kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod Fabien » pon bře 15, 2010 6:32 pm

Tir: Napást se pouštíme jen pana Owena, protože si už dvaatřicet let o sobě myslí, že je kamzík. Máme pro něj za barákem i moc pěkné skalisko, kdybys chtěla vidět. +Štrachá ve stříňkách a hledá slibovanou čokoládu.+ Ale fakt, že většinou nevenčíme, protože naši pacoši na tom nejsou tak dobře, aby mohli ven. Ale větráme, neboj! +Najde čokoládovou bonboniéru nelikosti fotbalového hřiště a lahev nějakého sladkého pití.+ Piješ i tohle?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 15, 2010 6:42 pm

Fab: jé, můžu si jít pak pana Owena pohladit, když je kamzík? směje se. a zálibně se culí na hektar čokolády. mrkne na flašku. takovej tlamolep? jedině jako anestetikum. myslíš že ho budu potřebovat? zašklebí se a otřese. a koukne na něj. raděj ne, myslím, že bych blinkala... udělej kafe, nebo raděj čaj, jestli máte.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon bře 15, 2010 6:51 pm

Tir: +Zkroušeně vrátí tlamolep do skříně.+ Tohle vážně nikdo nechce pít...čaj...čaj...+štrachá mezi nepořádkem+..jo...už ho mám!+ Vyndá škatuli zeleného čaje.+ Co tohle? +Jde postavit vodu.+ no, jestli chceš hladit pana Owena, tak se připrav na to, že ti bude olizovat ruku. doporučuju si vzít s sebou sůl. Pokoj číslo 16....+Zamračí se na ní.+ A nebylo by lepší hladit Fabienka?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 15, 2010 6:57 pm

Fab: přejede mu ukazováčkem po spodním rtu a usměje se na něj hezky. no, možná... taky by mě olizoval...? pohladí ho po bradě a po čelisti, a sjede přes ohryzek trošku za límec... a pak couvne. co ten čaj? a bonbóny?
Naposledy upravil Tirage dne úte bře 16, 2010 1:09 pm, celkově upraveno 1
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 15, 2010 7:04 pm

Tir: +Spokojeně si vrní a málem vyvaří vodu v konvici.+ Jistě, že bych tě olizoval...+ Jak mu ucukne, ještě po ní chňapne, ale pak si vzpomene na vodu a zaleje čaj. Předloží před ní otevřenou obří bonbošku. +Nějaké mudlovské pralinky. Kdyby nám aspoň jednou jako úplatek někdo přinesl prasečí kejtu.+ Povzdechne a strčí Tir jednu pralinku do pusinky.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 15, 2010 7:13 pm

Fab: no, uznávám, že pralinky se zelím nejsou zrovna to pravé... zasměje se a nechá si šoupnout pralinku do pusy. cucá ji a užívá si to, mhouří oči a dělá na Fabiena cukrbliky. přilísá se. ještě...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 15, 2010 7:23 pm

Tir: +Vybírá bonbónky, jestli s oříškem nebo s karamelem a ukazuje jí je a vkládá do pusinky.+ Já na tyhle sladkůstky moc nejsem. Já mám rád jiný laskominky...+posadí si ji na klín a pěkně si ji drží za zadeček.+ Čokoládka to je dámská specialita. To takový med...+Dostane na něj děsnou chuť a ďábelský nápad k tomu :lol: +

(Už jsi byla v mailu?)
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 15, 2010 7:32 pm

(jo.)

(a co když je Tir alergická? :P :lol: ... né, není.)

Fab: chytá se nejvíc na hořkočokoládový s mandlema a natahuje krk a nechá se jima krmit. olizuje se a pak, když si ji posadí na klín, políbí ho pěkně, tak že ho opatlá od čokošky. trochu prasárna, no. šklebí se na něj, když asi není dvakrát nadšen. a olíže ho, jako kočka kotě. pak se zarazí - že by medová odveta? med? ale to hrozně lepí... kulí na něj oči.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 15, 2010 7:45 pm

Tir: +Setře si zbytek čokolády z ucha.+ Stejně jsem na tebe přilepenej pořád, takže když to bude sladší, bude větší legrace! +Kření se a hledá med ve skříni. Pak se ale zarazí.+ No, ale předtím než tě pomažu, tak si tě budu muset asi oholit, aby se ti nelepily chloupky.+ Dělá opičky a strčí jí do pusy ještě jeden bonbónek.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 15, 2010 7:53 pm

Fab: koukne na něj, že snad spadl z višně. co ty si nevymyslíš... bonbón jí málem zaskočí. je to bezpečné, pane doktore? mám ti věřit - teda tobě věřím, ale tvé léčitelské a lazebnické dovednosti? zamračí se. čím mě chceš holit? a kde všude? začne se usmívat takovým tím lehce vzrušeným a lehce pubertálním úsměvem.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga