Lush mi uvítacího teda nix nedal. Kolujou drby, že dávají celej výrobek, nebo miniaturu k nákupu každýmu jen tak, ael to sem poprvé taky nix nedostala ani naživo a v objednávkách přes net je to asi jak noty na buben.
Já už nevím čemu..né věřit, ale na co spolíhat, protože ten jejich..krájenej světlej šampon mi poprvé udělal z vlasů afro a chemlon, po půl roce nix takovýho, ale furt to chtělo kondicionér, a teď umývá úplně v pohodě
Já teda střídám asi šest šamponů takhle (všechny furt), takže nemůžu říct co by mohlo mít vlivy, ale zírala sem...
Jinak Lush žádnej klub VIP nemá, ne? Jen registraci přes net a to právě pak chodijou ty letáky..ale Yves Rocher dává myslim uvítací balíček - vzorky..kabelu snad přes rameno a tak něco, a k narozeninám pak dostaneš nějakej dáreček...ale ty jejich výrobky taky..nevím no, poslední dobou nix moc - dokonce sem objevila, že Ryor dvousložkovej odličovač je lepší než ten jejich, kterej byl teda zase nejlepší z ostatních co sem vyzkoušela (možná taky jak na kterou voděodolnou řasenku co platí...).
S těma vůněma je to fakt ošemetný...některý jejich vůně sou úplně..mch! že bych je čuchala od rána do večera, protože nic takovýho sem nikdy necítila a je to nádhera, a jiný zase samozřejměm nemůžu ani cítit..já tam tenkrát naklusala do krámku nadšená..a mý nadšení rychle opadlo právě - nejde poznat co to tam zrovna voní, málo místo, metrák lidí a hroznej hic v zimě
Takže pro ty co bydlijou dál je asi nejlepší objednat si něco co vijou, že dajou a potřebujou a k tomu třeba šest vzorků toho co si chcou očuchat. většinou vyhovijou - i ty jejich pudry dokonce sem dostala v maličkých doozičkách, v tomhle to chce takovou tu "drzost" - navíc mi to třeba nepříde ani blbý, protože oni sou vzhledem k cenám přepraným drzí až až.