ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod Bill Weasley » pon úno 06, 2012 7:43 am

(tak já se znemožním s vámi :D )

Fabien: Fuj to je humus +zamrmle znechuceně a tváří se kysele+ když to říkáte +pachuť lektvarů má pořád na patře a tak se chvilku tváří jak idiot+

Memory: +zelená barva se mu pomalu ztrácí a zas získává takovou hezkou zdravou. Dokonce když se na Memory zadívá, taka se mu nerozplývá a vidí jaká je zachmuřená ustaraná (a pořád s boulí na hlavě, páč neměla kdy si ju ošetřit :pii )+ ty se tu s někým miliskuješ? +palcem jí vykrouží na dlani kolečko+
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Fabien » pon úno 06, 2012 8:25 pm

Bill: Humus, ale pomáhá, mladej! Vo co, že už je vám líp...+zakření se na Billa.+ Tady slečna doktorka na vás dohlídne, abyste se dozdravil a vaši rekonvalescenci předávám zcela do jejích něžných tlapek...A za týden na kontrolu ke mně!

Mem: A moc ho neužeň! +Mrkne na ní, ale úplně neví, jestli je rád. ;) + A já teď jdu rozesílat tisíce prosebných dopisů o posilu, jinak se tu zcvoknem! Kdyby něco, hnízdím v kutlochu!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » pon úno 06, 2012 10:40 pm

(dnes nejak nestíham, pardon :( )

Bill: "Ehm... čože?" strhne sa zo zamyslenia... teda skôr zo zízania naňho. Pozrie na to koliečko, čo jej kreslí na dlani a musí sa usmiať. "Už vyzeráš o dosť lepšie."
"Noo..." pozrie na Billa, keď Fab hovorí o tom ošetrovaní. "Možno by stačila aj domáca péče." mrkne naňho. "Teda iba ak by si chcel ostať v nemocnici, hm?"

Fab: Prikývne a trochu sa pri tom začervená. "Ja sa oňho postarám." usmeje sa "Chceš prijať niekoho nového?" nadvihne prekvapene obočie. "Čo ten tvoj... kamarát? Už neviem ako sa volal."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » pon úno 06, 2012 10:49 pm

Fab: To máte recht, už vás vidím v normální barvě. Jo no kontrola +tak nějak myslel, že se toho nebude muset účastnit+ ale když mě svěříte do těchhle tlapek +stiskne Mem paceny a pokrčí ramenama+

Mer: Nemocice, fuj. Vem mě domů, kotě, prosím. +nasadí prosebné očenka jak kocour ze shreka, ehm+ Budu hodnej, slibuju
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » pon úno 06, 2012 10:53 pm

Bill: "Ale budeš poslúchať?" snaží sa o prísny pohľad.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » pon úno 06, 2012 11:34 pm

+pokyvuje souhlasně hlavou a tváří se svatě+ jistojistě
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Fabien » úte úno 07, 2012 10:45 am

Mem: No jo. Budu muset..No, s Edem...myslím, že jsme úplně po letech nenašli společnou řeč a napjaté vztahy na pracovišti by nedělaly dobrotu. Nevíš o někom?

Bill: Já vás svěřím, ale rád bych viděl za týden, co z vás po té intenzivní péči zbylo! :lol:

Mem: _Drž ho za jiné části těla než za hlavu!!! :lol: :mrgreen:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » stř úno 08, 2012 10:09 pm

Fab: Na chvíľku sa zamyslí, ale potom pokrúti hlavou. "Žiaľ nie. Aspoň o nikom voľnom, prípadne takom, ktorého by mi nevadilo tu mať." dokončí trpko.
Trochu sa na Fabiena zamračí. "Vôbec netuším, čo myslíš, že s ním asi budem robiť!" vyhlási tak presvedčivo, že by jej to snáď aj mohol uveriť.

Bill: Usmeje sa naňho. "Premiestnim nás k tebe. Mal by si si čo najskôr ľahnúť a odpočívať." hrče na hlave sa jej už asi pomaly stratili.
Pomôže mu opatrne sa postaviť a chytí ho za ruku pripraená ich oboch premiestniť.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » stř úno 08, 2012 10:45 pm

Mem: +Povzdechne demonstrativně.+ Když s váma babama je potíž. Člověk je tu šéfem a když chce někoho přijmout, tak se musí jít zeptat přítomných dam, zda mu ten někdo nebude vadit...či zda je dostatečně pohledný na to, abyste vy dvě byly ochotné s ním sdílet pracoviště.+ Dost přehání, ale šklebí se na Mem vesele.+ Co by si s ním tak mohla dělat? Napadají mě různé věci.... :mrgreen: :twisted: ...především intenzivní péče... :pii + A postaví se do pozoru, aby jim před přemístěním ještě vysekl pukrle.+

+A pak se odplouží do kutlochu hledat zaměstnance.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Manori » pon úno 20, 2012 12:00 pm

*přemístí se s výpravou z Labyrintu k Mungovi - at mají nějakou prácičku zase:) a vypadají tak trochu, jako by se připletli do nějakého válečného střetu, Man od krve od hlavy až k patě...Postracha poslala do banky uložit pohár, tak ten s nimi není...*

(a Amon nevím, jestli se nechal doručit k vlastním doktorům, nebo je s náma?)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga