ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod Tirage » pon bře 29, 2010 9:15 pm

Fab: ZMETKU!!! nenechá ho domluvit. švihne tácem o zem a rozbrečí se. já tě nenávidím! to byla ta korespondující Kačena? pak už jí nejde přes vzlykání mluvit. nakrabatí čumáček a koukne na něj. jaks mohl, po tom všem? kopne do tácu, že zabrzdí až o Faba. a otáčí se ke dveřím a sahá na kliku, jak Katty pečlivě zavřela.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon bře 29, 2010 9:19 pm

Tir: +Kouká úplně vyjeveně, protože mu to mozek nebere. Udělá krok k ní, šlápne do svíčkový a to ho vážně vytočí...+ Co se ti sakra děje, Tir? Jo, to byla Katty a právě mi narovnala záda, abych k tobě vůbec mohl dojít, jasný?.+taky troch zvýší hlas, natáhne se po ní a chytne jí za ruku, aby mu neutekla.+
Nic se neděje, ještěrko!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 29, 2010 9:24 pm

Fab: jak ji chytí, otočí ji ten pohyb k němu čelem. pusť mě! ječí dost nahlas. nesahej na mě! po tom co jsi tu s tou... se mě nedotýkej! a vytrhne se mu a jek je v ráži, jednu mu natáhne. já tě nenávidím. a pořád u toho brečí.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 29, 2010 9:30 pm

Tir: +Zavrávorá, protože ránu nečekal. Znovu ji chytne a smýkne s ní na lehátko.+ Přestaň dělat scény, Tirage. A neječ - tady je špitál a ne hospoda! +Přimáčkne ji rukou do lehátka a znovu zřetelně zopakuje.+ Nic se nedělo, rozumíš! Rovnala mi záda. Dělá to už šest let, co tu pracuje. Jasně jsem ti řekl, že tě miluju a jinou nechci. Fakt nevim, co bych měl ještě udělat, abys to pochopila...Mám u toho stát na hlavě nebo co? +Třese se vzteky a špitál nešpitál už taky pěkně huláká.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 29, 2010 9:35 pm

(zítra. musím jít.)

Fab: bulí a kouká na něj strašně smutně. jak ji chytí, zvláční a nebrání se. jakoby nechá si všechno líbit. a když domluví, potichu mu řekne. pusť mě. a vypadá, že je hrozně daleko a sama, opuštěná. dojemné děťátko. a nenechá si zatím nic vysvětlit. to bolelo, Fabiene... a zmizí mu, rozplyne se mu pod rukama, jako to dělá fatamorgana - od ní to taky umí.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 29, 2010 9:38 pm

Tir: Tirage! + Zašátrá v prostoru, kde před chvílí ležela.+ doprčič! Doprčic! DOPRČIC!!! +Začne hledat cigarety a má vztek na ní, na sebe a na celej svět.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Katty » úte bře 30, 2010 10:00 am

+Slyší kravál a radši se vrátí na ošetřovnu pro případ, že by musela zasáhnout a bránit jediného sloužícího lékaře vlastním tělem. Strčí dovnitř hlavu:+
Fab: Je všechno v pořádku? +Pak uvidí Faba s obtisknutou rukou na tváři a má co dělat, aby se nahlas nesmála.+ Vidím, že ne...Jen vám chci říct, že až se dáte trochu dohromady, tak v čekárně nám leží ještě pět mameluků a jeden z nich dost krvácí.
Katty

Příspěvekod Fabien » úte bře 30, 2010 3:54 pm

Katty: +Střelí po ní pohledem rozzuřeného šavlozubého tygra.+ Tak pod něj strčte kýbl, ať nezasviní chodbu. Mám pauzu a kouřím...a až dokouřím, tak jim přišiju ruce na zadky, aby mě už s těma svejma střílečkama nevotravovali!!+ Huláká vztekle a cítí, že značnou část své léčitelské energie už spotřeboval na těch jedenácti pacientech, co už mu prošli pod rukama a na hádce s Tir. Má toho dost a tak si radši zapálí ještě jedno cígo a vyčkává, zda se to nevylepší.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Katty » úte bře 30, 2010 4:01 pm

Fab: +Kouká zaskočeně, ale protože je od rány, nedá se.+ No, no, já nejsem ta, co vám jednu vrazila, doktore! +
Jen taktak stačí uhnout, jak po ní letí masivní zapalovač.+ Už aby byla zpátky slečna Molly +pronese zasněně+ sám to tu vážně zvládat nemůžete.+ Zaxichtí se a zabouchne dveře dřív, než ji stihne zasáhnout skleněný popelník.+
Katty

Příspěvekod Fabien » úte bře 30, 2010 4:10 pm

Pitomá Káča!! +uleví si, típne vajgl do květináče, když si popelník zahodil a pokusí se vstát. Moc to nejde, záda bolej, je utahanej, ale nakonec přece jen vstane a obplouží se do čekárny.
Katty: Tak co to krvácení? Jestli eště neumřel, tak mi ho sem vemte a probuďte mě, až budu hotovej...

+Dalších několik hodin dost intenzivně pracuje, ale jde to pomalu, prtože už nemá energii.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga