kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod Memory » pát črc 09, 2010 8:42 am

Vojde dnu, spraví si kávu. Aj s hrnčekom sa posadí do jedného z kresiel, z kopy na stolíku vyloví najnovšie číslo časopisu Čarochoroby dneška, nebo moderní léčitelství. Vyloží si nohy na operadlo a začne čítať.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob črc 10, 2010 7:19 pm

+Přijde do kutlovhu za Memory.+
Mem: Ahojky, tak co je nového? co to čteš?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob črc 10, 2010 7:36 pm

Moll: "Ahoooj Moll!" skoro zletí z kresla, čo sa tak prudko otočí. Je tak rada, že Moll vidí, že by ju najradšej vystískala (na ošetrovni si to nemohla dovoliť). "Som rada, že ťa vidím, na plese sme ani neamli príležitosť sa veľmi porozprávať. Nové? Ani neviem, no nejaké veci nové mám. Ty sa pochváľ. Ešte čerpáš dovolenku a prišla si sa sem len pozrieť?" v rukách pretočí časopis, aby Molly videla na titulku. "To som tu našla. Moderné liečiteľstvo. Sú tam celkom zaujímavé veci."
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned črc 11, 2010 9:24 am

Mem: +Vlastně ji docela spokojeně obejme.+ No jo, mám dovolenou pořád. Zítra jedu za Fabienem do Francie. Bude mít narozeniny, tak jedeme se Samem na oslavu. Koupila jsem mu destilační kolonu, tak počítám, že tady budou brzo zásoby alkoholu z neznámých ingrediencí...No jo, na plese..+trochu se začervená, neboť na plese skončila pod stolem velmi záhy :oops: +...to bylo moc fajn...A co je u tebe za novinky? Povídej, přeháněj!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned črc 11, 2010 11:13 am

Zasmeje sa. "Tak dúfam, že Fab potom poskytne nejaké vzorky." chvíľu nad tým premýšľa. "To by som mu asi aj ja mala poslať nejaký darček, však? Ešte stále je vo Francúzku?" pýta sa, aby vedela, kam to odoslať. "A kedy to tie narodeniny vlastne má?"
"Až tak prevratné novinky zas nemám." pokrčí plecia. "So Styx sme otvorili ten náš salón, tak teraz pracujem na striedačku aj tam. Ale budem si za seba musieť nájsť náhradu, lebo to všetko akosi nestíham." povzdychne si. "Nechceš niekedy prísť?" nenápadne nadháňa kšefty ;) . "No a plánujem sa toto leto presťahovať, ale zatiaľ som žiaľ nemala čas sa tomu venovať." povzdychne si nespokojne. "Počula som, že aj ty si sa sťahovala. Je to pravda?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned črc 11, 2010 11:23 am

Mem: No jo, oslava bude ve Francii. A narozeniny (+no, vlastně je má v červnu, ale nějak se nám to vleče... :lol: ) má zítra. Jeho matka určitě dělá skvělé dorty a peče maso...tam je to vždycky velkolepé.
Tak to je tvoje a Styx - ten kadeřnický salon? To přijdu hrozně ráda. Začínám vypadat jako strašidlo. Asi by to možná chtělo změnu účesu, nemyslíš? +Natáčí hlavu, aby jí Memory mohla kriticky zhodnotit.+
A kam se budeš stěhovat? Kupuješ nějaký vlastní dům? Nebo snad sídlo? Já jsem se přestěhovala do Miraclu. K Isamunovi. Já...hrozně mi chybí, když není se mnou.+ A chvíli vypadá trochu mimo, ale pak se probere.+ Je to hrozně zvláštní místo - Miracles...a můj nový pokoj...nádhera.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned črc 11, 2010 11:41 am

Moll: "Ono to nie je len kadernícky salón. Ponúkame aj manikúru, kozmetiku, tetovanie.....vlastne všetky možné procedúry skrášľovania." mrkne na ňu. "Účesy spadajú pod Styx." povie po chvíli, keď si obzerá Mollyn účes. "Ja teda nie som tá najkompetnešia osoba, ale keď prídeš, určite ti naša kaderníčka skvelo poradí."
"Takže Fab, má narodeniny, už zajtra, a jéjé." zhrozí sa. "To aby som sa šla rýchlo po niečom pozrieť. Čo by mu podľa teba urobilo radosť?"
"Presťahovať by som sa chcela do Škótska. Asi skôr do nejakého menšieho domku, ako do sídla. Ale možno sa nechám uniesť." zasmeje sa. "Potom by som snáď urobila aj nejakú kolaudačnú párty." uvažuje nahlas. "Takže na Miracles, hmm. Počula som o ňom len, že je to zvláštne miesto, ale nič bližšie neviem."
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned črc 11, 2010 7:39 pm

Mem: Vážně i tetování? Poslední dobou o něm hodně uvažuji. Vlastně Isamun má krásné tetování a mně se ta myšlenka zamlouvá čím dál víc. Kdo to u vás dělá? Bylo by prima, kdyby ty, protože jako doktor určitě dbáš na to, aby si klienti s tetováním neodnesli i nějaké streptokoky.
Co by udělalo radost Fabienovi? No, myslím, že na to má recept jenom Tirage. Ale jak ho tak znám, tak takové ty klasické pánské dárky - cigarety, alkohol, jídlo - tomu rozhodně neodolá.
No, jestli chystáš kolaudační večírek, tak to zase bude sousto pro tisk. Teda denní věštec myslím. Už ses tam o sobě dočetla? A že jsem tak neomalená - co chlapi?
Pokud jde o Miracles - asi to nevysvětlím tak dobře jako Eternity - ale je to vlastně průnikový prostor. Můžeš tam procházet mezi světy. Mohou to teda dělat jen ti, kdo to umí. Já to neumím, ale myslím, že Fabien pro to má jistý talent. Moc ráda tě v mém novém bytě uvítám.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned črc 11, 2010 9:05 pm

Moll: "Asi ťa sklamem." torchu posmutnelo. "Ale tetovanie tiež spadá pod Styx. Ja mám na starosti manikúru s pedikúrou a kozmetiku. Pričom teda tú manikúru robím osobne. Aspoň zatiaľ." dodá. "Streptokokov sa určite nemusíš obávať. Viac než čokoľvek dbáme na bezpečnosť a zdravie. Predovšetkým u tetovania je to samozrejmosťou a Styx tam má skvelú tatérku. Takže kľudne prídi. Ja v skutočnosti už tiež dlhšiu dobu uvažujem o tetovaní." prezradí po chvíli. "Aj keď, ešte som akosi nemala čas." bezmocne pokrúti hlavou. "Vôbec neviem, čo s tým časom robím." usmeje sa. "Už aj vieš, aký vzor by si si dala vytetovať?"
"Ja nad niečim porozmýšľam." odpovie na tému - darček pre Fabiena.
"V DV sa moje meno naposledy objavilo v súvislosti s tou Fabienovou a Samovou bitkou." trochu sa začervená. Nie je to pre ňu zrovna šťastná spomienka. "Ale ak sa Storm na večierku objaví, myslím teda v jej ľudskej podobe," uškrnie sa. "Rada ju privítam."
"Ja a chlapi? To je zložité." začne sa vykrúcať.
"To je veľmi zaujímavé. Rada niekedy prídem." mrkne na ňu.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon srp 02, 2010 9:09 pm

(zas som sa tu akosi zasekla)

Poberie sa domov.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga