café bar

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: café bar

Příspěvekod Memory » ned zář 25, 2011 10:17 pm

Moll: Chce najskôr protestovať, keď jej Molly berie cigarety, ale nakoniec musí sama uznať, že bude radšej piť. Dopije sklenku a naleje si novú. "Opäť hrozne tajné a opäť hrozne nebezpečné." prevráti oči. "No myslím si, že mal nejaké problémy. Začal... podnikať a asi to nešlo tak úplne podľa predstáv." pokrčí ramená a odpije si. "No asi nie." zasmeje sa. "Ale možno by ho to potešilo." teraz prekvapene vykulí oči ona. "Aj Tirage? To ale asi bolo pred tým, než sa dala do kopy sa Fabom, že?" teraz ju napadne, že Fab sa už dlho neozval. Pozrie tým smerom a uvidí Faba asi spať. "Alebo musi robiť úžasné řízky." mrkne na ňu. "Tak opijeme aj smrtijedov." vyhlásí. "Aspoň bude sranda."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » ned zář 25, 2011 10:33 pm

Fabien si hodil šlofíka a spokojeně mírně chrápe.. :D

Mem: +Spráskne ruce.+ Prokryndáčka...děsně tajné. Připomíná mi to skřiňku mudrců, co měli kluci v jedné dětské švédské knížce...taky děsně tajná a holky do ní nemohly koukat...Předpokládám, že podnikal v nějakých zbraních nebo s lidskými orgány, které jsi mu tajdě dodávala.. :lol: :twisted:
Jo, Tirage milovala Amona a když jí nechtěl, šla na ten Styxin ples se odreagovat a tam potkala Faba...vlastně na tom stejném plese, kde jsem já potkala Sama...+ Zapálí si další cigaretu, ale pak si všimne, že jedna jí ještě hoří na popelníku. Kouří je tedy\ na střídačku. :roll: +
Fajn...opijeme smrtijedy..Doufám, že tam nebude Lucius. Ten by určitě chtěl jen drahé pití! :Gl*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon zář 26, 2011 6:29 pm

Molly: Uškrnie sa. „Áno, to je presné. Chlapská zóna, do ktorej ženy nesmú strčiť ani špičku nosa.“ doleje si a při zmienke o ľudských orgánoch sa jej pošmykne ruka, taktiež už teda začína byť mierne opitá a vyleje trochu na stôl. „S ľudskými orgánmi by som mu nikdy nedovolila obchodovať!“ vyhlási rezolútne, aby bolo jasné, že s niečim takým, by ani nikdy nemala nič společné.
„To je skoro jako osud.“ poznamená, keď Molly hovorí o tom ich stretnutí.
„Vidíš, Luciusa som už dávno nevidela.“ spomenie si. „Keď sa to tak vezme, poriadne sa zabaviť som už tiež pekne dlho nikde nebola.“
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon zář 26, 2011 6:47 pm

Mem: No, jistě...nebyla jsem ani na té Luciusově svatbě...+ Je trochu opilá a tak šermuje rukama na všechny strany.+ Já mám nápad!!! Půjdeme k Amonovi...ale pořádněw se vyšvihnem, co říkáš? Mohly bysme tady nechat Faba chrnět a zajít ke mně do bytu a vyzkoušet nějaké legrační šatičky, ne? Mám i docela sexy kousky..a ne jenom hippie. A vezmem si s sebou tuhle flašku a ještě tuhle..+ukáže za bar na další lahev.+ A kouřit se u mě smí... :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon zář 26, 2011 6:54 pm

Moll: "To je nápad!" vykríkne nadšene a hneď sa aj postaví. Ale potom pozrie na Faba. "Snáď mu nebude vadiť, keď ho tu necháme, že?" pozrie na Moll spýtavo.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon zář 26, 2011 7:01 pm

Mem: +Žďuchne do Fabiena, ale ten se ani nehne. Jen zachrápne, sesune se ze židle, stočí se pod stolem do klubíčka a spí dál.. :mrgreen: +
Následuj mě...+zavelí a popadne nějaké lahve a šune se zvolna ke dveřím a do jejího "nového" bytu..+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon zář 26, 2011 7:47 pm

Moll: Musí sa zasmiať, keď sa Fab stočí pod stolom. "Však skoro nič nevypil." zavrtí hlavou, ale usmieva sa.
Tiež vezme nejaké tie flašky, čo tam ešte ostali a ide za Molly.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob lis 12, 2011 9:09 pm

"Ďakujeme." usmeje sa, keď im to tam Jarla pochváli. "Mám rada aj ja. Záleží od nálady. Teraz by som si celkom rada dala čokoládový." usmeje sa. "A káva pôjde na mňa, dobre?" zavolá k ich stolu čašníka a keď to objednajú, pozrie na ňu. "Tak o čo ide?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob lis 12, 2011 9:27 pm

"Překvápko pre miestne obyvateľstvo." nadvihne obočie a zatvári sa prekvapene (asi ako ja v tejto chvíli). "O čo pôjde? A... teda nie že by som nebola rada, ale prečo so mnou?" tiež si ukusne kúsok zo svojho sachera.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob lis 12, 2011 9:43 pm

(tak to si musim premyslieť... iba ak dostanem časť tých sladkostí ;) )
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga