ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod Memory » sob kvě 14, 2011 9:36 am

Opäť sa ukľudní. "Tak to je dobre." Posadí sa a ponúkne Styx stoličku, aby sa posadila tiež. Pozorne ju počúva a v očiach sa jej objaví zármutok. (ako doktorka....dosť beznádejne, ale keďže vieme čarovať...) Keď Styx zmieni knohy spozorní a zamyslí sa. "No...v skutočnosti som tiež počula o takejto mágii.." zamračí sa a prísne na ňu pozrie. "Ale nikdy som ju neskúšala. Väčšinou sa jedná o čiernu mágiu a väčšinou v nej figuruje nejaká ľudská obeť. (pre ozvláštnenie deja ;) )" opäť sa nad tým zamyslí, i keď sa stále mračí. Ale skôr už tak premýšľavo. "Stretla som sa s jedným takým šamanom, ktorý to dokáže, ale úprimne.... šiel z neho strach. No André by mal šance pomerne veľké." dodá potichu a opäť na ňu pozrie.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob kvě 14, 2011 7:31 pm

To mi je jasné, že tys to nikdy nezkoušela. V té knize se píše o obětech při tom rituálu. Není tam sice konkrétně popsáno o jakých, ale ty jako léčitelka by ses určitě nezpronevěřila Hippokratově přísaze a neporušila základní etické principy svého povolání +když Mem vysloví naději na uzdravení Andrého, ve tváři jí zazáří nadějný úsměv a ihned se toho chytí+ Kde bych našla toho šamana?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned kvě 15, 2011 9:30 am

Neprestane sa mračiť a vážne sa na ňu zahľadí. "Styx, uvedomuješ si, že kvôli tomu bude musieť zomrieť nejaký človek?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned kvě 15, 2011 9:54 am

Vím +hraje si nervózně s prsty, pak k ní zvedne zrak, pohled má tvrdý jako kámen+ Dokonce vím i který.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned kvě 15, 2011 5:43 pm

Toho pohľadu sa nezľakne, len jej ho opätuje a tvári sa pri tom opäť zamyslene. Potom sklopí zrak a zahľadí sa na svoje ruky. "Radšej mi nehovor podrobnosti, ale toho šamana zavolám a dám ti vedieť či bude ochotný to urobiť. André si takýto život nezaslúži." povie vážnym hlasom.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned kvě 15, 2011 11:20 pm

Neboj se, vynechám tě z toho +slíbí jí+ Nikomu to neřeknu, nejsem padlá na hlavu +hlavou jí blýskne, že tohle by se asi Remusovi nelíbilo+ Máš pravdu, nezaslouží. Udělám všechno pro to, aby André zase viděl +řekne rozhodně a vstane+ Dej mi pak vědět, prosím, kde mám hledat toho mága +její pohled už je opět klidný a milý+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon kvě 16, 2011 4:34 pm

Nervózne sa poobzerá naokolo a pri tom počúva, či niekde nepočuje nejaké bzučanie. "Toto by sa asi nepáčilo viacerým." Na Chrisa radšej ani nemyslí. Znovu sa poobzerá a potom sa ku Styx trochu nakloní a stíši hlas. "Nemusíš ho hľadať. Privediem ho...." zaváha, no potom si povzdychne. "Toto asi nebude môcť ísť úplne mimo mňa. Nemyslím, že by sa chcel baviť s kýmkoľvek cudzím. Aj mne dlho nedôveroval.... vlastne si myslím, že mi nikdy skutočne nedôveroval." pokrúti hlavou. "Privediem ho na Orlík, len ti teraz neviem povedať kedy. Budem ho musieť najskôr zohnať, ale tak do mesiaca.... šlo by to?" pozrie na ňu spýtavo.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon kvě 16, 2011 6:53 pm

+přikývne+ Dobře, přiveď ho. Kdykoliv. Zkusím s ním promluvit +razantně však zamítně její návrh+ Nemohu souhlasit s tím, aby ses toho zúčastnila +přistoupí k ní a obejme ji+ Mem... zlato... nechci tě do toho zatáhnout +snaží se ji přesvědčit+ Nepřipustím, abys měla kvůli tomu problémy. Půjdu do toho sama.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon kvě 16, 2011 8:40 pm

Pokrúti hlavou. "Nemusíš sa o mňa báť. Navyše, pochybujem, že by inak prišiel. A... na Andrém mi stále záleží. Nechcem, aby trpel." odtiahne sa od nej a opäť sa trochu zamračí. "Len mi nohovor, koho plánuješ obetovať."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon kvě 16, 2011 9:49 pm

+usměje se+ Vidím, že se jen tak nevzdáš. Ale potěšilo mne, že ti pořád záleží na Andrém +odstoupí od ní na krok+ Dobře tedy, uděláme to společně. Jen se ještě musím někoho zeptat na jeho názor +skloní hlavu+ Doufám, že pochopí, co chci udělat +pak se opět usměje+ Neměj strach. Ta oběť +to slovo řekne pohrdavě+ si stejně nezaslouží žít +obejme ji na rozlouenou a zahloubaná do vlastních myšlenek odejde+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga