kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod mollyz » úte úno 23, 2010 4:43 pm

Sam: +Blaženě zavzdychá do jeho úst, rozpíná mu košili, laská jeho bradavky, přivírá oči tou nekonečnou nirvanou spojenou s jeho bytostí....Pak ale mozek zafunguje+: Same, Eternity nás sežere, když nepřijdeme včas! +zamumlá, ale nic pro jejich včasný odchod neudělá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte úno 23, 2010 4:54 pm

(dobrá! zavinili jste si to sami! :D )

Molly: dokud to jde, tak se jí vysmekne a prudce oddychuje. Molly, zlato, já to slíbil... pojďme tam. chytí ji za obě ruce, ale z bezpečnostních důvodů stojí dál od ní. dělá prosebný kukuč. nikdo by nás nesežral, ale ... no, normálně svoje sliby plním. dá jí jenom takovou lehkou pusu na nosík. proto taky skoro nic neslibuju... ale teď bych ti slíbil, že jak se společensky znemožníme, tak půjdeme ke mně, nebo sem, nebo kam budeš chtít a udělám taky, co budeš chtít, pokud to bude milování s tebou. dělá psí oči.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte úno 23, 2010 5:01 pm

(S přihlédnutí k chlebu s taveňákem beru všechna předsevzetí zpátky!!! :D :D )

Sam: +Je udýchaná stejně jako on a očima ho prosí o milost.+ Ano...musíme jít...ale slib mi, že uvidím tvůj pokoj. A když zůstanu naživu, tak ti slíbim to milování....a ty mně čokoládu? +Líbá ho do vousů.+ Ne, radši čokoládu a sebe...a taky spánek a...co mi slíbíš?+ Udělá na něj přísné oči, taky aby se vzpamatovala.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte úno 23, 2010 5:17 pm

(to Eternity jenom tak vyhrožuje...)

Molly: snaží se jim to ulehčit, i když se mockrát už přesvědčil, že srandičky jeho ani Molly nedoradí od sexu. co bych ti tak nasliboval? čokoládu klidně - holky tam mají ložisko - asi i nekonečný zdroj. něco jim užereme. abych to neměl tak laciné, tak ti slíbím i to milování - ač nerad - hlasem mu zvoní ironie a malinko Moll kousne do ouška. spát si můžeš, co hrdlo ráčí, ale prosím tě, né zrovna když budeme.. ehmm. to by mě asi uvedlo do rozpaků... zašklebí se. jo a jako bonus mi můžeš naoplátku ty u mě prohrabat šuplík se spodním prádlem! jinak už nevím, co bych ti mohl víc intimního nabídnout... chechtá se jí - a šimrá vousama - někde ve výstřihu.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte úno 23, 2010 5:43 pm

Sam:+ Urovnává mu vlasy a příjemně si vrní, jak ji Sam šimrá.+ Páni, čokoláda a šuplík s trenýrkama - tomu nejde odolat! Ale...po tom, co jsi předvedl tady, bych se toho nekonečného zdroje čokolády bála. Jak můžou bejt holky předávkovaný, když ty jim všechno sniš? +Snaží se něco udělat se svým oblečením, což jí sam nikterak neusnadňuje, neboť pomáhá.+ A při milování s tebou se nedá spát...jsi hlušný! +Taky špetka ironie a malý kousanec do krku.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte úno 23, 2010 5:54 pm

Molly: jak ho oďobává, rozpouští to jeho dobrá předsevzetí. no tak, lásko! ovládej se! uhýbá trochu, aby vůbec někam odešli. no, já jim to doma normálně nežeru - ale když jsem viděl, co dělají rychlé cukry s tebou, bál jsem se, že bych nestíhal... raděj ji nechá upravit se a rovná nějak ty věci ze stolu, taky na zemi ještě. a s "dizgréétním" zakašláním jí podá ty odhozené kalhotky. a tváří se u toho jako inspektor z mravnostního. hlučný! no to víš, chci, abys si mě všimla. jakoby dotčeně a šklebí se na ni. a plácne ji po zadečku.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte úno 23, 2010 5:59 pm

Sam: Au! +ohradí se .+ To se dělá, pane? +Tváří se upejpavě a uteče do rohu místnosti, aby si nandala kalhotky. Poté se k němu vrátí, načechrá si vlasy a s velmi distinguovaným výrazem v obličeji pronese+: Tak tedy můžeme jít, vážený! Ukážu ti, jak se umím ovládat! +Ale pro jistotu ho ještě jednou políbí.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte úno 23, 2010 6:11 pm

Molly: tak rečte, vážená. vy se ovládáte tak dokonale, že až žasnu... když ho políbí, tak ji chytne za zadeček, přitiskne k sobě a přemístí se na Miracles

(doufám, že Et a Morfem byli rychlí a stihli to. se jim dnes dveře s návštěvama netrhnou. ale i tak asi Sam s Molly přijdou do prázdného obývacího pokoje.)
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 15, 2010 6:12 pm

Tir: +Přemístí se sem i s Tirage a kriticky prohlíží ten binec, co tu zůstal po Molly se Samem.+ Tak vítej u mě v práci, ještěrko. Obvykle je to tu uklizené, ale asi tady proletělo tornádo nebo co.+ Líbne Tir na tvářičku.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 15, 2010 6:19 pm

Fab: tornádo... rozhlédne se kolem a má svá podezření... hlavně kvůli schopnosti vnímat energie a vzpomínky, stopy dějů, ..., detektivní praxe taky pomáhá ;) . jde se mrkonut z okna. pěknej výhled... ty stromy krásný, starý... otočí se k němu. pouštíte taky pacienty na vzduch, do zeleně? napást se? ušklíbne se.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga