kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod mollyz » pon dub 12, 2010 9:21 pm

+Vyjde na chodbu a zahvízdá nasovu, předá jí vzkaz pro Faba.+ Je v Miraclesu, jasný! +houkne na ptáka a vrátí se do místnosti.

Obě: Počítám, že Fabien se objeví co nevidět.

Myst: Tak vy už znáte Severusovy sklepy? No, ty se neotvírají jen tak pro někoho...

Mem: Setrvejte tu ještě s námi chvilku, než Fabien přijde...tedy pokud nespěcháte na nějakou schůzku.

Obě: Vlastně to je také důležitá otázka...poněkud na tělo, vím. Ale jak je to s vašimi rodinnými záležitostmi. Tedy hlavně proto, pokud některá z vás má děti, abychom na to mohli brát ohled. Nejme vydřiduši. +Usmívá se na ně vlídně.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon dub 12, 2010 9:28 pm

"Trošku sa ponáhľam kvôli tým mojím dvom hafanom, aby som neprišla a Mýtinka nebola v troskách. To je aj odpoveď na vašu druhú otázku. Deti nemám, a predpokladám, že ani tak skoro nebudem. Len tie dve šteniatka. Ale to je tiež len otázka pár týždňov, kým si zvyknú. Na pána Fabiana ale samozrejme počkám."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon dub 12, 2010 9:31 pm

Mem: Jen se nebojte. Vaši hafíci nejsou jediná zvířátka, co na Mýtince přebývají. Pokud jsem informována, je tam chlupatých potvůrek mnohem víc. Jak vlastně ty vaši psíci vypadají?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon dub 12, 2010 9:39 pm

"To máte pravdu." zasmeje sa veselo. "neustále tam čosi štvornohé pobehuje."
"Tí moji pejsánci sú výmarský ohaři. A sú strašne zlatí." rozplýva sa. "Majú nádherné modré očká a keď nimi na vás zakukajú, hneď si vás získajú." rozplýva sa ešte viac (ak je to vôbec možné). "Veď príďte niekedy na návštevu, Molly. Ja vám ich veľmi rada ukážem."
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon dub 12, 2010 9:46 pm

Mem: +Směje se, jak se celá rozplývá, ale chápe to.+ Přijdu se podívat ráda, ale doufám, že mě nelákáte jen proto, že se bojíte, že tu budete mít malý plat a vaši miláčci nebudou mít co jíst. Abych se nestala jejich večeří...+směje se.+ Jo, tedy s Mystick už se znáte...už jste také viděla toho tygra, co chodí s Neferet?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon dub 12, 2010 9:47 pm

Já jsem bezdětná a bez závazků. Ale jak tak počítám, tak by mi měl zítra přibýt nový přírůstek, dobrman. To ale nebude problém. A na pana Fabiana počkám. upije ze svého poháru
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » pon dub 12, 2010 9:52 pm

"Nebojte sa, zožrať by som vás nenechala, ani keď budem mať nízky plat." smeje sa. Trochu vážnejšie dodá. "Na tom predsa zas až tak moc nezáleží, len aby bol nejaký, čo ma uživí. Aspoň zatiaľ. A jo. S Neferet som zatiaľ nemala česť. Strela som len Styx a pána Malfoya, teda okrem vás a Mystick." usmeje sa na svoju budúcu kolegyňu. "A áno, ešte som stretla Rebeccu."
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon dub 12, 2010 10:03 pm

Myst: Dobrman? Další přírůstek na Mýtinku? Tedy bydlíte tam nebo jste ubytována jinde? Či byste chtěla služební byt?...Tedy ten asi bez dobrmana - omlouvám se.

Mem: Styx, Rebecca a pan Malfoy? No, to je pěkný průřez společností. Vidíte...to jsem se chtěla zeptat vás obou - která z vás se ujme úpírů jako svého hlavního léčitelského oboru?...Jo, Memory, jak se vám líbil..pan Malfoy?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon dub 12, 2010 10:09 pm

"Upíry?" oči jej trochu zasvietia. "Vlastne som vám to chcela navrhnúť, ale až neskôr. S upírmi zatiaľ nemám žiadne skúsenosti, no plánovala som spraviť nejaký priezkum. Na súkromné oddelenie to však zatiaľ nebude. No časom....ak ste boli ochotná počkať."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon dub 12, 2010 10:09 pm

Oh ne, já mám svůj vlastní dům, ale mám nějaké problémy s nábytkem. Nic, co by nespravilo pár šikovných kouzel. mrkne na Molly Eh, upíři? No nic proti, ale pokud by to nebyl upír s depresí, tak bych ho raději přenechala Mem. :)
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga