vstupní hala

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: vstupní hala

Příspěvekod Memory » pát lis 18, 2011 12:48 am

Obrázek
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Edward R. Vertuex » čtv lis 24, 2011 12:23 am

+Vejde do haly a povykováním+ Halo!!! Je tu někdo? Umírám! + se snaží přivolat pozornost. Když se mu to podaří, ukázkově se zhroutí na lavici.+ Mám smrt na jazyku. Zavolejte mi zdejšího nejlepšího doktora, prosím. + Dožaduje se.+
Obrázek
Edward R. Vertuex

Příspěvekod Fabien » čtv lis 24, 2011 12:40 pm

Obrázek
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Katty » čtv lis 24, 2011 12:42 pm

Edward: +Sjede ho pohledem a odhadne, že to nebude tak žhavý - s tím umíráním.. :mrgreen: + Přestaňte tu hulákat, člověče!!! Pan doktor Bariuex přijde za chvilku...Co vám je?
Katty

Příspěvekod Edward R. Vertuex » čtv lis 24, 2011 1:33 pm

Katty: Je mi všechno včetně horečky omladnic a anaserpentní spinózy. A co je vám, slečno? Taková pěkná a tak protivná? Takhle vy jednáte s pacienty? + Prohlásí pohotově a prohlíží si dívku. + Vy jste tady vrcní krotitelka? A "pan doktor Bariuex" +paroduje poněkud jízlivě Katty,+ je tu nejlepší? No co tohle je za podnik... Ještě že se na vás mým prostřednictvím usmálo štěstí a osud v jedné osobě! + Culí se samolibě a baví ho, že tím Katty nadzvedne.+
Obrázek
Edward R. Vertuex

Příspěvekod Katty » čtv lis 24, 2011 1:56 pm

Edward: +Katty to samozřejmě nadzvedne.+ Vážený - já jsem milá k tomu, kdo si to zaslouží. A vy se nám tu přestaňte válet po lavici. Jestli máte horečku omladnic, tak jste infekční a budeme to muset po vás umejt! A PAN DOKTOR BARIUEX!!! je vyhlášená kapacita...+brání si svého šéfa.+ :lol:

Fab: +Když vidí, jak se na ni příchozí potměšile culí, otočí se do chodby a zahuláká.+ Pane doktoréééééééé!!!!
Katty

Příspěvekod Edward R. Vertuex » čtv lis 24, 2011 2:04 pm

Katty: +Mile se na ni usmív a září štěstím, jaký udělal dojem.+ Jistě, jistě! Přesně tak, má milá, sladká růže prérie! Přesně tak: více mytí a méně halekní! +Skoro na ni cukruje, než mu Katty zařve těsně u ucha a on se jen bolestně zašklebí a odepíše pravý bubínek i s kovadlinkou, třmínkem a další tou ušní kovárnou.+
Obrázek
Edward R. Vertuex

Příspěvekod Fabien » čtv lis 24, 2011 2:21 pm

+Líně vyplouží z lůžkového a hrabe v kapse cigára, když k němu dolehne Kattyino halekání.+ Snad tu, doprdele, zase někdo nekrvácí...+ zahučí a jde za hlasem.+

Katty: Katty, proč musíte pořád tak hulákat? +Kárá ji mezi dveřmi a teprve potom si všimne návštěvníka.+

Edward: +Chvíli na něj civí, měří ho pohledem a pak se mu ústa rozjedou do naprosto maniakálního šklebu.+ No néééé!!!
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Edward R. Vertuex » čtv lis 24, 2011 2:49 pm

Fabien: No jooo! Člověka by tu nechali umřít a ještě na něj křičej. +Zakvedlá si malíčkem v zalehlém uchu.+ Prej jsi tu ten největší odborník, mamute. Tak plesej štěstím, protože jsem vám to sem přišel vytrhnout. +Vstane a jde mu potřást rukou.+
Obrázek
Edward R. Vertuex

Příspěvekod Fabien » čtv lis 24, 2011 3:01 pm

Ed: Nazdar ty starej chřestejši!! + Pevně mu napřaženou ruku stiskne a pak ho obejme.+ Co je? Ty už zase chcípeš? Na to je jednoduchá medicínu....panák wizoura a seš jak rybka!!! Vítám tě...

Katty: +Otočí se na vyjevenou sestru.+ Tak tohle je náš nový doktor, Katty. Seznamte se...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga