kutloch pro zaměstnance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: kutloch pro zaměstnance

Příspěvekod Fabien » pon bře 15, 2010 8:09 pm

Tir: Jsem vrchní léčitel, klidně mi věř. Já jsem tady ten nejvyšší a tím pádem i nejšikovnější...+Hladí ji po bříšku.+ Samozřejmě, že tě budu muset oholit všude...med je tekutý a já nechci mít v puse chlupy! +Olízne se lascivně.+ Břitva by na holení byla lepší než skalpel, nemyslíš?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 15, 2010 8:20 pm

Fab: břitva? podívá se na něj velkýma očima a hoří v nich odhodlané, ale i trošku potměšilé, ohníčky. pohladí ho po prsou, přes košili. tak dobře, zapřede a začne si rozepínat knoflíky na blůze, ze spoda, od bříška. ale musíš mi slíbit dvě věci... kousne se do rtů a dělá na něj oči. první... políbí ho na čelist. skončím s tolika otvory, kolik jich mám teď. nechci žádný další... a druhá... políbí ho znovu, na krk, kde má první knoflík košile rozepnutý. a zároveň už má ona všechny své knoflíky rozepnuté. že ti to potom oplatím... co uděláš ty mně, to budu moct udělat já tobě...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pon bře 15, 2010 8:32 pm

Tir: +Nedočkavě jí sundá blůzku a líbá ji na krček a sám si snaží taky rozepnout košili.+ Stávající počet otvorů do těla ti slíbit můžu, ale...+je trochu zaskočen jejím přáním číslo dvě+...pokud ti dovolím mě oholit, můžeš slíbit totéž ty mně? +Je celý nažhavený na Tiragino nahé tělo, hladí ji a přemýšlí, kde nechal břitvu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 15, 2010 8:42 pm

(pomóóóc! začíná to připomínat Jacka Rozparovače :lol: " přemýšlí, kde nechal břitvu")

Fab: hmm, těžko říct... ale mylím že jo. kroutí se před ním svůdně. já ti, Fabienku, slíbím dokonce víc: nejen stávající počet otvorůale i výčnělků... zašklebí se na něj. ještě chce dodat - "o kolik to může být jiné, než stříhání ovcí?", ale pak si to rozmyslí... :D Fabien sice má smysl pro humor, ale Tir ještě přesně neví, kde jsou jeho hranice. a Amon ji málem přizabil za mnohem krotší vtipy...
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 15, 2010 8:48 pm

(Pitvat budeme až v příštím díle :lol: )

Tir: +Chechtá se, protože narozdíl od Amona Tirage miluje a nejspíš by ji odpustil i díru v břiše. Popadne ji do náruče a náruživě ji líbá.+ Tak jo, ještěrko, ale musí to být rychlá a bezbolestná smrt, jo? +Vzpomene si, že břitva je mezi příborama a vytáhne ji ze šuplíku.+ Tak kalhoty dolů a šup na kavalec, ve stoje tě holit nebudu!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 15, 2010 8:57 pm

Fab: je přeci jen trochu nervozní a tak dostane záchvat smíchu, když vidí, kde má Fab tu břitvu. to je na zvlášť tvrdé úplatky od masa? kus uzenýho typu starej Indián? cuká se smíchy. ale pak přestane. uklidní se a rozepíná si kalhoty. ale nesmíš mě rozesmívat... nebo mi ublížíš... a když mí ublížíš, tak ti už nedám... vyhrožuje a trošku se bojí, protože jde do tuhýho. sundá si kalhoty. a jde k němu. obejme ho, nalepí se na něj a políbí ho. budeš na mě hodnej, že jo? ujišťuje se.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 15, 2010 9:06 pm

Tir: ¨Furt tu někdo krade nože, tak co. Čím si mám krájet salám anebo chleba?+ Objímá si ji a stahuje jí kalhotky.+ Byl jsem snad na tebe někdy zlej, ještěrko? A nevyhrožuj nebo se mi bude klepat ruka a to se ani nebudu smát. Jak můžeš z pusy vypustit něco tak strašnýho, že by si mi už nikdy nedala (svačinu :lol: )? +Sune ji k pohovce a pokládá ji na ni a líbá ji přitom, rukou zajíždí do jejího klína a zkoumá porost.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 15, 2010 9:17 pm

Fab: (bych si skoro myslela, že má za posledních pár dnů dost prozkoumáno...)
zašklebí se na něj. salám? to je teda romantika... doufám, že dojde alespoň k nějaké desinfekci... a nechá se položit a snaží se uvolnit. trošku má pokčená kolena, povolí stehna od sebe. bojuje v ní vzrušení s obavami. nejdřív si položí ruce pod prsa na břicho. pak si je ale raději dá za hlavu, aby nesahala Fabienovi do rozdělané práce, až začne. kouká na něj velkýma očima a cucá si spodní ret..
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pon bře 15, 2010 9:24 pm

Tir: (správný vědec zkoumá pečlivě a opakovaně celý život! :D )

+Vydezinfikuje břitvu kouzlem a vytáhne odněkud holící pěnu, aby ji neřezal nasucho. Políbí ji mezi stehny: + Pozor, slečno, teď to zastudí...+pronese profesionálně a nastříká ji pěnu všude na podbřišek i na bříško a spokojeně si prohlíží své dílo a její vzrůstající vzrušení (a taky svoje!)+

(30 minut pauza, uspím děti a pak doholím! :lol: - čas pro Samuela)
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pon bře 15, 2010 9:41 pm

(uspávat, dožárlit...)

Fab: vtáhne vzduch mezi zuby a trošku zatne bříško,fakt to studí. ale drží a kouká na něj velkýma očima. nemohla bych dotata ještě bonbón, jako anestetikum? možná jsem si fakt měla cvaknout toho divnýho pití... dýchá zhluboka.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga