Knihovna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Knihovna

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 2:39 pm

Ale jo, chceš +otočí se k němu+ chceš aby ze mě byla hodná domácí puťka! +a je jasné že se pohádat chce+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned dub 22, 2012 2:46 pm

Jen nechci, abys každej den riskovala život jen tak pro zábavu! +zakřičí a praští pěstí do stolu, vylije se inkoust a jemu je to fuk+ To toho fakt chci tolik, když chci jen vědět, kde jsi a že máš dost rozumu na to, aby jsi se vrátila?!
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 2:59 pm

Neřvi na mě! +vřískne ona na něj+ Prostě mě nenapadlo že ti každý svůj pohyb musím hlásit jak u raportu. +Přejde k němu blíž a výhružně mu zabodne prst do hrudníku a zvedne k němu hlavu+ neříkej mi že jsem hloupá! kdybych byla, dávno bych tu nebyla +když ta slova vypustí uvědomí si co řekla za kravinu+ Viktore promiň +vyhrkne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned dub 22, 2012 3:07 pm

+ledově na ni kouká+ Nech mě tu. +řekne a zase se skloní nad stolem a začne uklízet inkoust+ Přijdu za tebou, jestli... tu budeš. +pečlivě čistí pergameny a knihy+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 3:12 pm

+Vyběhne z knihovny a slzy jí naštěstí začnou téct až v pokojíku, kde si vezme Viktorii, která jako jediná nespí, sedne si s ní do houpacího křesla a houpe se s ní tak dlouho dokud malá neusne. V duchu si nadává, nejradši by se neviděla+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned dub 22, 2012 3:21 pm

+když odejde, tak si přetře obličej rukama, přičemž se umaže od inkoustu a povzdechne si, pak to všechno uklidí a zapálí si a uklidní se+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob zář 08, 2012 12:45 pm

+V kuchyni si zanadává a pak se rozhodně, že mu nic tajit nebude a vydá se ho hledat. Když není v pokoji, jde automaticky do knihovny, kde za sebou zavře dveře, zamkne a pro jistotu to zajistí ševelisimem+ Viktore, Wenai není tvoje sestra. +vybalí to na něj rovnou, at si ty šoky projdou rychle+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob zář 08, 2012 12:48 pm

+podívá se na ni zpoza stolu+ Tak nejdřív do mě hučíš, že jí mám pomáhat a pak, že to není moje sestra? Tak co chceš? Mám se na ni vykašlat? +povzdechne si+ Neměl jsem to dělat, je to moje rodina.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob zář 08, 2012 12:52 pm

Odpověz si sám. Je to tvá sestra nebo ne? +sedne si naproti něj, a trpělivě mu to začne vysvětlovat+ Wenai zjistila nějaké nesrovnalosti s jejím narozením a ve Westeros se ukázalo, že je potomky Prvních lidí, našli jsme je, ale moc rodinně se netvářili, jen ji využili a odkopli. +shrne mu to hodně stručně+ a ona se vrátila domů a dělala jakoby se nic nedělo. Viktore chápeš to, že když jsi ji vyhodil jsi jí vzal všechno? Pro mě je to švagrová a sestra kterou jsem neměla, co je tobě si musíš sám rozmyslet. Slíbila jsem, že to nepovím nikomu. Pověděla jsem, jenom doufám, že toho nebudu litovat.
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob zář 08, 2012 12:56 pm

Jistě že je to ... moje... sestra... +hlas se mu vytrácí, když Syriana mluví dál+ Takže oni ji zneužili?! +zatváří se pobouřeně a naštvaně+ Tak to jim neprojde! Hned mě za nima zaveď a já už jim ukážu, co proto! +vyhrne si rukávy u košile+ Z mý rodiny si nikdo dělat otroky nebude, z mí teda ne! +poněkud praští pěstí do stolu+ Je to moje sestra víc, než ta, co je z mé krve. +zaváhá+ Já... jsem to tušil. +přizná nakonec+ Babička totiž něco... naznačovala. Ale ona nikdy neřekla nic přímo.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz