vstupní hala

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: vstupní hala

Příspěvekod Katty » čtv lis 24, 2011 3:22 pm

Ed: +Poněkud zaskočeně, ale pořád dost pohrdavě, si změří příchozího pohledem.+ Tss...teda sem chtěla říct no potěž...teda vlastně těší mě...+ zahučí a v duchu rozjímá, jestli jí Fab platí tolik, aby tohle všechno musela snášet... :mrgreen: +
Katty

Příspěvekod Memory » čtv lis 24, 2011 6:15 pm

(no těbůh... nový doktor :D ... vraj horečku omladnic, to by ma zaujímalo, jak k nej prišiel :lol: )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Edward R. Vertuex » pát lis 25, 2011 9:31 am

Fab: Ále, to byl jen takový manévr na prověření poměrů. Teď už vím, že jsem tu nejfundovanější léčitel široko daleko - teda jestli se tu neěkde nepotuluje tvůj anděl strážný a komandantka v jednom. Měla nejlepší známky, ale ta praxe, ta praxe. A taky vystupovní. Myslím, že jí ten noblesní původ jenom překžel. Psals přece, že je tu i Mří Magdaléna, ne? Aspoň že tu jsou takové milé květinky jako tato hlídací až policejní sestra. +Hovoří a jde s Fabienem směr občerstvení a pořd sleduje Katty, dokonce ji tak letmo štípne do zadku :)+
Wizoura si nech, na tvrdý mě moc neužije, raděj vyval nějakou vaší láhev domcí, nedělej, že nemáš z domova žádné víno, mamute. Máma tě vždycky rozmazlovala a podstrojovala.

(Memory: Z literatury, Doktor v domě tuším ;) )
Obrázek
Edward R. Vertuex

Příspěvekod Fabien » pát lis 25, 2011 11:52 am

Ed: Snad si vážně nemyslíš, že Mollyna je lepší než já? +zaxichtí se.+ No jo...je tady. Myslím, že něco matlá v laborce...Ovšem bacha, kámo! V praxi si dost polepšila... :lol: + Vyznamně povytáhne obočí.+ Ááááá...máš dobrou paměť, mizero! Jo...mám vínko v domova, ale doufám, že ty k němu vezeš klobásky od strejdy řezníka! Doufám, že ještě dělá ty libový klobásky... :Q
+Otočí se za Katty a zašeptá Edovi.+ Na tu bacha...to je ranařka...a má spadeno na Mollynu.. :lol:
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Edward R. Vertuex » pát lis 25, 2011 7:38 pm

Fabien: Ty sám musíš uznat, že Máří Magdaléna měla ze všech zkoušek lepší známky než my oba dohromady. Kdybych nebyl gentelman, řekl bych, že byla pěkná šprtka. +Prohláší věcně, jen s malou špetkou svatouškovství. Ještě jednou sjede pohledem Katty. S novým zájmem.+ A co se praxe týče, tohle není první pěkná holka, kterou ti Máří přebrala. Skoro to někdy vypadalo, že je to věc prestiže. No nic. Tak Máří to táne tady s Růží prérie. Škoda jich, pěkný ženský nepoléhaj. Myslíš, že by mě vzaly do party? +Mrkne na vzdalující se Katty. A zase se obrátí k Fabienovi.+ A co ty? Stále mamut smolař samotář, nebo máš doma pět dětí a maminu? A ty kolbásy - to si mě s někým pleteš. Já mám jen tři tetičky vegetariánky. Ovšem otec měl otevřený účet v nejlepších lahůdkářstvích. Tak kde máš tu flašku?
Obrázek
Edward R. Vertuex

Příspěvekod Fabien » pát lis 25, 2011 8:00 pm

Ed: +Vede Ed ku kutlochu.+ Hele, tak to se nepletu! Zapíráš přede mnou klobásky...+A taky se ještě otočí za Katty.+ Hele, to si vedle. Světice s touhle nechce nic mít. Katty se za ní honí a Mollyna uhýbá. Asi ti to přijde divný, ale šprtka si našla chlapa...+protočí oči.+ Ovšem jestli tě vezme do trojky, na to se jí klidně zeptej...A Katty si dej jako zákusek potom...+Kření se vesele.+ Já....a děti? +Zkřiví pusu...+Si se zbláznil! Eště by mě to furt někde votravovalo! Ale holku mám - nádhernou! A co ty? Jak tak poslouchám - furt je to tak, že vojedeš co vidíš...

(dál v kutlochu)
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » úte pro 06, 2011 11:37 pm

Obrázek
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Patrik Pontus » čtv úno 09, 2012 5:48 pm

+Objeví se ve vstupní hale. Na sobě má takový ten hnědý oblek typu Mr. Bean, v ruce hnědou koženou aktovku. Stoupne si k pultu a zaujatě se rozhlíží, zatím co čeká, dokud se ho někdo ujme.
Na pulte objeví několik starých plakátků z LoScars. Nenápadně si jeden z nich prohlídne a malinko zčervená. Pak se rozhlédne kolem a když nikoho nikde nevidí, jeden ten plakátek nenápadně schová do aktovky.+
Patrik Pontus
Mág

Příspěvekod Katty » čtv úno 09, 2012 7:33 pm

+Přiloudá se do recepce, zívá a podezíravě zkoumá návštěvníka.+

Patrik: Dobrý den. Vítám vás v nemocnici svatého Munga. Jak vám mohu pomoci? +odříkává naučený text znuděným hlasem.+ :lol:
Katty

Příspěvekod Patrik Pontus » pát úno 10, 2012 10:41 pm

Ehmmm... +jak uvidí Katty, tak mírně zčervená a sklopí oči.+ Nooo... ehm... já... eeee... tedy... Jdu za panem doktorem.... eeee... Beauxtierom? +nervózně si narovnává sako a pořád klopí oči.+
Patrik Pontus
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga