ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon lis 01, 2010 9:14 pm

Jo...my asi taky za chvíli půjdem. Koukne na Molly. Kdy bude moct jít do domácího ošetřování? Myslím, že tam se už uzdraví rychle. Sonduje.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon lis 01, 2010 11:19 pm

Man: Buď zdráva! Ráda tě uvidím i při jiné příležitosti. Co ta skotská party? Budeš tam?

Reb: +Mrkne na Adama, jak vypadá s Rebeccou spokojeně aˇšťastně.+ Já myslím, že si ho můžete vzít domů hned. Ale žádný divočiny, jak jsem řekla. Postel, teplej čaj - heřmánkovej - a aspoň týden velmi jemné péče. A za tři dny se mi tu zastavíte a já si tady s mladým mužem pohovořím, jak se cítí.+ Usmívá se na ní vesele.+ A nekousat, prosím! Tedy do mládence určitě ne a do mě taky ne!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte lis 02, 2010 12:01 am

Molly: Zasměje se. Rozkaz šéfe! Koukne na Adama. Slyšels jsi to jo, budeš sekat latinu. Mrkne na něj a pohladí ho po tváři. Tak fajn, odsud tě vezmu autem před Slasti.. Neujde jí strach, který se mu okamžitě objevil v očích a stiskne rty. Neboj, odtamtud se přemístíme ke mě na chatu. Tam budeš mít klid, čertstvý vzduch a celodenní dohled. Usměje se na něj. Pak se zvedne a vezme ho do náruče, jakoby nic nevážil. Tak na té Skotské párty se asi uvidíme. Na chvíli se tam snad objevím. Mrkne na ni. A ještě jednou díky. Usměje se na ni vděčně. Nechce si radši vůbec představovat, co by se dělo ve Slastech, kdyby to Adam nezvládl. Tak ahoj. Rozloučí se a vyjde s Adamem ven, kde ho naloží do auta a odjedou směr Slasti.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte lis 02, 2010 4:38 pm

molly:* mezi dveřma ještě kývne že bude*

a i podpora nepodpora Jason se vypaří jako Beččin stín za nima..
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod mollyz » čtv lis 04, 2010 11:40 am

+Kývá jim na pozdrav a ještě s úsměvem zahrozí za Adamem prstem, aby byl hodnej kluk a Rebeccu nezlobil. Když zůstane sama, zapálí si cigaretu a zmoženě se rozplácne do své pracovní židle. Překontroluje papíry, vzkazy a účty a pak se rozhodne, že půjde namíchat nějaké nové lektvary, aby nebyli úplně bez zásob.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv lis 04, 2010 2:07 pm

poflakuje se po zahradě kolem a pohvizduje si "jejich" valčík raz-dva-tři pod okny, o kterých si myslí, že za nimi je Molly.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob lis 06, 2010 12:32 pm

+Srovná všechny papíry a zapálí si další cigárko a aby neudusila pacienty otevře okno, aby vyvětrala. Vykoukne do zahrady, neboť zaslechne povědomou melodii, ale nejdřím myslí, že se jí to zdá, neboť po léčbě Adama je ještě trochu mimo. Zaostří na dálku a identifikuje důvěrně známou postavu. Koutky se jí rozjedou a v odpověď zahvízdá :lol: poktračování valčíku.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob lis 06, 2010 1:35 pm

Molly: slyší otevírání okna a pátrá, které to je. se zvrácenou hlavou - i radostí :lol: - slyší melodii a spatří svou madonu. ahoj lásko! jdu tě vysvobodit z práce! hodíš mi z okna cop, smotek fáčů, nebo mám jít normálně po schodech? pustěj mě dovnitř? mám tu pověst výtržníka a rváče, vždť víš...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob lis 06, 2010 7:17 pm

Sam: +Má velkou radost, že přišel. Ukáže na květináč s miniaturní rostlinkou trůnící na okně.+ No, původně jsem myslela, že bys mohl šplhat po fazoli, ale nějak ji Memory zapomněla zalívat...Zkus to po schodech a tvař se, že bez lékařského ošetření prostě nemůžeš být...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned lis 07, 2010 12:30 am

Molly: tak jo! zkusím simulovat prostřel břicha nebo tasemnici! odbíhá ke vchodu a snaží si uvědomit dispozice špitálu, aby trefil na první dobrou.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga