Zpovědnice

Zpovědnice - napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Zpovědnice

Příspěvekod Eternity » čtv říj 20, 2011 7:45 pm

Wenai: taky přeju všechno krásné a dobré (i ty holky ;) ), jenom moc nevěřím, že si jako "bílá otrokyně" (hehe, Jarlo!) nějak zvlášť odpočineš. máš tam aspoň blízko někoho trooošku známého? nebo jedeš úplně na vlastní pěst, bobřík samoty a odvahy?
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Eternity » čtv říj 20, 2011 8:08 pm

jo, to klidně věřím. ono to v lidech je víc, než by se zdálo. ty sklony. taky to není zase tolik generací od otrokářské společnosti. mně to nedělá dobře, ale je fakt, že někoho to baví.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv říj 20, 2011 8:15 pm

Teda Wenai, máš můj hluboký obdiv. Já bych do tohodle nešla, ani za zlatý prase. Nemám v povaze někomu sloužit a už vůbec ne, nějakým "polovičně" šikmookým, který si myslí, že jsou výkvět anglické aristokracie. Doufám pevně, že takový nebudou, že budou v pohodě a vrátíš se nám v pořádku a obohacená hlavně o příjemné vzpomínky. A hlavně si pořádně schovej všechny doklady! :)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Eternity » čtv říj 20, 2011 8:26 pm

to jo.
já jsem tam nikdy neposluhovala, ale setkala jsem se tu, v Čechách, na svatbě s Anglány, co propadli dojmu, že jsem no-óbl a inteligentní. teda - někdo jim to namluvil. vím kdo, ale ne proč. (od té doby, když mám nějaký lepší zásek Alzheimera, děláme si srandu, že o mé inteligenci se hovoří až na Britských ostrovech :D ). velice protokolárně mě zvali, ať přijedu. nějak jsem se slušně omluvila a nebrala to vážně. ale ti, přes které jsem je poznala, mě radostně sdělovali, jaká to je čest, ať jedu, že to fakt myslí vážně. ale nejela bych ani holí, ani izolovaným drátem. ta povrchní hra psích čumáků, to bych já, plebejec, nedala. a hlavně na to nejsem zvědavá. natož být za služku rovnou... na to jsem sraboška.
ale zároveň někteří jsou určitě fajn, Angláni. když si nehrají na honoraci...
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv říj 20, 2011 8:37 pm

No, oni asi šikmooký nebudou, to příjmení Ahmed toho hodně napovídá.
Ale prosím - žádné narážky.
Vy je neznáte, já je neznám, ale už máte všichni jasnou představu, že jim budu dělat otroka? Já asi to, kdyby jste dovolili, zjistím sama, jaký jsou a jak s nima budu vycházet, v případě že ne, tak kontaktuju agenturu a ukončíme smlouvu. A já odjedu do slumu v Londýně a budu hrát punk na ulicích. Jak jednoduché!
Vážně mě mrzí, že tu všichni říkáte jaký to bude hrozný. Vážně jo. Mě je jasný, že to může být hrozný, ale stejně tak je mi jasný, že to může být naprosto skvělý. Nebo to taky může být nuda nuda šeď šeď. A všechno, co tam můžu zažít jsem byla strašně zvědavá a těšila se na to. Ale jak jste si tady začli vykládat takový historky a věci tak jsem se úplně přestala těšit. A já se nechci přestat těšit, patří to k tomu dobrodružství, který se snažím prožít v reálným životě, ve svým životě, protože nikde a nikdy nechci žít ten dobrej život jenom tady.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eternity » čtv říj 20, 2011 8:47 pm

ale jo. máš recht, že vím prd, ty lidi jsem neviděla nikdy ani trochu. a může to být jakékoli, klidně výborné. promiň. určitě jsem Ti nechtěla nic otrávit. fakt je, že tu meleme pantem a vlastně se vykecáváme bez ohledu na Tebe. omlouvám se.
a upřímně přeju hodně štěstí, ať se Ti dobrodružství reálné vydaři. a zatím co já vím kulové jaké to bude, Ty jsi ta, která to může ovlivnit a zařídit si to!
:hug
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv říj 20, 2011 8:58 pm

Bohužel za mých mladých let jsme takovou možnost neměli. Ale kdybychom měli, neváhala bych ani vteřinu a šla bych s nadšením do toho. Byla jsem tehdy docela dobrodružná povaha. Anglii obzvlášť miluji, co já bych za to dala být na Wenai místě. Bohužel jsem jako mladá holka dojela ze Slovenska akorát tak do Plzně, dál mě nepustili. :?

Wenai, a kde konkrétně budeš?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv říj 20, 2011 9:24 pm

Súhlasím s Wenai aj Styx. Nikto nemôže dopredu vedieť, aké to tam bude. Pretože ja mám také skúsenosti, že pokiaľ niečo je zlé a zle to dopadne, ľudia majú tendenciu o tom kecať... sem tam prihodia nejakú informáciu navyše a je z toho hrôzostrašný príbeh. A o tých dobrých zážitkoch sa nehovorí.
Jarli, nehnevaj sa, ale z toho tvojho rozprávania som nezachytila konkrétnu informáciu, že by sa k tebe Angličania správali ako k otrokyni....
Navyše, keď to má Wenai dohodnuté cez agentúru myslím si, že by neserióznu rodinu otrokárov nevybrali.
A tiež si myslím, že je to dobrá príležitosť a skúsenosť na nezaplatenie.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv říj 20, 2011 9:34 pm

Wenai, to jsem přece nechtěla, aby ses přestala těšit, prostě ty moje kecy ignoruj a těš se dál:) Přeju ti to hrozně moc, já už bych na to teď odvahu nesebrala:) Držím pěsti a budu na tebe intenzivně myslet:)) :*
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv říj 20, 2011 9:36 pm

tak je každýho věc, jestli by do toho šel..já v tom hlavně vidím to, že když tam je člověk rok, tak se prostě naučí ten jazyk (i kdyby nijak extra si nevydělal nebo tak) a s tím se dá dál krásně pracovat....tak už jen kvůli toho...a ono jiný druh práce v zahraničí sehnat..chm..začarovaný kruh docela...takže já prostě držím palce a budu doufat, že nějaký drby nám Wenai zprostředkuje:)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice