vstupní hala

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: vstupní hala

Příspěvekod Memory » ned zář 18, 2011 6:48 pm

Chvíľu len tak sedí bez slova a tvári sa bezradne. Že nevie, čo by mala robiť. "Uhm." mroukne tiež potichu. "Mohli." prikývne. "Mohli sme byť všetci štyria pekná rodinka.... zabijákov." pokúsi sa o vtip, ale moc jej to nevyjde, teda ani jej sa to nezdá moc vtipné, skôr bolestivé, pretože to tak naozaj mohlo byť.
"Celkom ti to závidím. Len tak sa do toho pustiť. Dostať tú bolesť zo seba. To ja vždy najskôr myslím na následky. Teda nie hneď, ale skoro vždy ma takéto úvahy zbrzia skôr, než by som začala ofenzívu." povzdychne si, že by mohla byť o čosi viac asertívnejšia.

Neubráni sa úsmevu, keď Bea tak výhražne zavrčí. "Tak u toho by som asi byť nechcela." uškrnie sa.
"Mhm? Hovorila si, že je naštvaný a dotčený... vieš sama, aký je, keď je naštvaný. Naozaj si myslíš, že je dobrý nápad... neutekať?" pozrie na ňu spýtavo.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 18, 2011 7:35 pm

+ušklíbne se+ To mohli. Jen my dvě bysme asi moc nezapadly...ty seš doktorka a já...+koukne se na ruky+ já ještě nikoho doopravdy nezabila..jako...vlastníma rukama...za což nikdy nevím, esi být ráda, nebo ne...stejně mám jejich krev na rukách.
Nesmíš myslet. +poradí jí+ já když su vzteklá myslet ani neumím...na druhou stranu..mě s největší pravděpodobností přežiješ...

Jo to je, ale taky je..smutnej...a...utíkat...není žádný řešení. Zvlášť ne, když ti není volnej.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned zář 18, 2011 8:30 pm

"Oni dvaja by to vykompenzovali." povie, ale radšej už na túto tému čuší. Isto to nepomôže ani jednej, ani druhej. "Neľutuj, že si nikoho nezabila. Je to hrozný pocit." povie, no ako si uvedomí, čo povedala, stisne pery.
"O to by som sa nestavila." zavrtí hlavou. Akože ju prežije.

Chvíľku mlčí, ale napokon prikývne. "Asi máš pravdu. Mala by som sa s ním porozprávať." ale nič viac zatiaľ nesľúbi.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 18, 2011 8:55 pm

To je fakt...+docela překvapeně na ni koukne, no rozmazávat to nechce+ jo...to asi jo...

Uvidíš, že se to nějak vyštění. +natáhne se a dá jí pusu na čelo+ Kdyby něco, su tady. +no pomalu stoupne+ Asi bych už měla jít...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned zář 18, 2011 9:18 pm

Ju asi dosť prekvapí tá pusa, ale vďačne sa na ňu usmeje a naozaj je to úprimné. "Ďakujem. Keby si potrebovala niečo ty. Stačí sa ozvať, dobre?" tiež sa pomaly postaví a ako ešte Beu drží, sú si vzájomnou oporou. Obzrie sa za seba, smerom k výťahom. "Ja už asi tiež. Molly a Fab mi už asi všetko vypili." trošku sa uškrnie, potom na Beu však vážně, ale vďačne pozrie. "Som rada, že si prišla." povie s miernym úsmevom a na rozlúčku ju objímne.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 18, 2011 9:31 pm

+přikývne+ Budu na to myslet. +no jo, asi chytla od Kristiána ty ochranitelský pudy k memory...+
+pousměje se+ tak je odemě pozdravuj, a nepřežeňte to...+začenichá ju, jak ju obejme+ a načichlas od nich kouřem..+nakrčí nosík+ Já taky...+vezme si kabelku a nasadí si zase brýle+ Tak ahoj...+a vydá se pomalu ven s hlavou plnou dost chmurných myšlenek+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon zář 19, 2011 9:49 am

Tiež trochu popotiahne nosom, keď sa od Bei odtiahne. "To nebude od nich." špitne potichu, no ďalej to nerozvádza. "Ahoj." povie a ešte chvíľu ju zamyslene a tiež trochu smutne sleduje. Keď sa Bea stratí vo dverách, otočí sa a poberie sa do baru, naspäť k Molly a Fabovi.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » stř říj 05, 2011 10:32 am

*přemístí se sem i se Styx v náručí, jen zběžně koukne na tabuli a zamíří do prvního patra, cestou kouká tak, že mu i ostatní kouzelníci jdou z cesty*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod personál nemocnice » pát říj 14, 2011 6:08 pm

Na recepcii sa objaví niekoľko plagátikov a každý odchádzajúci pacient ho povinne dostane do ruky.

Obrázek
personál nemocnice
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Fabien » pát říj 14, 2011 6:16 pm

Memory: Drahá kolegyně...tato konkurenční kategorie mě nezajímá!!! + A předhodí několik vlastních plakátků.+ :mrgreen:

VOLTE FABIENA!!! NEJPRACOVITĚJŠÍHO LENOCHA!!!

Obrázek
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga