café bar

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: café bar

Příspěvekod mollyz » ned zář 25, 2011 9:15 am

Beuška: tralala.... :pii

Memory: +Vyděšeně po ní koukne.+ A je v pořádku? Nic se mu nestalo? I když mám Beatrix moc ráda, tak musím přiznat, že se za ní táhnou katastrofy... :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned zář 25, 2011 10:35 am

Moll: "Nie, nie." zavrtí hlavou a doleje aj Fabienovi, lebo akosi stíchol. "Je v poriadku. To som si len myslela." zarazí sa. "I keď... pri jeho prái človek nikdy nevie." pripustí. Malinko sa pousmeje, pri Mollynej poznámke. "Niekto sa tu asi musí starať o zábavu."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned zář 25, 2011 11:20 am

FABIEN NÁM TAM NĚJAK CHNÍ.. :lol: :lol: ŽĎUCHNU DO NĚJ!

Mem: +Znovu si zapálí a vyklepe přeplněný popelník do odpodkového koše, který si nohou přisunule ke stolu.+ A co on vlastně dělá? On je u Bei jako nějaká ochranka či co? Musím přiznat, že se v té její armádní sešlosti moc nevyznám..
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned zář 25, 2011 11:45 am

Molly: I keď si hovorí, že jej bude blbě, aj ona si vytiahne ďalšiu cigaretu a zapáli si. "Niečo také." prikývne. "Ale v podstate o tom neviem viac ako ty. Všetko je hrozne nebezpečné a hrozne tajné." pokrúti hlavou. "Ako dlho sa s Beou vlastne poznáte?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 25, 2011 12:02 pm

(No pokud se zamnou táhnout jenom katastrofy, tak je to ještě dobrý...) :Gl*
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned zář 25, 2011 1:39 pm

Bea: No, a samozřejmě chlapi... :twisted: -s-

Memory:To je příšerné vlastně nevědět, jestli se ti tvůj milý vrátí z práce domů vcelku...Sam - on je cestovatel mezi vesmíry. Nikdy jsem cestovatelství moc nerozuměla a hrozně jsem se o něj bála, když někam odcházel. Uklidňoval mě, mlžil..a teď..+hlas se jí zlomí+...Měla jsem pravdu. Je někde..a nemůže zpátky. Třeba se jednou vrátí, ale já už možná budu mrtvá. Pochopila jsem, že v různých vesmírech ubíhá jinak čas...+Radši se rychle napije, aby zakryla slzy.+ Přijde mi to nespravedlivé...Tolik lásky dáme a povolání našich mužů nám je může tak snadno vzít...Bea ti nikdy nic o Chrisově práci neřekla?
Já jí znám už dlouho...Vlastně když jsem přišla do tohohle světa, byla jedna z prvních, koho jsem poznala..Ubytovala jsem se u Eillen a Bea přišla na nějakou její party hned ten den, co jsem se nastěhovala. A pak mě seznámila s Amonem - toho mám moc ráda. Je legrační, i když se ho hodně lidí bojí...
A jak ty? Jak je vlastně znáš?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned zář 25, 2011 4:05 pm

Molly: Povzbudivo ju potľapká po ruke, keď si Moll opäť spomenie na Sama. "To nikdy nemôžeš vedieť." snaží sa ju utešiť a doleje jej hneď další panák. Pokrúti hlavou. "S Beou sme sa toľko o Chrisovi nerozprávali. Ale on mi povedal, čo robí. Nesúhlasila som s tým, ale to bolo tak všetko." tiež sa napije a odklepne cigaretu, na ktorú aj zabudla, že má stále v ruke. Potiahne si a už sa ani nerozkašle.
Usmeje sa. "Áno, Amona mám tiež hrozne rada. Kedysi mi sľúbil, že spolu pôjdeme na pivo, ale nikdy sme sa k tomu nedostali."
Zamyslí sa na chvíľku. "Ja keď som prišla do tohto sveta..." začne rozprávať. "...ubytovala som sa na Mýtinke. Takže odtiaľ. Ale v podstate sme sa viac začali kamarátiť, až keď.... "povzdychne si. "...keď spoznala môjho brata. No s Amonom som sa stretla tuším tak, že som v drabblovej súťaži vyhrala večeru a pozvala som práve jeho. A je fakt, že zo začiatku som sa ho dosť bála." zasmeje sa, keď si na to spomenie. "Bola som vtedy hrozný zelenáč."
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned zář 25, 2011 8:53 pm

Mem: +Vykulí oči.+ No jo, vlastně - Bea chodila s tvým bratrem..ale také se rozešli ne? Jaký je vlastně tvůj bratr..asi je dost odvážný, když chodil s Beou, ne? :lol:
No, myslím, že jsem byla do Amona dokonce chvíli zamilovaná. Jednou byl tak hrozně hodný, že mi byl pomáhat vybrat nový dům, když jsem se chtěla osamostatnit a přestat obtěžovat Eillen v jejím sídle. Prošli jsme spolu docela dost nemovitostí a v jedné z nich jsme se trošku opili..+zaculí se vesele, když si na to vzpomene.+ No, dům jsem si nakonec nikdy nekoupila. Nastěhovala jsem se na Miracles k Samovi...A teď sem...Ale myslím, že bysme měli Amona na pivko vytáhnout. Na té párty, co teď byla jsem mu slíbila, že mu přinesu do té jeho pevnosti řízky.+ Zapálí si další cígo a obdivně koukne na Mem, jak už jí kouření pěkně jde.+ No, už jsi skoro profík... :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned zář 25, 2011 9:31 pm

Molly: Jak si opäť potiahne, znovu sa rozkašle. "Sakra práca!" zanadáva a cigaretu radšej uhasí. "Skôr je to pekný zbabelec." zavrčí a stále trochu pokašliava. "Zdrhol a už skoro pol roka sa neozval." zatvári sa nahnevane.
"Vážne?" usmeje se. "Povedala si mu to niekedy?" mrkne na ňu. "Takže urobíš řízky, ja nakúpim pivo a prepadneme ho na tej jeho pevnosti. Čo povieš?" zasmeje sa. "Nestraš." zavrtí hlavou na tie cigarety. "Vlastne mi to ani moc nechutí."
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned zář 25, 2011 9:48 pm

Mem: +odebere jí krabičku cigaret.+ No, dobře, mýlila jsem se..nejsi tak dobrý kuřák jako doktor.. :lol: +A znovu vykulí oči, protože zjišťuje, jak málo toho o Memory ví.+ A proč utekl? Něco provedl? +A pak se rozesměje.+ Vážně jsem měla Amonovi říct, že jsem do něj byla zamilovaná? To by to dopadlo...+pořádně se napije.+ I Tirage ho milovala. Jednou už mu seděla i na klíně a on myslel jen na řízky. Myslím, že Kleopatra je světice, že s ním žije...Ale jo! Napečeme, piva sud koupíme a přepadneme ho...to je skvělý nápad. Doufám jen, že nás ti jeho smrtijedi nepřepadnou dřív, než my Amona! :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga