Zpovědnice

Zpovědnice - napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Zpovědnice

Příspěvekod Manori » stř črc 18, 2012 7:42 pm

hih, tak to at ho orvává někde pod kamerou, to si nahraju :smich:

já právě furt očumuju ještě nějaký krémík, ale ty ceny, ty ceny...možná aji na ruky, jak furt něco tady drhnu a nosím a uklízím, člověk jak sušená treska po umytí...a viděla jsem ty barvičky..a jako masakr! přijde mi to strašně výrazné, jako že hezký v lahvičce, ale na běžný nošení :roll: si to nedovedu představit...uvidíme..a ty ceny teda budou taky pěkný - koukala jsem v librách a huh..teda.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » stř črc 18, 2012 7:54 pm

lach, to si pak necháme i zarámovat, co!

já mám teeen...zelenej na ruky..handy gurugu? a je guut, teĎ ho mám v ledničce teda, páč jak byly ty hice tak sem si ruky nemazala... akorát mě sere, že ty dobrý sou takový mastný...že se to moc nevstřebá a stejně hned du něco dělat a zase to smeju :?
já to viděla jen v lahvičkách, mrknu pak ze zajímavosti na nafocený na rukách a recenze, ale přišly mi dost barevně ulítlý teda. no třeba to tak vypadá jenom na venek. včera mě chytl rapl a koupila sem si takovej..skororůžovej výrazenj lak a fialovej výraznější, takový do pastelova, tak su zvědavá esi s tím někam vyjdu :Gl*
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » stř črc 18, 2012 7:59 pm

(do by ste mi snáď neurobili.... od Bei by som to čakal, ale vy, Manori?!)
(Beatrix :Love )
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř črc 18, 2012 8:05 pm

(Za ten nekrolog možná uzmu aspoň nůž z kuchyně!) :hug
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř črc 18, 2012 8:42 pm

(Eric: a co byste ode mě čakal? Já jsem taky zvyklá na hladké oholení pánské tváře :Love ale tak...njn, jsem máslo, tak klidně i žiletkou, no :lol: )

hmhm...mastný, to se mi nelíbit...ony možná i ty krémy jakože normálně na tělo by stačily...zas nerubu sekerou v lese každý den...náhodou fialová je na nehtech dobrá...mám takovou světle lila a vypadá docela ulítle dobře:D
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » stř črc 18, 2012 8:48 pm

přečti si tam recenze, někteří říkají, že se to vstřebá..ale já to na rukách teda cítím dost dlouho...ale zase oproti těm masážítkům a tuhým olejům se "vstřebá" no. Dobrej mně příde krém Sally Hansen z DMka, 18hodinovej krém na ruky, mám asi starej design, ale byly dva, jeden vyšší hubenější a tenhle je menší širší. Ten na těch rukách vydrží tak nějak i po jednom dvou umytích, jakože nejsou hned zase oschlý a vsákne se parádně. stával nějak do stovky.
To nemusíš rubat, stačí si pětkrát za hodinu umejvat ruky, bo se v něčem rýpat..a toho máš až až a ještě s kuchyňou budeš mít...
Ony hezký sou, ale já su taková barvama nedotčená - černá, červená, max modrá a schluss!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř črc 18, 2012 8:54 pm

mno uvidím, něco možná uzmu, někde...to taky musím vočuchat a tak...heh, mě občas barva chytne nějaká..pak si říkám,, že budu vypadat, jak kdybych utekla od kolotočů z maringotky (s těma vlasama navíc :D), tak to zas zavrhnu...

jo a v D. Macabre, co je Bea mimo časoprostor, čeká na někoho nebo si jí má někdo všimnout? Abych někoho nezasklívala...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » stř črc 18, 2012 8:59 pm

Ten handy gurugu mně příde příjemnej a nesmrdí tak jak všuchni říkají. To ta ručička mně začla smrdět a je zavřená v pixli. a když ho nedám moc..tak se i dá se říct vstřebá no..sem to byla zkusit ;o) já su na tohle háklivá hodně, většině lidí nevadí mít trošku mastný ty ruky.
Lach, pokud není puntíkatá, tak snad nééé.

Stačí číšník ;o) Jako že jí donesou něco na pití, jinak ju můžete nechat oddávat se myšlenkám :Love
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Sofia » stř črc 18, 2012 11:04 pm

(A to ani neviete, koľko mi tá fotomontáž zabrala času.... Eric snáď fotku s bradou ani nemá, hrozný chlap! :D )
Sofia
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » stř črc 18, 2012 11:25 pm

Lach! To je fotomontáž? Sem si říkala, že tam vypadá jak George Cloony!
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice