ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod Styx » sob čer 04, 2011 5:34 pm

+poslušně poslouchá, co jí tam molly doporučuje, nerada by si nějakým nepovedeným Diffindem omylem rozřezala nohu. Trochu sykne, když jí tam lije desinfekci+ Jasně, ty jsi tady ta zkušená +mrkne na ni s úsměvem+ Na koni jsem přece furt... chce to občas změnu +culí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob čer 04, 2011 5:38 pm

Styx: Na koni...na koni...měla jsem dojem, že i na vlku...+vyplázne na ní jazyk a v nestřežené chvíli vyčistí z nejhlubší části rány nějaký sajrajt (jako na dětským.. :lol: ). Počká, až Styx přestane syčet bolestí.+ A co máme dál?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob čer 04, 2011 5:45 pm

+baví ji mollyina nenápadná zakrývací taktika+ Nemusíš se mnou jednat jak s malým dítětem +musí se smát+ No jak se to vezme, na vlkovi se taky dá jezdit jako na koni... by ses divila +mrkne na ni, už si z toho dělá legraci, je vidět, že je jí líp, jak jí to tam pěkně vyčistila+ No snad už jenom to rameno +s těmi modřinami a odřeninami ji nemíní otravovat+ Šikulka +nezapomene ji pochválit+
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob čer 04, 2011 5:54 pm

Styx: +Okoukne odřeniny, vydezinfikuje, co se dá a okukuje rameno. Bude vyžadovat drobný ruk cuk.+ SEdni si, zlato, nohy pěkně na zem...+naviguje+...a klídek. Vlastně, řekni mi, co budeš mít na sobě na té Malfoyovic slávě. Já vyhrabala takový červený obleček.+ Přesune se za ní a ohmatává vykloubeninu. + A teď se necukej nebo nedostaneš panáka! +upozorní, než ochmatá lopatku.+ :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob čer 04, 2011 6:02 pm

+sedne si, jak jí nařídí, je vzorná pacientka+ Myslíš, že mi nedošlo, že chceš odvést moji pozornost? +směje se, jak ji prokoukla+ Ale děláš to moc chytře... málem bych to nepoznala... ale opravdu mě nemusíš šetřit, nejsem z cukru +připraví se na narovnání+ Budu mít dlouhé černé šaty, protkané stříbrem, s hlubokým dekoltem a vysokým rozparkem až do ... no až tam +zasměje se+ Panáka? Doufám, že se tady pacientům, kteří spolupracují podává pravá skotská.
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob čer 04, 2011 6:09 pm

Styx: Jsi ve státní nemocnici! Pravou skotskou jsem neviděla ani nepamatuju! Mám tu nějaký koňak kvality nevalné, ale pít se to dá. Fab tu má ještě slivovici, ale na tu bych nesázela. Vyráběli ji se Samem...mohly bysme oslepnout! Jo...možná je tam taky rum...+vypočítává všechno, co se u nich za alkohol najde a za rumem cukne s ramenem.+ ;)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob čer 04, 2011 6:14 pm

Tak já ti tu pravou skotskou sem pošlu... za to, jak se o mne hezky staráš +mrkne na ni a jen hekne, jak jí tam cukne tím ramenem+ To už je? +diví, že to nebylo až tak hrozné+
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob čer 04, 2011 6:25 pm

Styx: Beru tě za slovo, kámoško! +uculuje se.+ Už to je! Dáš si ten koňak? Za statečnost? Počítej s tím, že se dostaví únava a bolest.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob čer 04, 2011 6:32 pm

Díky... máš opravdu šikovné ručičky +nešetří chválou+ Co s tím ramenem teď? Můžu s ním normálně pohybovat? Doufám, že mi to nezafixuješ... v těch večerních šatech by to vypadalo strašně +ušklíbne se+ Asi si jednoho panáka dám... docela by teď bodnul +přizná+
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob čer 04, 2011 6:46 pm

Styx: +Nalévá panáky a usedá k ní.+ Nezafixuju, ale doporučuji netančit tango...stejně by tě to bolelo. Moc s tím neblbni. Je to sice na svém místě, ale pár dní to bolet bude. A vynechala bych i jízdu na čemkoliv! + Přiťukne si s ní.+ Tak na zdraví! Já přijdu až na afterparty. Dnes sloužím v nemocnici přes noc a budu mít volno až zítra.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga