café bar

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: café bar

Příspěvekod Patrik Pontus » sob bře 17, 2012 10:08 pm

+Přiťukne si s ním a vydatně se napije. Když Fab řekne, že ho Molly mlátí, dost nedůvěřivě se na něj podívá.+ To snad ne. +ale malinko při tom znejistí.+ Hmmm... takže... spolu nic nemáte? +nenápadně.+ Ne, nemám. +pokroutí hlavou a na dotaz o rodině jenom mávne rukou.+ To nestojí za řeč. +znovu se napije. Jak ale uslyší o těch balkónech a že by mu snad Moll mohla hledět do oken, zakucká se a zrudne.+ A jak ty balkony vypadají?
Patrik Pontus
Mág

Příspěvekod Fabien » sob bře 17, 2012 11:16 pm

Patrik: +Pro změnu se zakucká on, když se ho Patrik zeptá, zda má něco s Molly.+ Nestraš! Ještě, abych si s ní něco začínal... :lol: Úplně mi stačí takhle! Hele a neboj - ty balkony jsou takový ty dlouhý nudle. Na jedné straně má dveře ona a na druhé budeš mít ty...Můžete si doprostřed prdnout truhlík s nějakým popínavým sajrajtem.. :lol: + Rozhlídne se.+ Co dáme panáčka?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Patrik Pontus » ned bře 18, 2012 6:44 pm

Hmm... a proč ne? +nedá pokoj :D
I když z toho balkónu pořád vypadá trochu vyděšeně, při zmínce o nějaké té kytce jenom přikývne. Nejprve na Fabiena nevěřícně koukne, jestli je to nějaká past, ale když vidí, že Fab to s tím panákem myslí vážně, usměje se.+ No, proč ne. +když to říká šéf... :pii +
Patrik Pontus
Mág

Příspěvekod Fabien » ned bře 18, 2012 6:57 pm

Patrik: Správně...+pochválí spokojeně a nechá přinést dva wizoury.+ Co říká šéf, je svaté...+zachechtá se a pak se nakloní k Patrikovi.+ No...mezi námi...o Moll se říká..že je studená jak psí čumák...ale zažil jsem jí už i zamilovanou a to je jak když chytnou starý kamna... :lol:
Hele...jaký se ti vlastně líběj holky? +taky nedá pokoj.. :twisted: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » ned bře 18, 2012 7:45 pm

+Přijde za nimi - již patřičně upravená - a přisedne.+ No..vy to pěkně rozjíždíte! Co probíráte?

Patrik: +Hezky se na něj usměje.+ Tak jak se vám tu líbí?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Patrik Pontus » ned bře 18, 2012 7:53 pm

Hmm?... +jen tak nějak nesouvisle zamručí, když Fab hovoří o Molly, těžko říct, co tím myslí a jen co jim donesou panáky, hned jeden do sebe naráz šupne a vyhne se tak odpovědi na Fabovu otázku, protože se tam objeví odrazu Molly. Zas trochu zrudne, ale také se na ni usměje a celkem souvisle odpoví místo šéfa... +Fabien mi říkal o těch nemocničních bytech.
Patrik Pontus
Mág

Příspěvekod mollyz » ned bře 18, 2012 8:11 pm

Patrik: +Objedná si sklenku vína.+ Aha...myslím, že budeme sousedé, ne? No..já nejsem nijak moc hlučná. Omlouvám se za ten zmatek v laboratoři...dělala jsem čtvrtletní zásoby lektvarů a jsem z toho docela unavená...+ Prohlíží si nového doktora a má trochu pocit, že se jí on bojí.. :roll: +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » ned bře 18, 2012 8:15 pm

Molly: No..normálně tě tu pomlouváme..+zakření se na ní.+ Zrovna tu říkám Patrikovi, že jsi dračice a ať se od tebe drží dál..+rozřehtá se a lupne tam panáčka jakoby nic a hned objedná další rundu.+

Patrik: Já tě furt zpovídám, chlape...ale kdes to měl nejraděj, jaks cestoval...?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Patrik Pontus » pon bře 19, 2012 2:00 pm

Molly: +Pokroutí hlavou.+ Ne... to si samozřejmě nemyslím.... +a jak před ním přistane další sklenka, tak ji do sebe hned obrátí.+ Zdá se, že vás elixíry hodně baví, mám pravdu? +zeptá se už více pokojně... ani už nerudne (to ty dvě sklenky :D )+

Fabien: +Jak je Fab tak prozradí, jenom sklopí oči, aby se vyhnut očnímu kontaktu s Molly+ Hm... to trochu přehání.... +snaží se to zamluvit, jak si tak por sebe zamulá, že mu téměř není rozumět.+
Hm... kde? +zamyslí se.+ Já nevím... asi v Nigeri (Nigeru?). Gazely, savana, slunce.... to bylo pravé safari. +usměje se, jak si na to vzpomene.+
Patrik Pontus
Mág

Příspěvekod Fabien » pon bře 19, 2012 6:41 pm

Patrik: V Nigérii? No..to je super! Nikdy jsem tam v těch končinách nebyl. A jak jsi tam dlouho byl? Fotíš zvířata nebo jen tak pozoruješ? + Druhou rundu hned nahradí třetí a začíná se spokojeně usmívat. :mrgreen: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga