café bar

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: café bar

Příspěvekod Fabien » čtv bře 22, 2012 8:45 pm

Patrik: Já sem z jižní Francie. Krásnej kraj..znáš to tam? A ty si teda přesně odkud? Jako, že lovectví je u vás tradice? Jo...máš recht. Používat kouzla není vždycky správný. Asi bych nesnesl, kdyby tohle moje jídlo vzniklo kouzlem.+ Zasněně se zahledí do už skoro prázdného talíře a mávnutím objedná další panáky.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » čtv bře 22, 2012 8:49 pm

Patrik: Chcete říct, že střílíte jen nemocné a přemnožené kusy? +zeptá se s nadějí v hlase.+ Díky, to je od vás laskavé. Já po heřmánku strašně krvácím z nosu. Mám tam dva velké pracovní stoly. Chtěl byste radši ten u okna nebo vzadu u zdi? + I ona si objedná další vínko a začíná se trochu uvolňovat.+ :u*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Patrik Pontus » čtv bře 22, 2012 9:12 pm

Fab: Francie? +vypadá dost překvapeně.+ Tak to bych neřekl, že pocházíš odsaď. +usměje se.+ Celkem to na něj zapůsobilo. +No... já jsem trochu víc ze severu.+ přizná.+ Tedy moje rodina pochází z Finska, no já poměrně dlouho žil v Anglii. +když vidí toho dalšího panáka, tak trochu znejistí.+ Vy tady hodně pije, viďte? +koukne na oba.+

Molly: No... to tak úplně ne... +ale když se Molly zatváří zklamaně, co asi udělá, hned dodá.+ Ale já už dlouho nestřílel... v Africe to bylo naposled a to už je několik let. +jakoby ji tím mohl uklidnit.+ Spíš asi ten u zdi. Při práci jsem rád, když mě nic nerozptyluje. +chvilku mlčí a pak se zeptá.+ Vy jste také z Francie?
Patrik Pontus
Mág

Příspěvekod Fabien » čtv bře 22, 2012 9:44 pm

Patrik: +Cháchá..+rozchechtá se.+ A odkud bys řekl, že pocházím? No, ty na Fina taky nevypadáš. Když sever, řek bych, že od švédskejch sousedů, ale Fin...Ti mluvěj takovou tou řečí, co jí nikdo jinej na světě nerozumí, co? + Už je docela veselej.+ V Anglii si studoval?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod mollyz » čtv bře 22, 2012 9:56 pm

Patrik: Aha....+zklamaně opravdu vypadá.+ Já miluju netopýry a kočky...a všechno živé...zachraňuju životy.+ Sklopí oči, protože náhle propadne panice a neví proč.+ Jistě, uvolním stůl u zdi. Vlastně je momentálně zastavěn hrnky na kávu a mými knihami. Jsou i pro vás k dispozici, když budete chtít.+ A na pití dodá a upije ze sklenky ;) .+ Ne...my tu pijeme, trochu občas a při zvláštních příležitostech víc. Asi jako všude...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Paola Ricci » pát bře 23, 2012 9:08 am

Fabien: +než stačí zaprotestovat, že k přemístění není zapotřebí se k sobě tak tisknout, už se ocitá v jeho náručí a hned nato v baru. Trošku překvapeně se rozhlédne a až po chvilce si uvědomí, že ještě pořád se k němu tiskne+ Och, promiňte +pustí se ho a vymaní se z jeho objetí+ Tak to bylo opravdu to nejpříjemnější přemístění, jaké jsem kdy zažila +zasměje se+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » pát bře 23, 2012 8:36 pm

(Tak teď náročné dvojení... :lol: :lol: )

+Když se sem s Paolou přemístí, zvedne se druhý Fabien, Molly a Patrik k odchodu. :lol: +

Patrik: Navrhl bych, abysme ti teď ukázali ten tvůj byt a pak tě zvu ke mně ještě na skleničku!!!

Paola: Líbilo? I mně se to líbilo...Mohly bychom se přemisťovat častěji...+Pořád se culí a ukáže slečně volný stůl.+ Tady budeme mít na kávu klid...+ a jen nerad ji pouští z náruče..+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Patrik Pontus » pát bře 23, 2012 8:42 pm

(to už asi dělá povětšinou za pochodu... dál v pokoji)

Fab: +Zamyslí se, pak ale s úsměvem zavrtí hlavou.+ Dobrá...netuším, v odhadování lidí jsem nikdy moc dobrý nebyl. +přizná a dojí svou porci. Zasměje se.+ A Švédi mluví tak, že jim všichni rozumí? +mrkne na něj a obrátí do sebe i ten poslední panák, co jim Fab objednal. Přikývne.+ Jo... v Bradavicích. Ale to vy asi taky, že jo? +koukne tázavě na oba.+

Molly: Jo.... to já taky.... +snaží se zachránit situaci.+ ...lidské.... +čím to asi spíš zabije, což si i po chvilce uvědomí, radši zmlkne.+ ehm... kočky a netopýry? Ty já nelovím, nebojte..... +opět zabije, tak už pravdu zmlkne úplně. Na ten stůl radši už jenom přikývne.+
Patrik Pontus
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » pát bře 23, 2012 10:17 pm

Fabien: +zasměje se+ A kam byste se pořád chtěl přemísťovat? Nebylo by lepší, kdybychom si spolu vyšli někam pěšky? Do parku třeba...? +navrhne mu s úsměvem+ Mám ráda přírodu a pohyb. Co vy? Co děláte, když zrovna neléčíte pacienty? +posadí se ke stolu+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » pát bře 23, 2012 10:26 pm

Paola: No..já, když zrovna neléčím pacienty? +zamyslí se poctivě.+ Já jsem docela rád zalezlý doma a čtu si.+ Odpoví po pravdě.+ Ale ještě pořád jste mi neřekla, co děláte vy, když si zrovna nelámete ruce na dovolené...+ Zamává na obsluhu, aby přinesla nápojový i jídelní lístek.+ Máme tu úžasné dortíky taky...+vychvaluje.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga