ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod Styx » úte úno 21, 2012 11:29 am

molly: Vůbec nepochybuji, že jsi šikulka, za týden budou mít všichni těla jak z titulní strany časopisu pro pány (Meg a Man pro hetero a Sirius pro gaye :lol: ) +posadí se a nalije si dalšího panáka, vypadá to, že molly se bude ptát ještě dlouho ;-)+ Ne, neprala. I když se někdy pouštím i do nerovného boje, proti andělovi jsem neměla vůbec žádnou šanci. Ale v jednu chvíli jsem mu fakt chtěla dát přes hubu +zamračí se+ Postrach s ním mluvil, proč by neměl? Hlasivky měl v pořádku +a jak jí tam pusa jede, kouzlem si zatím hojí svá škrábnutí, holt samoobsluha :D +
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte úno 21, 2012 12:13 pm

molly:*poslušně zalehne* tak když budou decentní...*uculí se* není to poprvé, co si na mě bude někdo vyšívat...*a pak poznamená, když je tak poslouchá* Postrachovi nevadí žádné náboženské předměty...ani bytosti, nebyl věřící ani předtím-jako člověk...u jeho druhu je to o přesvědčení...být to někdo ze skutečně nemrtvých, ze Slastí třeba, tak z něj asi zbyde kupka popela..*vysvětlí* Jen mi dělá trochu starost to stříbro, co se mu dostalo do těla z pout...*mírně se zamračí* chvíli s ním nebude řeč.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod mollyz » stř úno 22, 2012 3:23 pm

(Omluva, včera jsem nebyla doma! :P )

Man: +Navleče niť a jen tak ze zdvořilosti se zeptá.+ Budeš to chtít předtím umrtvit nebo radši na živo? ;) + Okukuje, jak to nejlépe sešít, protože je to takové opravdu viditelné místo nad lemem kalhotek.+ Děkuju za vysvětlení. Je dobré vědět takové věci - o Postrachovi i o jiných. Opravdu jsem vůbec netušila, že jeho schopnosti se zásadně liší od těch ze Slastí. A co je proboha se stříbrem?

Styx: +(No, tak mi aspoň povyprávíš! :mrgreen: ) + Já jen pořád nechápu, kde se tam ten anděl vzal!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř úno 22, 2012 3:41 pm

molly: +pohodlně se usadí, zase si nalije, aby neměla sucho v krku a všechno jí to tam převypráví od samého začátku, kdy jim začaly mizet kouzelné předměty, přes polapení zloděje, hledání cesty bludištěm, až po setkání s andělem+ Ten anděl se tam nevzal jen tak, ten je tam uvězněný už pěkných pár tisíciletí. To my jsme si k němu zašli na návštěvu, aby nám vrátil naše věci, které přes Kaina ukradl.
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » stř úno 22, 2012 4:07 pm

Styx: Takže Kain byl jenom prostředník...+nestačí se divit a při vyprávění skoro tají dech.+ A co se vlastně s Kainem stalo. A proč anděl chtěl ty věci?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř úno 22, 2012 5:13 pm

Jo, Kain byl jen najatý zlodějíček. V tuto chvíli to už má nejspíš za sebou. Myslím, že byste ho nedali dohromady už ani u Munga +uculí se+ Proč? Protože s jejich pomocí se mohl dostat z vězení +vysvětluje jí trpělivě, jak malému dítěti+ Začínám pomalu litovat, že Storm tady není. Ta by vám to všechno hezky shrnula v Denním Věštci +ušklíbne se+ Hlavně dávej pozor, abys tam Man nevyšila celá záda +jak tak zaujatě poslouchá+
Naposledy upravil Styx dne stř úno 22, 2012 5:17 pm, celkově upraveno 1
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř úno 22, 2012 5:15 pm

(lach, pěkný debatní kroužek se tady rozvíjí, není nad to si pokecat nad zašíváním:)

mollyz: když to nebude dřevěná narkooza..*zašklebí se na ni vesele*no, některé věci jsou k nezaplacení vědět...proto se nesmí do Slastí nosit ty svaté předměty..jim zase tolik nevadí stříbro...tedy, zraníš je tím, zpomalíš, ale nezabiješ...pokud nemáš dělo, že.*položí si hlavu na bok a nechá se stehovat* Narozdíl od Postracha...v rámci tvého léčitelského mlčení..má na něj docela silnou alergii. I trocha stříbra mu dost otráví tělo a je mu z toho zle.. je to jedna z dvou věcí, které ho můžou opravdu..vyřadit. Ten anděl to věděl, takže na něj použil pouta se stříbrem a tím ho zpacifikoval, jinak by pro něj nebyl problém je přetrhat...ono totiž, kdybych měla v pěstním souboji vsadit na Postracha nebo kteréhokoliv upíra ze Slastí...asi bych měla jasno. Ale přimíchej k tomu stříbro a nějaké magické oblbováky, kterými ve Slastech oplývají..a hodně se to srovná...každý má něco.*pokrčí rameny*

Styx: no jo, bzučivka...ale by se ztratila v labyrintu, kdyby nás šmírovala...*představí si mouchu, jak tam lítá do padnutí*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » stř úno 22, 2012 7:28 pm

Man: +poslouchá, jak Man vysvětluje tu Postrachovu indispozici a mračí se+ Dostane se z toho? Myslím tím, vstřebá se to stříbro, nebo se nějak vyloučí z jeho těla?:) +pak se uchechtne+ Tak to by byla vážně sranda, kdyby nám naše mediální hvězda zabloudila v chodbách labyrintu +taky si s blaženým úsměvem představuje, jak tam zmateně lítá a zoufale hledá cestu ven+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř úno 22, 2012 9:20 pm

Styx:vstřebá..nakonec jo..zas ho nedostal tolik, za tu chvilku...organismus si s tím poradí, jen holt musí vydržet chvíli fyzického nepohodlí...*na chvíli se odmlčí, jak si vzpomene něco jiného v minulosti, pak zatřepe hlavou*tohle není nic, co by Postrach nezvládl*dodá si napůl pro sebe*no..třeba by našla zbytky Bestie..a jako správná moucha..*pokrčí rameny znovu, sykne, jak ji zasychají strupy na zádech* se asi moc nevyspím...*zavrčí si*
Manori
Site Admin

Příspěvekod mollyz » stř úno 22, 2012 10:47 pm

(no jo...bzučivka chybí :P )

Styx: No, mohli jste nám Kaina poslat na náhradní díly.. :lol: A promiň, že se tak vyptávám, ale měli jsme tu velké zmatky, je nás tu ve špitále málo a nevím, kde mi hlava stojí. Doufám, že Fab brzo přijme nějakou posilu..+povzdechne a vyšije Manori překrásný steh.. ;) +

Man: Pochopitelně - tvá informace je předmětem lékařského tajemství. +Aby do ní neprala injekce, lokální umrtvení provede kouzlem.+ Taková alergická reakce je pěkná pakárna. Jak moc velké nepohodlí a na jak dlouho to na chudáka čeká? Mám s upíry tak minimální zkušenosti, že jsem opravdu vděčna za každou informaci.+ Došije a ještě překontroluje co ten zbytek. + Spi na břiše a moc se v noci nemel. To lokální umrtvení má i hojivý účinnek, mělo by se ti za dvě hodinky hodně ulevit. Ale HLAVNĚ si to neškrabej!!! Až to začne svědit, sedni si na ruce!!! ;)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga