Ložnice

Moderátor: Bill Weasley

Re: Ložnice

Příspěvekod Bill Weasley » stř úno 15, 2012 7:53 am

Chm +povzdechne, ale položí si poslušně hlavu na polštář. Když se ptal na ty milenky myslel to ze srandy, nikdy by ho nenapadlo, že zrovna Memory by byla na ženský, ale její reakce byla překvapující+ No... tak.. ty snad nějakou milenku máš? +vykulí oči+ jistě že mě zajímají pikantnosti. Jsem přece chlap +zubí se+
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » úte úno 21, 2012 6:07 pm

Zatvári sa previnilo, nemôže si pomôcť, no aj keď sa hneď zas spamätá, už to ničím nezachráni. No zavrtí hlavou a povie: "Nie, nemám žiadnu milenku... ani milenca." dodá napokon a tak trochu skúmavo sa na Billa zahľadí, akoby rozmýšľala, nad ich spoločnými prípadnými chvíľkami, ale zase sa spamätá. "Čo ty? Nejaké milenky, milenci? Okrem tých, čo neviem?" neodpustí si kúsavú poznámku, no trochu pobavene jej pri tom cuknú kútiky úst.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » sob úno 25, 2012 7:22 pm

+Dívá se na ni trochu překvapeně, že nad odpovědí tak váhá. Pak jen povytáhne obočí a zavrtí trochu hlavou, usměje se+ Budeš překvapená, ale... ne. Žádní milenci, to opravdu ne. A milenky +pokrčí rameny a dívá se do stropu+ nemám... věř si, nebo ne...
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » ned bře 04, 2012 12:25 am

Chvíľu ho ešte podozrievavo pozoruje, či to naozaj hovorí vážne, no napokon povie. "TAk dobre, čo bolo, to bolo.... hmmm..." skúmavo sa naňho na chvíľku zahľadí a potom tak potichu pípne. "Chceš to skúsiť znovu? Jako myslím... my dvaja... že by sme boli... spolu." sa do toho trochu zamotá, no aj tak naňho tak opatrne, spýtavo kukne.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » ned bře 04, 2012 1:18 am

Zase se natočí na bok, hlavu podepřenou rukou a tak na ni kouká, jako jestli to myslí vážně. Pak jí strašně něžně a opatrně dá za ouško pramen vlasů, co jí spadl do tváře, když se zamotala do tý svý otázky a nakonec přejede hřbetem ruky po líčku Mer, nic bych nechtěl víc, jen jsem v to už nedoufal... Odmlčí se na chvilku, a se sebezapřením se jí zeptá Jseš si jistá, že mě chceš?
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » ned bře 04, 2012 1:24 am

Jak sa jej dotkne, zachveje sa a musí sa malinko usmiať. No potom zas trochu zvážni. Chvíľu mu pozerá do očí a premýšľa nad odpoveďou. Napokon však povie. "Ja... neviem, Bill. V poslednom čase mám pocit, že neviem vôbec nič, ale...." veľmi pomaly, opatrne sa dotkne končekmi prstov jeho tváre a pohladí ho po strnisku. "...chcem to skúsiť."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » ned bře 04, 2012 11:07 am

Vydechne a ani si neuvědomil, že vůbec zadržoval dech. Když ho ma na tváři její prsty usměje se a vtiskne jí do nich polibek a pak je vezme do ruky a schová je ve své dlani Tak to zkusíme hm? tváří se uplně neškodně, ale nejraději by skákal na posteli jak nějaký puberťák takže ehm... budem spolu teda oficiálně randit? radši se ujistí, aby neudělal zas nějakou koninu, ne že by něco plánoval, ale tak radši vědět na čem teda je
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » ned bře 04, 2012 12:38 pm

"Uhm." prikývne súhlasne a necháva si ruku v jeho dlani. Je to príjemné. "Tak pomaličky, pozvolna... nerada by som, aby sme sa do toho zas vrhli tak... ehm... bezhlavo." povie a kukne opatrne na Billa, či s tým súhlasí. No popravde by nerada zas skončila so zlomeným srdcom, tak to nechce veľmi uponáhľať. "Večera, kino, vyjsť si na prechádzku a tak..." len doplní, aby Bill vedel, čo má na mysli.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » ned bře 04, 2012 6:07 pm

Jasně! žádný kvalt usměje se a položí si hlavu na ty jejich spojené ruce, takže už ju odtamtud Mer nedostane. Nechceš mi říct, čím jiným si ještě nejsi jistá? zajímá se co ji trápí A můžu ti poslat kytku? teda jestli nemáš alergie nebo tak...nenápadně vyzvídá, jakou že flóru to má ráda
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » ned bře 04, 2012 8:43 pm

Len sa usmeje a nesnaží sa ruky vyťahovať. Položí si hlavu na vankúš vedľa jeho a chvíľu ho len tak s úsmevom sleduje. "Hmm... no vlastne... v poslednom čase si nie som istá ničím. Mám pocit, že môj život je akýsi chaotický... ale nebavme sa o tom. Povedz mi, kde všade si bol?" zaujato, že ju to naozaj zaujíma. "Môžeš." zasmeje sa, že na niečo také sa pýtať nemusí. "Na kytky nie som alergická."
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Billova kobka