ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod Eillen » ned pro 12, 2010 9:14 am

Přemístí se na ošetřovnu a rozhlíží se kolem.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » ned pro 12, 2010 2:58 pm

Všimne si ponad Fabienove plece novú zákazníčku...ehm...pacientku. "Dobrý deň. Ako vám môžeme pomôcť?"
(teda, v poslednom čase ju tu akosi rušno)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Eillen » ned pro 12, 2010 3:31 pm

Dobrý den, potřebovala bych bezesný lektvar a nevím, kam jinam bych se obrátila. tváří se rozpačitě V lektvarech jsem moc nevynikala, takže netuším, jak ho přesně připravit. dodá
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon pro 13, 2010 12:12 am

Memory.+ Kouká do papírů s ní a nevšímá si jejího pohoršení, že jí pije kafe.. ;) .+ Skvěle, kolegyně! Myslím, že postup správný, ale jak říkáte - žádný efekt? + zamyslí se.+ Napadá mě...možná je to blbina, ale není tenhle Ares jedním z těch nesmrtelných jako náš Morfeus na Miraclu? Já jen, že jestli je to jeho vlastní meč, tak bych možná pouvažoval o tom, zda byl ukován v Hefaistově ohni, protože pokud ano, pak by bylo nutno zvolit jiný postup. No, mrknu na něj.+ Ale zatím mrkne jen na ni a to docela vesele.+ ;)

Eillen: +Otočí se po ní, jak jí Memory osloví.+ Zdravíčko, krásná dámo. Bezesný lektvar? Copak? Příliš mnoho erotických snů nebo vážnější problém? + po dlouhé noci s Tirage je v opravdu dobrém rozmaru. :P +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » pon pro 13, 2010 2:23 am

"Nakoniec tie elixíry ako tak zabrali." pokrčí ramená. "Ale aj tak sa z toho asi bude liečiť dlhší čas." uvažuje chvíľu nad tým, čo Fabien hovorí. "To je naozaj dosť možné. Videla som ten meč a bol skutočne zvláštny. A ak je Ares naozaj ten grécky boh vojny..." opäť pokrčenie ramien. Prikývne, keď Fab povie, že naňho pôjde pozrieť. "To by bolo fajn." (pokiaľ nám Ares dovtedy z nemocnice nezdrhne. Čo je dosť možné... ;) )

Eillen: Vypočuje si ju a keďže sa do toho zapojil Fabien, tak len ticho popíja kávu a počúva ich.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon pro 13, 2010 10:41 am

(lach, to pozoruju, že vám to tady prchá jak z holubníku:D ehm..a už jsem pryč)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Eillen » pon pro 13, 2010 4:43 pm

Fabien: Kdyby šlo o erotické sny, nepotřebovala bych lektvar, ale náležitě bych si jich užívala. odpoví mu zvesela, ale pak zvážní Můj přítel si v nedávné době prošel něčím, co pro něj není moc lehké. Napadlo mě, že bych mu dala lektvar. Mám pocit, že se už dlouho pořádně nevyspal a nechci, aby se zhroutil. vysvětlí situaci.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon pro 13, 2010 10:24 pm

(To je děs! Tady si člověk lokne kafe a mezitím mu zdrhne pacient! Doufám, že zaplatil nemocniční poplatky! Nejsme charita!!! :== )

Mem: Máte svatou trpělivost, Memory. Nalívat lektvary do bohů! Nesmrtelní a nakonec se propíchnou vlastním mečem! +dělá se vážným, aby to neviděla Eillen a cukají mu koutky, jak mrká na Memory.+

Eillen: +Zvážní a otočí se na ní.+ Mladá dámo, dám vám ten lektvar, ale doufám, že vám je jasné, k čemu je. Takový bezesný lektvar je jako lék na bolest. Utiší ji, ale nevyléčí její příčinu. Lektvar vašemu příteli sny zarazí, ale jestli z něj nechcete mít narkomana, časem lektvar budete muset vysadit a sny budou zpátky. Doporučoval bych v kombinaci s lektvarem kvalitního psychoterapeuta. Napadá mě slečna Sigismunda z Miraclu. Má skvělé výsledky.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » úte pro 14, 2010 3:29 pm

(laach, no jo...asi to beztak budeme musieť vymáhať od poisťovne...)

Feb: Nemôže inak, len sa smiať, keď to Fabien hovorí takým štýlom.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Eillen » úte pro 14, 2010 9:02 pm

Fabien: Jistě, vím, že to není na dlouhodobé užívání. Ale pokud mu to alespoň trochu pomůže, stojí to za pokus. vděčně se usměje. Ale určitě si od vás vezmu i kontakt na slečnu Sigismundu. Ať už ho využijeme či nikoliv, bude lepší ho mít po ruce.
Eillen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga