ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod Isamun » ned lis 07, 2010 1:52 pm

Molly: nechce se dát. no, já se jí stejně zeptám, až ji zase uvidím, ne? tak ona tě hlídá? neměl bych si ji teda najmout, aby tě hlídala pro mě?

pak ji zase líbá a hladí a mezi polibky už vydává jen telegrafické odpovědi, neb víc nezvládne.
podívat mohla. zakázka od Tomasova bratrance z asi osmého kolena. chtějí loveckou chatu nebo bungalov v horách. naše. knihovna, křesla, krb. koupelnu musíš se mnou. postel samozřejmě taky...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned lis 07, 2010 2:00 pm

Sam: +Odpoví popravdě a nehraje si.+ Pro tebe mě určitě hlídat nebude. Má na tebe pifku nemluvě o tom, že jsi to povětšinou ty, kdo mi smí rovnat tričko přes prsa, o čemž ona může jenom snít. Ale jestli jí tak moc chceš...prosím! Ale já u toho nebudu!
+Ale pak už se umoudří a líbá.+ Tomasův bratranec? Chata? Hory? Nebude tam už sníh? Budeš tam dlouho? Chci vidět koupelnu a postel...naši...dneska...pomiluj mě.,.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned lis 07, 2010 2:19 pm

(postel si už vybírali. chceš jinou?)

Molly: taky zvážní. nevěřím, najádo, že bys mi jen tak dovolila jinou ženskou. já tobě jinýho chlapa - nebo ženskou rozhodně ne! opovaž se! víc, až skoro bolestivě, ji na chvilku sevře v náručí. a pak už o Katty nepadne slovo, ale přesto to Sama inspiruje - neurovnává, ale odhrne ji blůzku z prsou.
fuj, sníh! možná bude, nevím. každý den pár hodin, než se domluvíme co a jak. musím to změřit a skouknout podloží, směr větru, dráhu slunce... pak udělám projekt a pak se uvidí. můžeš někdy se mnou. je tam pěkně. pracuje na tvrdosti bradavek a konverzace je stále obtížnější. půjdeme se podívat na koupelnu, chtěl jsem... myslel jsem... teď z práce. líbá ji na krku a sune se níž. na její rozkaz/prosbu jí zaboří prsty do zadečku a olíbává bradavky. s plnou pusou ze sebe dostane jenom souhlasné uhmmm!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned lis 07, 2010 2:24 pm

(no jo, vidíš to...jedna postel stačí ;) )

Sam: +Ano, teď z práce...za chvíli už budu mít po službě..+už se jí taky namáhavě mluví, navíc jí Sam mačká a je to pro ní příjemné ujištění po tom hovoru o Katty. Najde pod košilí jeho bradavky a bříšky prstů je zmačkne.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned lis 07, 2010 2:39 pm

Molly: dýchá hodně rychle a přesune ruce z pod blůzky pod sukni. no, tak řekni - čí jseš! a jak to je s těma mejma ženskejma! tlačí ji před sebou ke stolu, aby se měli de opřít, a taky ji tlačí k odpovědi.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned lis 07, 2010 2:44 pm

Sam: +Zavrtí hlavou (je to jako výzva ke hře :P ).+ Žádný jiný ženský! +zavrčí..+ A já jsem svoje...+a když narazí zadečkem do stolu+...a taky...možná...trochu...maličko...+Samovy prsty jí sevřou v klíně a ona zalapá po dechu+...Samíkova
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned lis 07, 2010 2:58 pm

Molly: zajede jí prsty pod kalhotky a začne si tedy hrát. nepřestává olíbávat. já snad špatně slyšel - čí jseš? vrčí vzrušeně a výhružně a taky je tam slyšet trošku toho blbnutí - to vše je namícháno v tónu hlasu.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned lis 07, 2010 3:09 pm

Sam: Slyšel jsi...svoje jsem....+prsty v kalhotkách jsou neúprosné. Musí Sama políbit ,aby se trochu ovládla.+...a taky...trchu...Samíkova...asi víc...Samíkova
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » ned lis 07, 2010 3:23 pm

Molly: tday je nějaká divná ozvěna, nebo mám sluchové halucinace! zajede prstem do jejího těla a bříškem palce jemně přitlačí na její poštěváček. olíbívá ji krk a ústa a druhou rukou si stahuje kalhoty a snaží se vyprostit z textilu svůj ztopořený penis. čí je Molly?!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » ned lis 07, 2010 3:28 pm

Sam: +Podlomí se jí nohy, zrychleně dýchá a pomáhá Samovi stáhnout kalhoty a trenky.+ Samíkova je..+souhlasí horlivě.+ Jenom jeho..Samík to ví...jenom a jenom pro něj je Molly...+blábolí a hladí Samův penis jako nějaký posvátnáá artefakt :lol: .+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga