Pokoj s postelí

Moderátor: Charlie Weasley

Re: Pokoj s postelí

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř bře 07, 2012 11:34 pm

Zůstane ležet na něm a rozesměje se jeho barvitému klení. No kdo mohl nechat v tvým domě, tvoje věci, lásko? Kření se pobaveně a vyhrabe se na postel. Jsi celý, nebo jsi indisponován? Zamrká na něj nevinně, v očích rozpustilé plamínky.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » stř bře 07, 2012 11:37 pm

Eh, že by to byl Bill? Zkouší to hodit na bráchu já sem to sem poslal, myslel, jsem že se to Samo uklidí, to je snad jasný. Přimáčkne ju k sobě vší silou, stejně ví, že ji to nebolí jsem si skopl palec, ne drakobijce Ušklíbne se a začne jí stahovat triko, a jedna z těch sicher se mu zabodne těsně vedle bradavkyáúúú
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv bře 08, 2012 12:53 pm

Jo aha, tak ono samo... Nevšimla jsem si, že by měly nožičky. Culí se vesele a jak najednou vyjekne bolestí, začne se naplno smát. Prosím tě, jestli chceš piercing, radši bysme měli zajít do příslušného salonu. Škádlí ho, ale slituje se a políbí mu poraněné místečko. Lepší? Mroukne a obkrouží bradavku jazykem.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 08, 2012 12:58 pm

Já nechcu žádný piercing kňourne ublíženě ale když mu to pak začne ošetřovat tak jenom mroune pfh, tak teď nevím jestli mě to ošetřuješ že mě má ráda, nebo že krvácím kření se jak milius a konečně z ní serve to triko a pro jistotu ho hodí někam hodně daleko, naneštěstí se zachytí na rohu dračí lebky. Charlie Beccy zdvihne jak panenku a zkulí ji pod sebe teď si budu hrát já, ty sis už dneska vyhrála až až Oblízne jí bradavku a přisaje se k ní
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv bře 08, 2012 1:23 pm

Hmm, nejspíš z obou jmenovaných důvodů, zlato. Uculí se rozverně. Hmm, tak ty si chceš hrát? Prsty se mu probírá ve vlasech a tiše slastně vzdychne,když ucítí jeho rty na své kůži. To je mooc, příjemné... Zavrní spokojeně a sjede mu nehty po zádech dolů a zase zpět.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 08, 2012 1:31 pm

Hmmm Broukne jí do pupíku a kousne ji do jemné kůžičky kolem něj, rukou ji uchopí za ňadro a začne jej hníst, zatímco druhou rukou se jí vkrade pod kalhoty a kalhoty a jemně jí přejede po úzkém proužku chloupků, nehty ji zaškrabká a nakonec rozepne knoflík a zubama z ní ty kalhoty stáhne. Jazykem jede po vnitřní straně stehna zpět nahoru a horkým dechem jí ovane jeskyňku Ty tak krásně voníš hlas má zhrublý emocemi
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv bře 08, 2012 8:01 pm

Chvěje se pod jeho dotyky rozkoší a slastně vzdychá. Když tak dráživě krouží kolem vstupu do jejího těla, vzepne se proti němu a hlasitě zasténá. Charlie... Sevře v pěstích přikrývku a prohne se v zádech. Otevře oči a zadívá se na něj, v očích se jí jasně odráží vzrušení a chtíč.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát bře 09, 2012 10:12 am

Ano lásko, co si přeješ? Usměje se tím svým pokřiveným úsměvem a vytáhne se k ní nahoru a kouká jí do oček, no pak ji vášnivě políbí nepřerušuj mě když pracuju stěmi slovy rozevře její okvětní lístky a bříškem palce přejede po hrbolku touhy. Když do ní nakonec vnikne prsty je vlhká a poddajná
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát bře 09, 2012 9:29 pm

Když se nad ní nahne, opětuje jeho pohled a oči má zastřené vášní a touhou. Řekla by mu co chce, kdyby byla schopná souvislé myšlenky. Jo...tak..pardon... Vydechne mezi slastnými vzdechy a když do ní vnikne prsty, vzepne se proti němu, ve snaze cítit ho ještě víc. Ach ano, lásko...Vydechne a vlní boky v rytmu starém, jako lidstvo samo.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát bře 09, 2012 9:45 pm

Tak nedočkavá zamrmle do pupíku, když sjíždí jazykem k lasturce. špičkou přejede ledabyle po poštěváčku a vklouzne k prstům, které ji zatím pomaličku rozevírají. Jemně zkousne zubama její pysky a pak zaútočí trdě a divoce na tu jemnou květinku a saje a líže ji jak uragán
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Charlieho doupě