Zpovědnice

Zpovědnice - napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Zpovědnice

Příspěvekod Manori » čtv črc 19, 2012 10:36 am

(heh, joo, zbavovat chlapy fousů na fotkách, to je za trest...)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » pát zář 14, 2012 9:48 pm

Pro ty, co nechodí na portál: Věnujte prosím pozornost článku na téma LOScars na portále.

http://landofsinners.hys.cz/index.php?o ... &Itemid=79
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » úte říj 02, 2012 1:40 pm

LUSH kood pro poštovné zdarma 0777 v rámci čr do 21.10.2012

a mají zimní zásobu novinek a limitek, došel mi katalog, tak se aspoň kochám :death:
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eternity » úte říj 02, 2012 2:55 pm

Beuško, nemají oni nějaký uvítací balíček pro nové zákazníky?
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Manori » úte říj 02, 2012 5:20 pm

a zrovna jsem si říkala, došel mi mail s vánocema...kurníík, už to vidím, zas budu utrácet... :death: :lol: a ty vánoční nevypadají špatně...asi prubnu nějaký vánoční sprcháč...toho raining mana mám ještě půlku a je supr...tak povymýšlím, co ty ostatní...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » úte říj 02, 2012 10:53 pm

Et: Pochybuju, mě nic takovýho nezasáhlo. od Lush je málokdy něco nějak jakože..výýhodně, slevově...většinou platíš jak mourovatá. i když dávají docela štědrý vzorky, taky je to podle toho jak se vyspijou a esi si řekneš. - Vidíš, když pudeš okolo, tak si tam něco očuchej a řekni si o vzorek ;o) neměli by mít problém ti dát.

Man ten mi taky došel a dneska právě ještě apírovej katalog, tak ti třeba taky ještě dojde. Vidíš, tobě by už měly ty koody taky chodit, když seš zákazník!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř říj 03, 2012 2:45 pm

No mě právě domů nic nechodí :( tak spolíhám, že kood napíšeš sem...ale katalog ne-e..jen maily mi chodí...a to jsem od nich brala dvakrát a víc věcí, tak nevím. Et, no jak jsi v Praze, tak si tam určo skákni, jednak si naživo můžeš očuchat, některé ty věci voní docela intenzivně, tak lepší, než naslepo po dobírce...a hned uvidíš, jestli něco třeba zkusíš, nebo se ti to nebude pozdávat. Já osobně můžu říct, že mají dobré věci (jak mě z některých sprcháčů žere kůže, tak z jejich ne, na pleť čištění je taky fajn) ale ty ceny...ty fakt nejsou nic moc. Proto čekám na tén kód na poštovné aspoň..protože platit tu jejich pálku a ještě dobírku, tak to bych do toho nešla.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » čtv říj 04, 2012 12:11 am

No tak to ale musíte říct, že ho chcete! ;) Já ho sem teda píšu zatím pokaždý, ale právě už sem si říkala, že mi řeknete, že su maniak! (Já si teda teď neobjednávala přes půl roku, tak se divím, že mi to chodí...) Tak gut, aspoň vím, že psat dál!

V tom obchůdku je to docela..blbý..je hrozně maličkatej a "smrdí" tam úplně všechno, takže takový to prvotní smrdí-nesmrdí asi snad člověk vyčuchá u jednoho produktu, ale směrodatný nevim nevim... Navíc já mám tu ...ručičku..tuhej ručku na ruky a jak mi voněla, tak teď ju nemůžu ani cítit. je zavřená v plechovce po květoucích čajích a vymaže ju mamka. úplně mi ten pach dělá zle. ale to jen tak bokem. Právě kvůli cenám je dobrý, že snad nedělají moc caviky se vzorkama ani na živo!

A když se připomenete, i katalog (ony sou to asi lush noviny Lush News..) vám vezmu na sraz. co já tu s ním... To sice už bude poštovný passééé, ale trochu pochybuju, že by přímo před vánocema zase nebylo zadax..
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eternity » čtv říj 04, 2012 12:16 pm

díky, holky za informace.

právě jsem chtěla něco na vlasy. docela se mi zamlouvaly některé věci. mám zkušenost, že sebelepší věc po čase přestává fungovat, takže je nejlepší to střídat. pak ty slušné věci zabírají průběžně.

akorát jsem nepochopila, jestli na ně mám nastoupit a vyžadovat rovnou něco uvítacího. někdo mi říkal, že dávají, ale nejsem si jistá, že je to fakt tahle firma, nebo si to pletu. právě vyprávění o kosmetické firmě bylo takové, že se musel člověk vnutit, sami nic nedal, zbabělcii.

na vzorky a vzory se poptám. jinak třeba ve vůních jsem konzerva. právě jak píše Beuš, něco mi voní a po chvíli je ta samá vůně na zvedání žaludku. takže i voňavku mám furt stejnou, teda dvě, ale tu druhou jenom málokdy. protože je potíž, aby mi něco zavonělo a když, tak aby vydrželo nadšení.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Beatrix » čtv říj 04, 2012 1:02 pm

Lush mi uvítacího teda nix nedal. Kolujou drby, že dávají celej výrobek, nebo miniaturu k nákupu každýmu jen tak, ael to sem poprvé taky nix nedostala ani naživo a v objednávkách přes net je to asi jak noty na buben.

Já už nevím čemu..né věřit, ale na co spolíhat, protože ten jejich..krájenej světlej šampon mi poprvé udělal z vlasů afro a chemlon, po půl roce nix takovýho, ale furt to chtělo kondicionér, a teď umývá úplně v pohodě :shock: Já teda střídám asi šest šamponů takhle (všechny furt), takže nemůžu říct co by mohlo mít vlivy, ale zírala sem...

Jinak Lush žádnej klub VIP nemá, ne? Jen registraci přes net a to právě pak chodijou ty letáky..ale Yves Rocher dává myslim uvítací balíček - vzorky..kabelu snad přes rameno a tak něco, a k narozeninám pak dostaneš nějakej dáreček...ale ty jejich výrobky taky..nevím no, poslední dobou nix moc - dokonce sem objevila, že Ryor dvousložkovej odličovač je lepší než ten jejich, kterej byl teda zase nejlepší z ostatních co sem vyzkoušela (možná taky jak na kterou voděodolnou řasenku co platí...).

S těma vůněma je to fakt ošemetný...některý jejich vůně sou úplně..mch! že bych je čuchala od rána do večera, protože nic takovýho sem nikdy necítila a je to nádhera, a jiný zase samozřejměm nemůžu ani cítit..já tam tenkrát naklusala do krámku nadšená..a mý nadšení rychle opadlo právě - nejde poznat co to tam zrovna voní, málo místo, metrák lidí a hroznej hic v zimě :hell: Takže pro ty co bydlijou dál je asi nejlepší objednat si něco co vijou, že dajou a potřebujou a k tomu třeba šest vzorků toho co si chcou očuchat. většinou vyhovijou - i ty jejich pudry dokonce sem dostala v maličkých doozičkách, v tomhle to chce takovou tu "drzost" - navíc mi to třeba nepříde ani blbý, protože oni sou vzhledem k cenám přepraným drzí až až.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice