Jezero

Weasleovic obydlí

Moderátoři: Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Jezero

Příspěvekod Memory » čtv led 26, 2012 11:18 pm

Memory nie je tak celkom na odchode. Momentálne sa škrábe zo zeme na nohy a na čele má odtlačok konáru a začína jej tam rásť pekná hrča. "Krucinál!" zanadáva, jako si promne čelo. Naberie si hrsť snehu a pritlačí si ju na hlavu, keď v tom začuje Billa. "No to snáď...!" naštvane sa otočí. Náhodou nie je tak ďaleko od móla, na ktorom Bill sedí. Pohne sa jeho smerom, v hrsti stále tú snehovú guľu a keď je už dosť blízko, tak ju doňho z celej sily (čo až tak moc teda zas nie je) hodí. "A čo si si myslel?! Že sa za tebou po tom všetkom rozbehnem?!" naštvane a s tou hrčou na čele a odtlačeným konárom asi vyzerá dosť vtipne.

(čo z tohto vznikne... :pii )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » čtv led 26, 2012 11:29 pm

Ještě na ňu chce vypláznout jazyk, ale když vidí tu bulu na hlavě, tak mu jí začne být líto. Což byla chyba, protože dostane koulí přímo do tváře Týý! zní to ublíženě páč se trefila. Začne se zvedat, a že k ní poběží ale s bruslema mu to jde blbe, tak nejen ze vypada směšně ale zas se natáhne já se na to vyseru! zanadává, kecne sebou a přivolá si Rum, pořádně se napije tak proč jsi přišla? Já jsem chtěl, chtěl jsem... Ale co to je fuk!
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » pát led 27, 2012 12:00 am

Tak do tváre ho zrovna trafiť nechcela. Sama z toho ostane tak trochu v šoku, takže sa ani nesnaží utiecť, keď sa za ňou Bill rozbehne s brusľami no nohách. Ale keď sebou opäť sflákne, nemôže sa nepousmiať, lebo predsa len je to vtipné. No následne sa zas zamračí a chvíľu naňho hľadí obviňujúcim pohľadom. "Ani neviem.... asi, som ťa chcela vidieť." povie napokon rezignovane. "Čo si chcel?" nedá pokoj, ale mračiť sa neprestane.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » pát led 27, 2012 8:11 am

Nos mu začne nepěkně otékat a fialovět, a protože Mer se nemá k tomu ošetření, tak si to pomocí Episkey udělá sám áúú zařve, když to křupne chtěl jsem tě vidět, ale asi to byla chyba! huhle a taky už se ti konečně omluvit. Říct ti jak je mi to všechno děsně líto. Ale co na tom už stejně nezáleží. konečně si sunda ty brusle. Sedí na pršiplášti a pije rum Jsi ještě krásnější, než si tě pamatuju
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » pát led 27, 2012 8:50 pm

Prekríži si ruky na prsia. "No asi hej, keď to tak berieš." zamrmle. Po tom vyhlásení naňho chvíľku hľadí tak trochu zamyslene, no opäť sa zamračí. "A je ti to vôbec ľúto?" neprestane rýpať, no. "Na ospravedlnenie nie je nikdy neskoro, ak to človek myslí vážne." tak trochu závistlivo pokukuje po tom rume, ale snáď si ho nebude pýtať. "No keď myslíš." mykne pleciami, ale veľmi dobre si uvedomuje, že s tou hrčou na hlave musí vyzerať naozaj úchvatne. No ošetrovať si to naslepo si netrúfne. "Môžem... použiť kúpeľňu? Rada by som sa zbavila tohoto." ukáže prstom na čelo.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » pát led 27, 2012 9:56 pm

Mer, copak bych ti psal půl hodiny po tom co jsem se vrátil, kdybych to nemyslel vážně? Bolí ho hlava, tak si dá na čelo sníh a položí se do něj zádama Jo, jasně, posluž si, pozvání do domu má neomezenou platnost. zavře oči s pocitem, že vše bylo zbytečné. A ještě mu dohraje Ludwig
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » pát led 27, 2012 10:20 pm

Jak sa tak položí na ten sneh a evidentne mu nie je dobre, napokon vymäkne. "Si v poriadku?" spýta sa po chvílke už o dosť vľúdnejším hlasom.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » pát led 27, 2012 10:36 pm

Jo v pohodě že je mu mizerné by nepřiznal ani kdyby ho mučila, asi se hezky majznul do lebečky. Všimne si ale změny v hlase a otevře oči Mer, mrzí mě to. pomalu se posadí a svět se mu pěkně rozmázne už jsem říkal, že jsi krásná? a co to dorekne tak nejak odpadne
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » pát led 27, 2012 10:58 pm

Zavrtí hlavou: "Ach, Bill..." že lichvôtky na ňu neplatia, keď v tom Bill stratí vedomie. "Bill? BILL!" dobehne k nemu, kľakne si na zem, skloní sa nad neho. "Bill!" snaží sa ho prebrať. (ak sa nepreberie, ideme do Munga ;) )
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » pát led 27, 2012 11:11 pm

v hlubokém tmavém tichu ho volá sametový hlas, a tak mu to nedá a zamžurká anděli? je chudák trochu mimo ty se mi dneska krásně zdáš pohladí ji po tvářičce a pak se mu udělá špatně asi budu...no jen se překulí na opačnou stranu od Memory a potupně vrhne.
Bill Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Bungalow