ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod mollyz » pon říj 11, 2010 9:28 pm

No ,už jsem tady!!! Zrovna, když máme s Isamunem na plánu... :pii

+Vběhne do dveří, neboť byla narychlo odvolána z dovolené.+ No, pane jo, vás je tu jak o pouti. Zdravím všechny zdravé i nemocné. Co se děje? Kdo z vás je na umření a kdo je nesmrtelný? +Pak si všimne Adama. +A...pacient bude asi tenhle pán, že?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon říj 11, 2010 9:32 pm

*oddechne si, jen přikývne a uhne jí z cesty* ztratil dost krve...*dodá celkem zbytečně vzhledem k jejich roztomilému rudému batikování na oblečení*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Isamun » pon říj 11, 2010 9:34 pm

(ty jo, to bylo drama! pěkná pantomima na to, že tu nikdo jiný není, dokonce ani ti doktoři, personál :lol: )
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon říj 11, 2010 9:35 pm

No hurá. Utrousí dost studeně, vstane a znovu vezme Adama do náruče, jako malé dítě a procpe se dovnitř. Myslím, že je víc než zřejmé, kdo je na umření. Položí ho tam na vyšetřovací stůl a sundá provizorní obvazy, ať se pokochá. Několik kousnutí na rukou, která skoro nekrvácí, dvě větší na břiše a na boku a nehorší, potrhaná rameno a nalomená klíční kost. Adam Rodriguez, 23 let. Našli jsme ho v bezvědomí, v důsledku šoku a ztráty krve. Pokusila jsem se zastavit krvácení, ale na to bohužel nestačím. Napadl ho upír. Nastíní situaci a dodá i "co" to má na svědomí, kdyby náhodou bylo pochyb.
Zachraň ho, prosím. Tvrdá maska, kterou nasadila venku popraská a opadá, když na Molly upře zoufalý pohled.

(doufám, že jsme si tykaly, kdyžtak to přičti nervům, ne špatnýmu vychování:D)

(že jo, máme holt talent:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon říj 11, 2010 9:40 pm

+Sehne se nad Adama a zkoumá rozsah poranění.+ Jak se mu to stalo? Je to skoro ještě kluk...(doufám že neurazím :P )+ Zručně sundavá obvazy, aby si prohlédla, cožeto s mladým mužem vlastně je.+

Reb: (a to je jedno, asi tykaly ;) ) +Mrkne na ni a pomyslí si, že tahle mladá dáma je dost schopná.+ Upír? +trochu ji to vyděsí a poněkud zrychlí dundavání obvazů, což je těžké, neboť obvazy nasáklé krví jdou hrozně blbě sundat.+ Ty jsi taky upír, že? Udělám, co budu moct, ale ty mi řekni, jak moc mocnej upír to byl...podle toho se zařídíme. Ví se to vůbec?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon říj 11, 2010 9:43 pm

*zabouchne za nima dveře ošetřovny, aby se nedostalo ven, co je příčinou jeho zranění*
dost starý a dost mocný, co se magie týče...*ozve se ode dveří* přes 500 let.*dodá* běžná kouzla, co používáme v terénu při raziích vůbec nezabrala...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod mollyz » pon říj 11, 2010 9:47 pm

Man: +Otočí se po ní a povzdechne.+ No, to je radost...+otočí se na mladíka, který si nevesele krvácí na stole.+ Tak Adame, ty mi dáš pěkně zabrat, chlapče...

Reb: Ještě chvilku drž mu ruku, ve vteřině jsem zpátky!+ Rozeběhne se k laboratoři, kde pobere plnou náruč různých lahví a lahviček a tiše doufá, že má v sobě dost energie, aby to mládenec přežil.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon říj 11, 2010 9:51 pm

*jen přikývne, že to teda a přejde k Adamovi a Beccy, podržet zbytek ran, co tečou nejvíc, než se vrátí*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon říj 11, 2010 9:52 pm

Jo, to jsem. Prohrábne si vlasy zoufalým gestem. Nadechne, se že poví co ví, ale je ráda, že ji Man předběhla. Můžu za to já, je to moje chyba. Nedokázala jsem ho ochránit. Potřese nad svým selháním znechuceně hlavou.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon říj 11, 2010 9:55 pm

(Omluva, musim vyfrčet k dítěti, nějak se mi to tu budí. Zítra ho dorazim..eee...vyléčím!) - teda Molly to udělá.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga