kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod Memory » ned kvě 09, 2010 11:31 pm

Fab: Viditeľne jej odľahne, keď Fabien povie, že sa to všetko tak vysvetlilo. "To som rada. Čítala som niečo v DV a potom prišla od nej správa. No, som rada, že to dobre dopadlo." Až teraz si všimne, aký je Fabien dobitý, i keď sa už mnohé zranenia zahojili. "Naštípnuté rebro?" zopakuje neveriacky. "Bola to veru poriadna bitka." chvíľu len tak pozerá do pohára, keď opäť prehovorí, očami stále sleduje tú pariacu hnedú hladinu. "Vieš, ja by som do toho nezasahovala, ale vyzeralo to vážne dosť hrozivo. Pochybujem, že by mi to Moll odpustila, keby ste sa tu vzájomne zahlušili, zvlášť, ak som tomu mohla zabrániť." upije si ďalší hlt. Pozrie na Faba a už o poznanie veselším tónom povie: "Časoborecký čaj? Vidíš, to ma vôbec nenapadlo. No môžeme to skúsiť, ak by tamto nezabralo, ale snáď to nebude potrebné."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon kvě 10, 2010 2:03 pm

(pěkný nový avatar ;) )

Mem: +Přimhouří oči a vyfoukne kouř z cigarety.+ no, dost mě to vytočilo, jak jsi mě polila a tak...Ono je lepší se mezi chlapy neplést, když se řežou. Ale na druhou stranu taky dobře. Nechci říct, že bych ho nepřepral, ale přece jen je o hlavu větší...Co na něm ta Moll vidí? Nechápu. Samej korálek a prsten..+vzpomene, jak to těma cetkama pořádně bolelo.+ Stejně by nás rozháněla Katty....+Zarazí se.+ Kde je vlastně? Jak to, že není v práci? + Pořádně se napije čaje.+ Jo, chci ti říct...až se Molly vrátí do práce - a já DOUFÁM, že to bude brzo, pojedu na pár dní domů za matkou.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » pon kvě 10, 2010 2:19 pm

( :) dik, menim image)

Fab: "Hmm, no to je ďalšia vec, ktorú som s tebou chcela prebrať. Chcela som si vziať pár dní voľna z...ehm...osobných dôvodov. Myslíš, že by to Moll sama utiahla? A Katy?" prekvapene zamrká, úplne na ňu zabudla. "Ešte som ju dnes nevidela, ale možno tu len niekde pobieha."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon kvě 10, 2010 2:33 pm

Mem: +Zatváří se maniakálně.+ Molly...no jasně, že to tady zvládne. Mám nejasné podezření, že teď bude nabita energií.+ Zašklebí se.+ Osobní důvody? Jako, že jsi těhotná nebo tak něco...neřekneš mi, že chceš dát výpověď? Že ne?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » pon kvě 10, 2010 2:37 pm

Fab: Zasmeje sa. "Nie, nie som tehotná a neboj, nechcem dať výpoveď. Ak by som však jedného dňa predsa len chcela, dám ti to vedieť dostatočne dopredu, aby si za mňa prípadne mohol nájsť náhradu."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon kvě 10, 2010 2:43 pm

Mem: +Zatváří se jako utrpení celého světa.+ Hlavně mi ještě neříkej, že máš chlapa! Protože, představa, že se zase s někým rvu za čest zdejšího špitálu, mě opravdu děsí!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » pon kvě 10, 2010 6:54 pm

"Nie, chlapa nemám. Ale..." šibalsky naňho žmurne. "bola by pre mňa česť, keby si sa za mňa pobil." (myslené v dobrom a absolútne počestne ;) )
"Odkiaľ vlastne pochádzaš? Ak to nie je tajné." usmeje sa.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte kvě 11, 2010 2:39 pm

Mem: +Zdrceně na ní pohlédne.+ Snaž se, prosím, abych se za tebe bít nemuset...dost to bolí víš! Takže samí bezpeční, prověření muži...JASNÝ!
+Pak se zachechtá.+ Jo, já jsem z Provence. Matka tam má dům a nějaké takové bláznivé hospodářství. Nikdy jsem si nebyl jist, proč vlastně chová králíky, když si může založit vinici, ale je to tak. Už se domů těším. A jsem zvědav, co tomu řekne Tirage. Matka je trochu střelená... :roll:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » úte kvě 11, 2010 5:28 pm

Fab: "To ti sľúbiť nemôžem..." pokrúti hlavou, no na tvári má úsmev. "Ale neboj, keby to bolo treba, zbijem ho aj sama."
"Ach Francúzsko a Provence, musí to tam byť krásne." povie zasnene. "Ja som bola teda len v Paríži.Je to dost veľké mesto."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » úte kvě 11, 2010 6:34 pm

Mem: Všiml jsem si, že jsi v boji docela zdatná! +uchechtne se.+ Jo, Paříž nádhera. Ale abych pravdu řekl, mám radši ten klid u nás trochu jižněji. Jasně - Paříž - divadla, galerie..baletní škola, kde mi málem polámali nohy, ale můj pokoj v podkroví, přecpaný knihami a matčiny koláče - to se nedá za Paříž vyměnit. Lepší už je jen Portal Miracles. Fantastické místo! Znáš ho? Patří Eternity a její rodině...a Tir..(+dodá poněkud zasněně+).
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga