. "Prepáčte, vôbec som na to nepomyslela." prútikom, ktorý má stále vytiahnutý vyčaruje v jednom rohu pohodlný gauč a ukáže Nef aj Spikovi, aby sa posadili.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte zář 14, 2010 9:45 pm

Memory: Tak to je dobrý lásko. Ten si může klidně zapálit +mávne rukou+ Von už beztak nemá co ztrácet. Tady +poklepe si na hlavu+ má jen výčitky svědomí a trochu pilin +nevšímaje si ničeho si přejde ke gauči na který sebou plácne, rozvalí se a rozhodí nohy do stran až se člověk diví že si neumáčkne těsnýma kalhotama intimní oblasti nebo že rifle rovnou neprasknou+ Sedej pudlíčku +plácne na gouč vedle sebe+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » úte zář 14, 2010 9:50 pm

Memory: +Neříká nic, na medicínu má přibližně stejný názor jako na magii. Ani jedno podle něj nepomáhá+ Bouřka? +z nedůvěrou a hlavně trochu posměšně se na ošetřovatelku koukne+ Když má tyhle vize člověk tak mu exploduje lebka. Tomu říkáte bouřka? +z hlasu mu zní Angelusova jízlivost a úštěpačnost+ Týkají se lidí v nouzi. To je totiž moje práce, zachraňovat lidi které se třeba něco snaží sežrat +mírně pokrčí rameny+ Nevím co jsou Viší místa zač, zřejmě nějaké astrální bytosti z jiné dimenze a úrovně bytí. Na to se zkuste zeptat Cordelie, ta tam byla. Pokud tedy ovládáte nekromancerství +posmívá se jí dál+ Ještě jednou cekneš Williame a vytřu tvejma zbama podlahu +zavrčí směrem ke Spikeovi+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga