Ložnice

Moderátor: Bill Weasley

Re: Ložnice

Příspěvekod Bill Weasley » pát úno 10, 2012 11:03 pm

+pousměje se, tak nějak to čekal+ Já to chápu, Memory, nemusíš mi nic vysvětlovat, jak jsi řekla, nemám na tebe žádný nárok. +krouží jí po dlani+ Jenom... +na chvilku se odmlčí+ neodcházej, dneska, prosím +udělá na ni štěněčí očenka+ já už nebudu nic říkat, ani tě nějak jinak trápit nebo tak, jenom tu zůstaň, prosím +doufá, že ho tam nenechá samotnýho v takovém baráku, co kdyby se mu udělalo třeba špatně. Kdyby mohl, tak by si zrovna ted sedl k piánu a hrál+
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » pát úno 10, 2012 11:35 pm

Pozrie naňho skúmavo či naozaj pochopil, čo tým chcela povedať, no napokon to predsa len dopovie. "Ja som tým nemyslela, že chcem, aby si odišiel z môjho života.... len potrebujem čas, aby som si to urovnala v hlave. To ale neznamená, že sa nemôžeme stretávať. Ak to samozrejme chceš aj ty." usmeje sa. "Napríklad, už som dávno nebola nikde tancovať." povie so šibaslkým úsmevom. "Nie, neodídem." pokrúti hlavou a opäť sa usmeje. "Budem dole na gauči, dobre?" povie a tak nenápadne pozerá, či s tým bude súhlasiť.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » sob úno 11, 2012 12:00 am

+Ta její slova mu vykreslí úsměv na tváři, který se víc a víc rozšiřuje+ Memory já přece nechci abys mi hned skočila do postele +koukne na ni svatě i když ta představa je velmi lákavá+ Tancovat tě vezmu moc rád, jasně že chci +hned na to se ale zamračí+ jak na gauči? ses asi majzla do té hlavy dost co? +zavrtí nesouhlasně hlavou, a začne vstávat z postele+ na to zapomeň, tam budu spát já
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » sob úno 11, 2012 12:24 am

"Ani nápad. ty sa odtiaľto dnes nepohneš!" zatlačí ho naspäť do postele. "Sľúbil si, že budeš poslúchať." pripomenie mu a tvári sa nekompromisne. "Na gauči mi bude dobre a tvoja posteľ beztak nie je dosť široká." vyhlási,i keď vie, že je široká až moc :pii .
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » sob úno 11, 2012 12:30 am

Já tě na tom gauči prostě spát nenechám! +řekne zase nekompromisně on+ vím jak z něj děsně bolí záda, kdysi jsem tam usnul, je to horší jak lámací kolo. Vím, že jsem to slíbil +zatváří se zoufale+ Ha! +nakonec přece něco kloudného vymyslí+ jsem přece kouzelník +zabrble si pod nos a mávne s hůlkou+ Geminio +a hned vedle postele se objeví druhá, uplně stejná, takže to vypadá jako by místo pokoje byla přistávací runway+ hotovo, vyřešeno +spokojeně se svalí do postele, protože ho to dost vyčerpalo+
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » sob úno 11, 2012 7:50 pm

Musí sa pousmiať nad tým, ako to Bill pohotovo vyriešil. "Zdá sa, že mi práve došli výhovorky." usmeje sa už naozaj. "Ale budeme len spať. Ty si musíš oddýchnuť." pozrie naňho nekompromisne.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » sob úno 11, 2012 8:03 pm

+Nad tou její poznámkou o "jen spaní" mu vylítne obočí+ pověz mi, ty jsi chtěla dělat i něco jiného? +culí se+ Nechceš mi třeba o něčem vyprávět? třeba co jsi celou tu dobu dělala? +pohodlně se uvelebí v pelechu a poplácá na místo vedle+
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » ned úno 12, 2012 12:17 am

"Jasne, že nie." pozrie naňho štýlo, že ako ho niečo také mohlo napadnúť. No tá červeň, čo sa jej rozleje po tvári hovorí o niečom inom. Vyzuje sa a vhupne do postele vedľa neho. Zakryje sa perinou, pretočí sa na bok, hlavu si podoprie rukou a pozrie naňho. "Celú tú dobu?" zamyslí sa. "Vieš, že ani neviem?" musí sa zasmiať. "Bolo toho toľko, že ani neviem, kde mám začať."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » pon úno 13, 2012 9:02 am

+Z nočního stolku vytáhne velkou tabulku čokolády a podepře si hlavu stejně jako Memory, ta červená ve tváři jí sluší+ nějaká milenka, nebo milenec tě tak zaměstnával? +zeptá se nenápadně a když Mer otevře pusu v odpověď šoupne jí tam kus čokošky a sám si taky dá+ nejlepčí lék +vychutnává si tu sladkost a nepřestává se na ni dívat+
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » pon úno 13, 2012 11:30 pm

Zavrtí hlavou. "Nie, nie, nie. Tú hlavu by si si nemal takto podopierať. To môžem len ja. Pekne si zas ľahni na znak!" a šteluje ho zas do vankúšov. Naozaj chce niečo povedať, no čokoláda jej v tom zabráni, ale proti tomu vôbec neprotestuje. Len sa na Billa usmeje šibalským úsmevom. Keď sa jej rozpustí čokoška v ústach, dopovie, čo mala na jazyku pred tým. "Že ťa práve zaujímajú takéto pikantnosti!" krúti hlavou, no culí sa pri tom. "Prečo si myslíš, že som mala niečo so ženou?" opýta sa a celkom sa jej nepodarí zakryť v hlase prekvapenie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Billova kobka