od mollyz » pon dub 12, 2010 9:02 pm
Myst: Veterinu? Specializujete se tedy na vlkodlaky či jiné dlaky? +Podá jí vínko.+ Myslím, že by bylo vhodné, abyste probrala svou psychiatrickou kvalifikaci s naším vrchním léčitelem. Momentálně má volno...a ...domnívám se, že řeší nějaký soukromý problém. nicméně mu pošlu vzkaz...také hlavně proto, aby se s váma oběma seznámil. +Jak mluví, škrábe na kus papíru vzkaz pro Faba.+ Mystick, já a doktor Bariuex pracujeme dlouhodobě na projektu péče o přestárlé kouzelníky. Myslím, že byste mohla svojí zkušeností přispět do tohoto projektu a zpracovat daný problém z psychiatrického hlediska.
Mem: +Také se na ní usměje.+ Musím přiznat, že pejsci by tu nebyli nejvhodnější....Lektvary zde obvykle míchám já, ovšem myslím, že mi udělá dobře, když to tu občas za mě někdo vezme. Tedy hlavně proto, že nyní mám dobrou příležitost vybrat si dovolenou za poslední čtyři roky...+trochu se začervená, když si vzpomene, nač tu dovolenou potřebuje.+ A služby tady máme střídavé. Vše je na dohodě mezi námi. Vlastně dosud to bylo tak, že já a Fab...tedy vrchní léčitel jsme si rozdělovali služby mezi sebou....Jen abyste se nedivilÿ...já a Fabien se již velmi dlouho známe...nyní budeme asi muset dělat nějaké porady a služby dělit spravedlivě. A plat...jsme zaměstnanci ministerstva a plat máme tabulkový...takže ...žádná sláva+ mávne nad tím rukou, jako, že už si zvykla.+
Nepropadejte panice!