Zpovědnice

Zpovědnice - napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Zpovědnice

Příspěvekod Manori » čtv čer 14, 2012 7:31 pm

vidíš...a já v podstatě nevěděla, že něco takového je, dokud jsi sem nehodila odkaz....a pak s tím přišla i ta kamoška...asi málo sleduju kosmetické trendy nebo co:D
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pát čer 15, 2012 12:08 pm

Mně to dřív přišlo strašně drahý...což i je...ale bylo furt co zkoumat v drogérkách, pak v lékárnách...a teď už nix moc není, všechno očuměný, případně vyzkoušený, nebo rači ani nezkoušeníhodný po zkušenostech s jinejma.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob čer 16, 2012 11:48 am

No, to je...ale zas..přijde mi, že zatím, co jsem zkusila docela i odpovídá..je to trošku něco jiného než běžné věci...uvidím, jak natrefím dál při výběru, co jaké bude...heh, tak jak už máš průzkum trhu hotový, tak to už fakt potom není co...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » sob čer 16, 2012 12:13 pm

Jo to jo, o kvalitě nějak nepochybuju, jen mě zaráží ten všeobecnej kladnej ohlas - že buď su takovej krypl já, že to sedne všem, nebo ty negativní názory nikdo nepíše?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned čer 17, 2012 11:08 am

nevím no...možná jsou lidi spokojení už jen tím, že to nedělá AŽ takový prušvih na xichtě, jako ty ostatní běžně prodejné věci....a zkoušelas jim třeba napsat dotaz, co by ti doporučili, co si třeba od nich vzít?
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » ned čer 17, 2012 2:01 pm

Jj, třeba jo, ale většinou si to fakt vychvalujou, jakože funkční a účinný. Já vyzkoušela většinu těch jejich věcí na mý problémy - ať už normálně koupený bo ve vzorcích a už mě to snad ani nebaví na xicht něco matlat a pak se z toho měsíc léčit, teď su na věcech od kožní, na micelárkách a cetaphilu a je to docela ok. Nejvíc osychat začnu zase v zimě, tak budu mít tendence mazat asi...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon čer 18, 2012 8:57 am

no, ono nakonec bude nejlepší to, co jsem někde četla, psala jakási Angličanka či co to bylo...nepatlat radši nic, umýt vodou a nechat být...taky zkoušela kde co všechno na osypaný a aknoidní xichtík a čím víc zkoušela, tím horší to bylo...i právě od doktorů a nevím čeho a koho všeho....btw - prý pomáhá jablečný ocet :lol:
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon čer 18, 2012 11:23 am

Jj, něco na tom bude. To si ale může dovolit člověk s vyrovnanou pletí, kterej nemá ani oschliny, ani akné, případně ekzémy. Ale furt asi bude platit, že čím míň srajd, tím líp. Taky jakmile se namaluješ, tak už to s xichtem dělá svý - třeba ty oschliny moje nejsou běžně ani vidět, ale po napudrování maximálně..takže když se někdo nemaluje, tak to třeba vůbec nevidí.
Fuj jablečnej ocet sem si kdysi koupila tablety v naději, že sice ocet nesnáším, ale tablety smrdět nemůžou..no smrděly...to bych fakt nedala.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon čer 18, 2012 1:02 pm

no ona právě měla velké problémy, s akné teda prý hlavně...i na zádech a tak, že prý nemohla ani ležet, jak se jí dělaly velké boláky...dokonce prý došla tak daleko, že si převlíkala polštář na každou noc čistý a ručníky a všechno, aby jako žádné potvory mikroskopické na ňu nelezly...jo, ty šupiny nesnáším, mě se takhle strašně drolí nos a to je jinak spíš mastný..ale ty šupiny po pudru to dělá taky...tam a nad obočím...

no smrdí to strašlivě, já právě ho mám doma, nějaký bio natur šílenství, ale páchne to příšerně...na druhou stranu to fakt asi ty nejhorší vesuvy na kůži vycucne...taky si s hodně ředěným oplachujou vlasy....když ti na nich i po umytí zůstane jakoby takový film...to dost dělá podle toho, jakou máš vodu...to jsem se dost pobavila, jak jsem byla ve Francii, tam ta voda byla nějaká..míň tvrdá nebo co a vlasy se leskly jak blázen po umytí...jsem si dělala srandu, že si stočím do láhví... :lol:
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon čer 18, 2012 2:12 pm

Jaj, to mohlo být teda i nějakýma avivážema, nebo něčím, když to měla i na zádech. Klasický akné většinou tak nějak vznikne bez pééče - což je vidět na obličejích pubertálních chlapců...někdy je to teda až chuťka..a většinou až potom to člověk začne šlechtit - bohužel to často přešlechtí tak, že se to dokur.. ještě víc a vyvine se problém jinej. Nikdy sem na to moc nebrala, ale evidentně hrají svou roli i hormony, sice sem nevykoumala ještě v jaké fázi, ale jednou za čas nezávisle na čemkoliv se xicht zanese a jindy je opět nezávisle super.
Nos to odnáší hlavně smrkáním, tam se ta mastná pokožka odírá chtě-nechtě a když to člověk nedejbože namaže...

Lach! Jj ocet na vlasy se doporučoval už za mýho dětství..no nedávala sem to a teď ho nemůžu cítit na kilometr. Vy máte doma tvrdou vodu? Nechytáte dešťovku?
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice