Pokoj s postelí

Moderátor: Charlie Weasley

Re: Pokoj s postelí

Příspěvekod Charlie Weasley » ned dub 11, 2010 2:11 pm

Spoza přivřených očích sleduje její smyslné křivky a péro mu trčí z kalhot jako zapomenutý stěžeň lodi. Když se dotýká sama sebe a hladí to nádherné tělo, oči se mu zúží a hltá každý její pohyb. Zkousne se do rtu, když na něj hodí svůdný pohled a když se k němu blíží pomalu jako kočka chňapne po ní a spoutá ji v hlubokém polibku. Cítí jak se o něj krajka otírá a to ho ještě víc nabudí. Prsty zajede za lem kalhotek a pohladí ji na podbříšku. Pak ji kousne do ramene, trochu fest To máš za to krásko, že sis něco zapomněla sundat pomalu jí vysléká kalhotky a polibky zasypává odhalující se kůži. Pak jede rty až dolů ke kotníkům a kalhotky zahodí. Zase se vrátí nahoru a nechává za sebou vlhkou stopu od rtů. Pohladí ji přes závojíčky a okousne jí bříško
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned dub 11, 2010 2:18 pm

Nezapoměla, to byl účel. Odvětí s úsměvem a jemně ho kousne do rtu. Tichounce sténá pod jeho horkými doteky a polibky. Klínem rytmicky vlní proti němu, ruku mu zaboří do vlasů, přitáhne si ho k sobě a dlouze a vášnivě ho políbí.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned dub 11, 2010 2:24 pm

Jak je tak pěkně nad ní, otře se žaludem o její hladké stehna. Líbá ji dravě a hrudníkem se tiskne na její. Dlaněmi jí uhladí vlásky u hlavinky, aby mu nelezly do pusi, to že mu tam lezou jeho vlastní je vedlejší. Jak tak drží její tvář v rukou uculí se a trochu se odtáhne By mě zajímalo, proč se o upírech říká, že jsou tak nebezpeční, ty mi přijdeš vcelku roztomilá zakření se a olíbne jí rtíky
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned dub 11, 2010 2:37 pm

Miloučce se na něj usměje. To proto, že tě mám ráda. Řekne úplně klidně a dívá se mu do očí. A protože nechci, aby ses mě třeba jen okamžik bál. Jemně ho políbí. Ale věř mi, nechtěl bys být můj nepřítel. Podívá se na něj a na okamžik jí oči ztvrdnou a dostanou chladný, bezcitný výraz. Rychle je to ale pryč. Ale o tom teď mluvit nebudem, mon amour... Zavrní a dlouze ho políbí.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned dub 11, 2010 2:42 pm

Věřím ti Pak se tomu sám zasměje já věřím a toužím po upírce, asi jsem se zbláznil začne jí líbat krček a pomalu do ní pronikne. Jednou rukou ji chytne pod zadečkem a začne ho hníst. Přiráží líně a užívá si to. Ne vždycky to musí být divočina. Její horké lůno ho přijímá uplně celého a Charliemu se vydere z hrdla sten, který se ztratí v záplavě černých vlásků
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned dub 11, 2010 4:04 pm

Možná jsme se trochu zbláznily oba. Řekne tiše a usměje se. Vychutnává si jejich spojení, boky mu vychází vstříc a nehty mu přejíždí po zádech. Z úst se jí derou tiché, spokojené vzdechy a občas stáhne svaly kolem jeho tvrdosti.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned dub 11, 2010 9:19 pm

Dobývá ji jako něžný milenec a přímo se s jejím tělem mazlí. Hladí ji, zasypává polibky a prsty přejíždí po bělostné kůži. Přejede po zvrásněné pokožce jizvy a jazykem ji celou olíže. Přiráží pomalu, hluboce až po kořen a pak zase vyjíždí skoro až ven a zase zpět
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned dub 11, 2010 9:28 pm

Má pocit, že se jí tělo rozteče, jak celá hoří. Ach, Charlie... Zasténá a vypne se proti němu, cítí pomalu se blížící orgasmus a podvědomě se k němu tiskne víc.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned dub 11, 2010 9:37 pm

Rytmicky bedry přiráží a jeho žádostivost po ní stoupá a tak trošku zrychlí. Oči se mu lesknou a září jako horská tůň. Políbí ji a zkousne jí rtík, který pak hojivě laská. Jeho vlastní krev mu ve spáncích zní jako bouře a větrná smršť a právě balancuje na hraně těsně před vyvrcholením
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned dub 11, 2010 9:44 pm

Pevně kolem něj obtočí nohy a ještě tak prohloubí jeho přírazy. Ve chvíli kdy se přes ní přelije horká vlna vyvrcholení, vykřikne jeho jméno a svaly se divoce stahují kolem jeho tvrdosti. Ztěžka oddechuje, se zavřenýma očima a na rtech spokojený úsměv.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Charlieho doupě