kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod Memory » pon dub 12, 2010 8:04 pm

"Ahoj" pozdraví prekvapene Mystick, keď ju zahliadne vo dverách.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon dub 12, 2010 8:19 pm

+Také se tváří překvapeně.+

Tak tedy, vy se znáte, dámy? No, to je milé. Vemte místo, Mystick. Dáte si vínko? Právě tady "mučím" Memory tím, že ji nutím vyprávět o jejích zkušenostech a praxi. Za chvíli dojde i na vás....+náhle ji cosi napadne+...ale musím se vás obou zeptat nejprve na něco důležitého...Už jste někdy viděly mrtvého člověka? Nechci vás samozřejmě strašit, ale v nemocnici se prostě takové věci stanou a já musím mít jistotu, že pokud někoho zaměstnám, bude umět zacházet s lidskou schránkou stejně důstojně jako s jeho duší.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon dub 12, 2010 8:23 pm

Trochu sa zasmeje, aj keď nie celkom úmyslene. "Prepáčte." hneď sa tvári vážne. "Samozrejme, že som videla mŕtveho človeka. Nebojte sa. Mám k mŕtvemu telu rovnakú úctu ako k živému."
"S Mystick sa poznáme z Mýtinky." dodá po chvíli.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon dub 12, 2010 8:24 pm

Vínem nepohrdnu,děkuji. A co se týče mrtvol: Chodila jsem 1 rok na praxi na patologii, ale práce s nebožtíčkama se mi nezdála dost atraktivní, takže jsem se dala na "psýchu" :) S mrtvolama není moc velká zábava...
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon dub 12, 2010 8:43 pm

Mem: To jsem opravdu ráda, že to tak cítíte, Memory. Ale prosím, dopovězte mi, co jsme spolu již začaly. Vy už jste někde pracovala, že?

Myst: Chápu váš postoj, ale ony mrtvoly k žádné zábavě nevyzývají, že? Jen je nutné s nimi umět nakládat. Ostatně v našem světe teď máme dost upírů a světe div, není pro ně dost odborníků, kteří by s nimi uměli pracovat. A povězte mi, prosím, také něco o sobě. Odkud pocházíte, jakou máte praxi a tak...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon dub 12, 2010 8:48 pm

Já jsem z Německa. narodila jsem se poblíž českých hranic. Jak jsem již psala, vystudovala jsem lékařskou fakultu a promovala jsem s červeným diplomem. Ovládám základy chirurgie a okrajově veterinu. Na praxi jsem chodila především do českých léčeben, cca. 2 roky. zamyšleně se poškrábe na bradě
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » pon dub 12, 2010 8:56 pm

"Rok som pracovala ako liečiteľka v Centre zdravia čarodejov v Prahe a na mojich cestách som skôr len tak pomáhala a učila sa. Samozrejme počas štúdia v Londýne som chodila na povinné praxe a robila som u záchrannej služby na čiastočný uväzok. Inač od môjho absolvovania uplynuli zatiaľ len tri roky, takže som toho až tak veľa nestihla. No myslím, že s prácou v nemocnici nebudem mať problém. Specializujem sa hlavne na interné záležitosti a lektvary." položí pohár na stôl a pokračuje. "Čo sa týka toho bývania. Mám dvoch malých psíkov, tak si myslím, že nemocnica by nebola najlepšia varianta pre bývanie. Takže Mýtinka mi zatiaľ vyhovuje." usmeje sa na Molly trochu ospravedlňujúco.
"Chcela som sa vás opýtať, ako to bude so službami a platom?" dodá po chvíli.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon dub 12, 2010 9:02 pm

Myst: Veterinu? Specializujete se tedy na vlkodlaky či jiné dlaky? +Podá jí vínko.+ Myslím, že by bylo vhodné, abyste probrala svou psychiatrickou kvalifikaci s naším vrchním léčitelem. Momentálně má volno...a ...domnívám se, že řeší nějaký soukromý problém. nicméně mu pošlu vzkaz...také hlavně proto, aby se s váma oběma seznámil. +Jak mluví, škrábe na kus papíru vzkaz pro Faba.+ Mystick, já a doktor Bariuex pracujeme dlouhodobě na projektu péče o přestárlé kouzelníky. Myslím, že byste mohla svojí zkušeností přispět do tohoto projektu a zpracovat daný problém z psychiatrického hlediska.

Mem: +Také se na ní usměje.+ Musím přiznat, že pejsci by tu nebyli nejvhodnější....Lektvary zde obvykle míchám já, ovšem myslím, že mi udělá dobře, když to tu občas za mě někdo vezme. Tedy hlavně proto, že nyní mám dobrou příležitost vybrat si dovolenou za poslední čtyři roky...+trochu se začervená, když si vzpomene, nač tu dovolenou potřebuje.+ A služby tady máme střídavé. Vše je na dohodě mezi námi. Vlastně dosud to bylo tak, že já a Fab...tedy vrchní léčitel jsme si rozdělovali služby mezi sebou....Jen abyste se nedivilÿ...já a Fabien se již velmi dlouho známe...nyní budeme asi muset dělat nějaké porady a služby dělit spravedlivě. A plat...jsme zaměstnanci ministerstva a plat máme tabulkový...takže ...žádná sláva+ mávne nad tím rukou, jako, že už si zvykla.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon dub 12, 2010 9:08 pm

Dlaky bych snad zvládla také. :) příjme víno a napije se Hmm...moc dobré, není to sice Severusův Pozdní sběr.... :D :D Kdy bych si měla s doktorem Bariuexem pohovořit?
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » pon dub 12, 2010 9:09 pm

"Dobre." prikývne na plat aj služby. Nejako začať treba. Pomyslí si v duchu.
"Kedy by som teda mala nastúpiť do práce?" opýta sa napokon.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga