Lovecká sezóna

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx

Re: Lovecká sezóna

Příspěvekod Sirius Black » sob srp 25, 2012 8:29 pm

Remus: Spojení mafie a kouzelníků? *teď kouká zase překvapeně na něj on* Jiného kouzelníka jsem tam teda nepotkal *zavrtí hlavou* Teda, aspoň se neprozradil a nevím o něm.. *uchechtne se* Byl jsem spíš donucen..buď to nebo zase půjdu bručet *zašklebí se* FBI to částečně hlídá, ale mají krátké prsty..jen jsem netušil, že když jsem uprchl a dostal se právě do Ameriky, tak že to mají tak zmapované *pokrčí rameny* Takže mě chytli..nebo jsem se spíš nechal chytit.. *přikývne* Neměl jsem žádné prachy na další cestu a nebyl jsem připravený se vrátit k Meg, nemohl jsem se jí podívat do očí *zavrtí hlavou* Tak jsem na nějakou dobu složil hlavu v cele a měl jsem klid..byl to celkem luxus, ve srovnání s tou ruskou *uculí se*
Jo, vlčci *usměje se* Je mi aspoň podobný? *nastaví provokativně obličej doleva a doprava, jako by se fotil*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » sob srp 25, 2012 10:11 pm

+pozorně poslouchá Siriusův příběh a co chvíli otočí maso a pomaže marinádou a česnekem+ Teda, brácho, to tvé vyprávění je drsnější než o smrtijedech +ušklíbne se nevesele+ Prožil sis svoje, jen co je pravda. Ale pravá ruka bosse...? To ses vypracoval dosti vysoko. A kdo je ta Katja... ta mafiánská milenka? Nebo tvoje? +je zvědavý, no+ Změnil sis identitu předpokládám, aby náhodou někdo z nich neobjevil, že jsi vstal z mrtvých. Mafie má dlouhé prsty +bojí se o něj. Pak zkusí uříznout ostrým nožem slabý plátek masa z nohy:D a ochutná+ Hmm... řekl bych, že kůrka už je nádherně propečená. Tak, pánové, hostina může začít +ukrojí každému pořádný kus masíčka i s krajícem chleba a zbytek kýty nechá ještě dopékat+ Už jen aperitiv tomu chybí +to by nebyl on, aby neměl hned poruce flašku skotské a protože nemá sklenky, dá ji kolovat (pánové se do rána asi pořádně ožerou:D)+
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » ned srp 26, 2012 9:56 am

Taky jsem se činil *ušklíbne se* Mají ghetto poblíž ruského Omsku a tam se to jenom hemžilo takovou verbeží a Fjodor *při vyslovení jeho jména se ještě teď oklepe* měl trochu moc nepřáítel.. *malinko mu cukne koutek, přijde mu to směšné* tak jsem je začal likvidovat, abych co nejrychleji utekl trestu a mohl utéct od nich..naučil jsem se tam tolik věcí, které snad nikde *zavrtí hlavou* Ale nerad bych si to zopákl *snaží se to aspoň trochu zlehčit* Katja.. *na chvíli se zasní* Katja byla Fjodorova manželka *ušklíbne se* Jak jsem se posléze dozvěděl..bývalá děvka, kterou Fjodor prostě chtěl..tak ji dostal..ale byla na něj až příliš chytrá..a skvělá "herečka" *ušklíbne se* Mezi námi to bylo..platonické *usměje se vzdáleně..pak zavrtí hlavou* Pravé jméno jsem jim nikdy neřekl *ubezpečí oba* Jako kouzelník jsem se mohl zachránit, ale jako člověk, pokud bych jim něco takového vyzradil, ne..tak jsem si jméno vymyslel - James Potter, britský obchodník, který se zapletl s nesprávnými lidmi a je na útěku *na tváři se mu zobrazí mega úsměv* Jemu už to stejně vadit nebude *zavrtí hlavou* Teď je stejně mrtvý po druhé *uchechtne se nad tou ironií*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » pon srp 27, 2012 1:25 pm

Sirius: že ty už sis ty pobyty ve vězení nějak oblíbil a vyhledáváš je, ne?*musí se uculit, jak vykládá o luxuse ve federální cele* hm, takže bud makat pro FBI a nebo si jít odpočinout do chládku na dýl... Myslíš, že by tě dokázali najít? Mudlové kouzelníka?*trošku zapochybuje a prohlíží si ho, jak se tak nakrucuje* no..trošku možná...z profilu..*uchechtne se* až ti bude z NY a lidí kolem zle, tak dojdi ke mě...tam neuvidíš ani nohu....ani takovouhle ne..*kývne k ohništi bradou*

Reg: Dííky...no voní to skvěle...*div že si na ten plátek masa neslintá*hmpf..*

Málem se zalkne, jak slyší, které jméno si Sirius vybral* no...to ne, hlavně když se podívají pořádněji, tak zjistí, že opravdu James je pod zemí...*na chvíli se odmlčí a kouše maso* dobrý tah.....a dobré maso...*pochvaluje si*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Sirius Black » pon srp 27, 2012 6:11 pm

*baští spokojeně svůj kousek* Mňam *spokojeně pomlaskává* Doma mlaskat nemůžu *zakření se mastnou pusou*
*koukne na pochybovačného Remuse* Ne, nenašli by mě *zavrtí hlavou* Ale jak bych rodině furt vysvětloval, že se mají schovávat, mít kolem sebe ochranná kouzla, kvůli pitomým mudlům..byl by to život na útěku *zavrtí hlavou* Už jsem byl sobecký dost, natož abych v tom pokračoval *odfrkne si* A takhle můžu aspoň trochu odčinit to, co jsem ten rok napáchal..můžu nějak pomoct a být užitečný *připustí* A Meg furt mlela o Amíkově, že tam chce žít a chce se tam vrátit, takže kdybych jí navrhl odcestovat třeba do Číny, tak by mě asi za to moc nemilovala *zasměje se a položí na zem prázdnou lahev od piva* Brácha, chtělo by to další *odgrgne si pěkně nahlas* Jooo. chutné to je *pochvaluje si* Jsme dobrá trojka *uculuje se*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » pon srp 27, 2012 7:07 pm

Sirius: +spokojeně jí svůj žvanec a přitom naslouchá. Pottera sice znal, ale nijak extra to na něj nezapůsobí, nebyli moc velcí kamarádi+ Meg jsi předpokládám asi nic neříkal, cos celý ten rok dělal, že? I když, jak ji znám, nevěřím, že by nechtěla vědět alespoň něco +zvedne se a dojde k potoku pro další zásobu vychlazených piv+ Co tam vlastně teď děláš v té Americe? Hodíš mafiány? +uchechtne se+

Remus: Chutná? Tak to jsem rád. Já se musím přiznat, že vůbec nejsem dobrý kuchař. Ale zase... na tomhle se snad nedá nic zkazit. Pokud to neshodím omylem do ohně +zasměje se a ukrojí další slabý plátečky propečeného masa a rozdává+
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » úte srp 28, 2012 1:03 pm

Sirius: hm..to je fakt...pak by se po x letech vynořil nečekaně někde někdo...svět je malý...*dochroupe svůj kousek a zapije to půlkou piva, hned si doplní dalším, aby se mu ty plátky masa v žaludku nelepily k sobě:D*co, sypanou rýži by nechtěla louskat?*zasměje se* mě by z toho množství lidí tam trefil šlak...nikde žádný pořádný flák masa, všude nějaké pečené kobylky a podobné...*oklepe se a spokojeně si vezme další pláteček*

Regulus:ále...hodí se to na oheň a je to...stejně je nejlepší to moc nepřehánět s nějakými vymoženostmi, maso je dobré samo od sebe...*mávne rukou*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Sirius Black » stř srp 29, 2012 2:48 pm

Regulus: Meg se kupodivu neptala, až mi to přijde divné *zatváří se pochybovačně* Asi jsem vypadal tak zbídačeně, že raději ani nechtěla vědět, co jsem dělal *ušklíbne se* Byla ale hodně ráda, když jsem se vrátil živý *usměje se a příkývne* Ale snažil jsem se ji mít pod dohledem, jak se dalo *přizná* Vytvořil jsem takovou kouzelnou kamerku a sem tam ji kontroloval..hlavně, aby na ně někdo nepřišel *dodá rychle, aby si nemysleli, že ji stalkuje* Překvapilo mě, že si za tu dobu nikoho nenašla *připustí a vezme si další pivko* Ty snad víš všechno *směje se* Jojo, tak nějak..ale je to státní tajemství *chechtá se* Honím to, co se zrovna namane (no tý jo, to zní zas úchylně:D) *pokrčí rameny a pořádně se napije a vezme si další kousek masa*

Remus: *jsem uvažovala, co chroupe:D jestli právě nějakou tu kobylku:D* Meg by tam taky jeblo *směje se* A mě z ní.. *uculuje se* Ale představa, že bych do konce života viděl jen samé šikmooké a už nemohl vidět přátele *zavrtí hlavou* To je příšerné *otřepe se* Ale jo, maso tam najdeš, ale raději se neptat, z čeho to vlastně je *zasměje se*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » sob zář 01, 2012 8:04 pm

Sirius: Divné? Ani ne... Meg je velkorysá žena. Nemyslím, že by měla potřebu šťourat v tom, co, kde a s kým jsi dělal celý ten rok. Řekl bych, že pro ni je podstatné to, že sis uvědomil, že máš rodinu a vrátil ses k ní. Nač rozebírat minulost? Možná lepší nevědět +dobaští chleba a zapije to pivem+ Proč myslíš, že by si našla někoho jiného... to svoji ženu tak málo znáš? Nejsem slepý, abych neviděl, jak tě i po těch letech miluje. Sám se tomu opravdu divím +ušklíbne se vesele+ Hahaha... to tvoje státní tajemství zná každý, kdo si přečetl Věštce +chechtá se+

Remus: Četl jste to taky, že? +otočí se na Remuse, předpokládá, že odebírá DV (pokud mu jej Romulus nerozcupuje:D)+ V tom s vámi naprosto souhlasím. Mudlové si dokáží maso neuvěřitelně zkazit všelijakým kořením, marinádami a chemickými přísadami. Nejlepší je flákota pečená jen ve vlastní šťávě do křupava. Jako tahle- +kývne k pečeni a najednou vyskočí, až převrátí ponk pod zadkem+ A kruci! +skočí k ohni, kde se maso na rožni už začíná pěkně připalovat, jak se tam Regulus zakecal+
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » ned zář 02, 2012 12:26 pm

Sirius: No bud to, nebo to ví...je to bystrozorka, ty mají v popisu práce hledat...*poznamená* proto se neptá.*zasměje se a koukne po Regovi* jo, to jsem četl...kupodivu...psék si osvojil takový zlozvyk, že mi noviny co chvíli cupuje...fakt nevím, co ho to popadlo...*:D*

Reg: jo na přírodno...spíš přirodní uhlí...*poznamená, jak Reg vyskočí na nohy*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum