Zpovědnice

Zpovědnice - napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Zpovědnice

Příspěvekod Manori » ned říj 07, 2012 1:50 pm

Jo, to jsem taky slyšela, že občas dávají...ale jak a podle čeho..někdo říkal, že podle výše objednávky, ale jsou i tací, co tam nechali dva litry a nedostali ani prd. Takže netuším...je fakt, že když si napíšu o vzorky, tak mi zatím vždycky dorazily.

S šamponama je to obtíž, ony se střídat musejí...já měla glisskur jak dlouho a ted ho taky nemůžu mít, protože mi vůbec hlavu neumyje...tak mám ted ten od holičky s ovsem a dobrý..otázka na jak dlouho...tak okukuju právě ty pevné šampony z lushe...že bych si zkusila...já ještě při té délce to nemůžu mýt až tak často, to by mi ty konce odešly do lovišť...

hmhm...nevím o tom...nic jsem každopádně takového neobjevila...adresu normálně uvedenou v profilu mám kvůli dobírce....a nix.

chá, vidíš to, to já nevím, já tam nikdy nebyla, jen z doslechu...ale to by mě asi jeblo, jak začne to jejich vonět jedno přes druhý..to je fakt lepší si asi nechat poslat vzorek a onufat a vyzkoušet si doma:)
Jo, tak nejhůř, co se stane je, že ti ten vzorek nedojde, že...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon říj 08, 2012 1:06 am

Podle výše objednávky určitě ne..leda by za vysokou považovali třeba pět litrů :ss

Noo jako ony sou dobrý, ale třeba jak lidi říkají, že přetřou jednou dvakrát, tak nevím - já mnu v rukách a ještě min pětkrát to matlám po té hlavě, mám ráda pěnu, mám pak pocit, že meju :pii takže možná ti dá dost práce to do těch vlasů vůbec zapracovat, ale tak zkus a pak poreferuj. Jinak si na ně nijak stěžovat nemůžu.

Já právě nadšeně naběhla..sem si říkala co si všechno neodnesu..a osobní zkušenost mě zarazila, že je tam i takovej "bordel" v tom, že lepší si vybrat vokem z katalogu...možná když tam nikdo není a chodí člověk často okolo, tak to vykoumá i naživo...ale čuchově těžko..ten obchůdek mi přišel asitak velkej jak můj pokoj...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon říj 08, 2012 2:08 pm

No to je právě to, že asi ne, někdo tam dá nákup za 2 litroše a nic a někdo za 3 kilča a má...takže asi podle nálady, čísla objednávky, že jim zrovna nadbývá něco na skladě...netuším...

hmhm,...no uvidím, myslíš, že z šampuku taky pošlou vzorek? že bych si drze napsala....to asi ale ne, když je mají takové naformované...hmhm..no uvidím, na kolik peněz se dostanu při objednávce:D

no ono v Paladiu bude nájem jak kráva asi...to bych se nedivila, že jsou malí...ale to je pak problém, že když se srazíš s dalšíma lidma, tak se nehneš...to je blbé... to je pak lepší si to fakt objednat...zatím jsem se teda přes net nijak výrazně nesekla, že bych objednala nějakou hrůzu...ale taky si to několikrát rozmyslím, za ty prachy:D
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pon říj 08, 2012 10:45 pm

tak jako mohli by, proč ne? občas se jim něco rozjebne, občas něco řežou..já třeba objednávala podle toho, jak mám načuchaný mýdla - co v nich je, často je tam psaná stejná složka, nějakej spojovací prvek a když sem si vybrala na co bych ho chtěla a pak jak asi vonijou, tak sem jich vyřadila docela dost...

Tak to jim neberu, nájem tam určitě není zadax, ale mají tu jeden jedinej obchod, ceny mnohem dražší než v zahraničí a ještě takovej kabinet? To vypadá, jako by byli chudáci největší... Bu´d chtěli být hned naraně - sou tam hned u vchodu mám ten pocit, nebo je to pooza, protože i zverimex tam má asi čtyřikrát větší prostor.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř říj 10, 2012 10:37 am

Obrázek

Obrázek

(Další info z našich kosmetických luhů a hájů :D )
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř říj 10, 2012 2:12 pm

no to je konec:D
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » čtv říj 11, 2012 11:20 am

Katastrofa, co? :P
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv říj 11, 2012 2:12 pm

no ja na elfa číhám, ať si od nich můžu vzít další štětce...bestie, od té doby, co mám ten jejich ty ostatní nemužu ani čut...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » čtv říj 11, 2012 3:32 pm

Já mám právěže ten samej problém! Ty sis brala nějakej ten větší na pudr?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv říj 11, 2012 4:05 pm

jop: http://www.elfkosmetika.cz/eshop-produk ... na_pudr/cz

a chci si pořídit na stíny a makeup... i ty stíny, co od nich mám jsou fajn, docela drží i barví a zároven není člověk jak marfuša královna...líp asi je podpudrovat nebo s nějakou tou bází nebo čím, to by asi vydržely i dýl...ale nestěžuju si..ani nezalízaj do vrásek.
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice