café bar

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: café bar

Příspěvekod Memory » ned lis 13, 2011 5:59 pm

Chvíľu na Jarlu pozerá, akoby to moc nepobrala. Keď sa trochu spamätá, opýta sa a kútiky jej pobavene cukajú. "Ako si prišla na to, že ja by som bola ideálny Mikuláš? Povedala by som, že na túto prácu sa budeš skôr snažiť zlanáriť nejakého chlapa. A čo anjel? Mikuláš predsa chodí s anjelom a čertom." odpije si trochu kávy.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned lis 13, 2011 8:25 pm

"No k nám rozhodne len anjeli." zamrká nevinne očami... nevinnosť sama, len to šibalské cukanie kútikov ju prezrádza. "Ja som sa už zľakla, že mi začali rašiť dlhé, biele fúzi." ale vážne sa nad tým zamyslí. "A ty by si ako črt robila čo?" zaujíma sa.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte lis 15, 2011 12:37 am

Zasmeje sa pri tej predstave. "Len aby si nakoniec v tom pytli nevliekla všetkých obyvateľov LoSu. A kedy by si to chcela spáchať?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř lis 16, 2011 4:09 pm

"Dobre, tak to teda skúsime." prikývne napokon a doje svoju tortu. "Som zvedavá, aký to bude mať úspech." malinko sa uškrnie pri tej predstave, ako sa po LoSe premáva v Mikulášskom kostýme, ale ten nápad sa jej celkom pozdáva. "Tak sa ešte bližšie dohodneme na konci novembra, čo povieš?" navrhne. (kľudne aj cez PM)
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » stř lis 16, 2011 4:18 pm

(Ok ;) )

"Tak..." dopije aj kávu. "Je to všetko, čo si so mnou chcela prebrať?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv lis 17, 2011 12:16 pm

"Aj ty sa maj." vyprevadí ju a potom zas zamieri do nemocničnej časti skontrolovať pacientov.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Patrik Pontus » pát bře 09, 2012 6:21 pm

+Jde za Fabienem a kouká při tom raz do jídelníčku, raz kolem sebe, aby si to tam všechno pořádně prohlídnul. Usadí se při jednom stole.+ Králíka jsem už hodné dávno neměl. Říkal jsi , že tu vaří dobře? +ujišťuje se. Když Fab mluví o své rodině, jenom nadzvedne obočí.+ Tvoje matka sem chodívá? No... moje rodina... +ošije se.+ Ne díky Merlinu, ne. Ono je to taková... no... takový trochu italský typ. +dokončí vyhýbavě.+ Holku? Ne, ne... momentálně ne. +pokroutí hlavou a celkem se mu podaří zamaskovat rozpaky.+
Patrik Pontus
Mág

Příspěvekod Fabien » pát bře 09, 2012 7:27 pm

Patrik: +Uvelebí se na židli naproti Patrikovi a nabídne mu další cigaretu.+ Ber si..stejně jsem je šlohnul Moll. No jo...,moje máma někdy přijede. Je zlatá, ale stejně si myslím, že sem víc jezdí za Moll. Vyrůstali jsme spolu víš...+A i on povytáhne obočí.+ Jak jako italská rodina? Povídej...divní a ještě divnější...ti mezi nás zapadnou dobře...+a rozesměje se.+

+Když přijde obsluha, začne si poroučet.+ Já si dám tu rajskou s masovýma koulema a pivko k tomu.+ A otočí se na Patrika, co si dá on.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Patrik Pontus » sob bře 17, 2012 12:35 pm

+Natáhne se pro cigaretu, ale když slyží, že patŕily Molly, ustrne v půlce pohybu... ale jenom na chvíli, pak se usměje jakoby nic a cigaretu si vezme. Posloucá ho celkem zaujatě.+ Vyrůstali? Takže se asi dobře znáte, co? +taky se začne smát, ale kroutí při tom hlavou.+ Nee... nemyslím, že by to byl dobrý nápad.

(už neviem, čo to tam mali.... nejakého králíka?) +Také si objedná něco s masem... asi na styl knedlo-vepřo-zelo a k tomu také pivo.+
Patrik Pontus
Mág

Příspěvekod Fabien » sob bře 17, 2012 7:40 pm

Patrik: +Když přinesou pivo, přiťukne si s ním.+ No jo...jsme s Molly jako brácha se ségrou. Pořád mě mlátí... :mrgreen: ...A ty? Máš nějaké sourozence? Co ta tvá rodina...+Je hrozně zvědavý a neodbytný.. :lol: + Jo..ještě k tomu bydlení. Byty jsou zvoleny tak, že vždy dva mají společný balkon. Já ho mám společný s Memory a ty ho budeš mít s Molly. Neboj, je to velké..do oken ti koukat nebude!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga