ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod Katty » ned lis 07, 2010 11:58 am

Sam: +Zmerčí ho na schodech a okamžitě v něm identifikuje Mollyina "nepohodlného" přítele.+ Kam se ženete, pane? +Ví, že nic nezmůže, ale osolit mu to tedy trochu chce.+ Máte nějaké závažné zdravotní problémy nebo propustku?
Katty

Příspěvekod Isamun » ned lis 07, 2010 12:34 pm

Kačenka: míří za Molly rychlými, dlouhými kroky. a spatří Kačku, jak mu stojí v cestě. jenom se usměje od ucha k uchu, než se slečna stačí vzpamatovat, chytí ji v pase a otočí se s ní o 180 stupňů, čímž ji hravě překoná a nic mu už nebrání v cestě. dobrý, krásný den, slečno. mám toliko závažné poslání. a co vy? jak se vám poslední dobou daří? pěkný náhrdelník! pochválí ji namátkou cetku. jak ji tak tanečně odstrčil, pustí ji a běží, aniž by vypadl z tempa a rytmu, přímo k Mollyiným dveřím. už ví kde je a tak se nesplete. zabouchá na dveře - ne moc, ale aby to Molly nemohla přeslechnout. otevřete! nájezd milence!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned lis 07, 2010 12:47 pm

Sam: +Přiloží ke dveřím.+ To by mohl říct každý, pane! Já vás pustím dovnitř a vy mi tady okamžitě onemocníte! Chci důkaz, že jste živ a zdráv a že jste milenec a...+už neví, co si má vymyslet, taky se směje a na škvírku pootevře dveře a vykoukne.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Katty » ned lis 07, 2010 12:53 pm

+Kouká poněkud zmateně, cože se to stalo s tím chlápkem, že má tak dobrou náladu a nevzteká se.+
Katty

Příspěvekod Isamun » ned lis 07, 2010 12:54 pm

Molly: strčí nohu mezi dveře a trochu se našoupne dovnitř. vychytrale a lehce zvrhle se usměje. důkaz, že jsem živ a zdráv a milenec? fakt to chceš? sáhne si na poklopec a začne se rozepínat.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned lis 07, 2010 1:04 pm

Sam: +Oplatí mu stejně mírně zvrhlým úsměvem.+ Jo...chci!+ povolí , takže se Sam může do místnosti nasunout celý.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned lis 07, 2010 1:14 pm

Molly: nasune se a dorozepne poklopec, čímž odhalí trenky se zvířecím motivem hlodavců. tak tady ho máme, ale rozmysli si, lásko, co chceš. nezačínejme nic, co bychom nemohli dokončit! kašle na Katku v zádech, která určitě jen tak neodešla, spíš má oči a uši na stopkách.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned lis 07, 2010 1:24 pm

Sam: +Zavře za ním dveře a podrbe jednoho hlodavce pod krčkem.+ Ahoj veveřáci...Už jsme někdy něco nemohli dokončit?+ zarazí se a upřímně zapřemýšlí, zda je někdy taková nehoda přepadla.+ Jestli sem vleze Katty, usmažím jí nad kahanem! + A i když se tváří zuřivě, pohladí veveřáky na trenkách ještě jednou a Sama na uvítanou políbí.+ Jak ses měl? Byl jsi v kanclu?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned lis 07, 2010 1:33 pm

Molly: hlazení veverek se mu líbí, ale ztěžuje mu odpovídání. nebo slečně Katce řekneme, ať nám jde pomoct. zlobí Molly. chvilku ji nechá vycukat a pak se zeptá sám trochu rozpačitý, neb se o Molly nechce s nikým dělit. myslíš, že by šla?
políbí se. ne, v kanclu ne. ale vypadá to na jednu stavební zakázku... ne tady, ale je to blízká dimenze, snadno prostupná. a taky jsem obhlížel knihovny a další věci... pro tebe. pro nás. zajede ji prsty po krku do vlasů a znovu ji líbá.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned lis 07, 2010 1:42 pm

Sam: +Skousne spodní ret. Nechce se o Sama dělit s nikým a už vůbec ne s Katty.+ Nešla by...chtěla by mě jenom pro sebe...+řekne popravdě, ale vrátí mu to zlobení.+ Víš přece, že mě miluje a hlídá si mě v práci, kam se hnu....
Takže bych se mohla jít na tu zakázku podívat taky, když je blízko a je prostupná? A naše? +ztratí se v polibku, chvilku ještě hladí veverky a nakonec zajede Samovi pod košili a hladí ho na zádech.+ A jaké ještě věci? Křeslo ku čtení nebo koupelna...nebo polštářky na postel?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga