Fabien píše:Ed: +Vede Ed ku kutlochu.+ Hele, tak to se nepletu! Zapíráš přede mnou klobásky...+A taky se ještě otočí za Katty.+ Hele, to si vedle. Světice s touhle nechce nic mít. Katty se za ní honí a Mollyna uhýbá. Asi ti to přijde divný, ale šprtka si našla chlapa...+protočí oči.+ Ovšem jestli tě vezme do trojky, na to se jí klidně zeptej...A Katty si dej jako zákusek potom...+Kření se vesele.+ Já....a děti? +Zkřiví pusu...+Si se zbláznil! Eště by mě to furt někde votravovalo! Ale holku mám - nádhernou! A co ty? Jak tak poslouchám - furt je to tak, že vojedeš co vidíš...
(dál v kutlochu)
Fabien píše:Ed: +Otevře dveře do kutlochu a vpustí Eda jako prvního.+ Tak prosim, vašnosti! Vínko se bude podávat hned, jak najdu čistý skleničky!
Fabien: +Cestou konverzuje.+ Kdo jste a co jste udělal se starým dobrým mamutem? Kde bych já vzal klobásového strýčka? Zákusek ze sestry? Ty mi povídej něco o klobásách, začínám se tu bát... Asi účinek klobásového jedu. +Povytáhne obočí a vykulí modrá kukadla.+ Tak Máří je jako štvaná zvěř... No, oni se nejvíc svatě tváří ti, co tím odčiňují hříchy a mají v hlavě pěkný prasárny, to je známá věc. S chlapem do trojky nejdu, dík. Já jsem náhodou cnostný od narození. +Hájí se a krčí rameny.+ Myslím to pokaždý upřímně, aspoň v tu chvíli. Ale ještě jsem nenašel tu pravou. Ale člověk nikdy neví, kdy si na něj štěstí sedne. +Svalí se do křesílka zakydaného nějakými svetry, nebo tak něčím.+ Krásnou? Tak to jsem celej zvědavej. Čisté sklo? Tos měl vzít v laborce, takhle z toho vína bude archivní. +Nešťastně poznamená, když vidí, jak to v kutlochu vypadá.+