Zpovědnice

Zpovědnice - napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Zpovědnice

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob črc 24, 2010 9:47 pm

No to je nám už vcelku jedno, teď si to přečte jen ten, kdo vážně chce...Kdo chce zůstat napnutý, to nerozklikne, žee? :)) Jako klidně si to čti, nám to neva:D
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte črc 27, 2010 4:09 pm

přesně tak...nikdo nemůže říct, že nebyl varován, že "Spoiler"...když bychom chtěli probírat joo něco tajného, tak napíšu PM, ale komu by se chtělo lézt do zpráv, jenom aby napsal, co ho zrovna k tomu napadlo...a ve slastech se nám to stává běžně, že se držíme něčeho z knížek, nějaké situace bo tak...

no,takže, jak si chceš kazit překvápko, tak klidně šmíruj:D:D:D
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » úte srp 03, 2010 8:15 am

Man, já jsem zvídavý človíček, takže ten spoiler je tam pro mne spíš jako výzva "pojď a nahlédni":D
Koukala jsem, že se do losovské evidence obyvatel zapsali V.I.P. ze Smrtijedské revue;) To bude něco:)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte srp 03, 2010 12:27 pm

heh..jj, ale to spíš příležitostně, třeba někdy zase bude nějaká crossover party...láách, jj, taky na mě to políčko působí jak červená na býka...ale tak, alibi to je "ono to bylo schované":)
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Memory » pát srp 06, 2010 3:08 pm

Tááák som práve dočítala Obsidianového motýľa. Zakaždým ma prekvapí, ako Hamiltonová dokáže všetko to podstatné a najnapínavejšie vtesnať do posledných 50 strán a kým sa k tomu človek prekúše :? ... No ale napriek tomu, čítaníčko je to skvelé, len človek mimo to akosi nič nestíha, kým to nemá prečítané. Tuším si pred ďalším dielom dám menšiu pauzu :D
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob srp 07, 2010 1:13 pm

Mem: heh, taky jsem Motýla musela vydýchat...a pauzy si osobně dávám i při čtení...abych to jako vstřebala, neieblo mě a mohla jsem číst dál..a jediné, co mě zachraňuje od proleženin u čtení je fakt, že to prostě nevládnu číst z obrazovky celý den...:D jinak, co říkáš na "božstva"? Osobně jsem byla ráda, že Edward dostal tolik prostoru, i když za kousilinek J-C jsem byla vděčná...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Memory » sob srp 07, 2010 3:29 pm

Man: Ja pokiaľ by som nemusela spávať, čítam čítam, až kým nedočítam ;) . Dekubitus sem-tam, všetko jedno :D . Ale je fakt, že to neni dobré čítať z monitoru. Preto si dávam teraz dlhšiu pauzu.
"Božstvá" boli zaujímavé, zaujímavá inšpirácia :mrgreen: ....(kde na tie nápady Hamiltonka chodí) akurát to mohla trochu vysvetliť, čo to bolo vlastne za druh. A myslím, že Izpapalotl (či ako sa to volala) sa tam neobjavila naposledy. Edward bol super :D . Až doteraz som ho brala skôr ako takú rekvizitu. Dobre, že mu dala viac priestoru a myslím, že keď J-C a Richardovi dala na chvíľu pauzu, tiež to nebolo na škodu. (Aj keď mi tam J-C chýbal, mno...aspoň že tam bol ten malý kúsoček :D )
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon zář 13, 2010 9:59 pm

Že děkuji ministerským za praktický dar. Lách, to teď budu moct šmírovat, kdo kde co s kým dělá. Ani nebudu muset lítat po LoSu jako Storm, jen hezky doma v křesýýlku:D
(mimochodem, žasnu, jak je to vykoumané a geniální a po grafické stránce dokonalé)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon zář 13, 2010 10:14 pm

nejni zač...ale tak, musí mít vazbu na tebe, takže všecky neuvidíš...nebo aspon ne zároveň, že:D (hih, myslíš ten obrázek? mě se strašně líbil, jak je takový..správně magický:))
Manori
Site Admin

Příspěvekod Memory » úte zář 14, 2010 10:46 am

Pokiaľ si dobre pamätám, Storm sľubovala na začiatku prázdnin, že keď bude po nich, spustí nejakú novú rubriku. Ešte stále vaše plány platia, drahá Storm? Celkom som na to bola zvedavá. ;)
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice