Křídlo pro hosty

Letní sídlo Postrachovců a členů posádky. Přátelé jsou vřele vítáni.

Moderátoři: Postrach, Manori

Křídlo pro hosty

Příspěvekod Manori » ned dub 22, 2012 3:12 pm

Obytné prostory pro naše drahé hosty nebo dočasné obyvatele Nocturny
Obrázek
Obrázek
Obrázek

*více v celkové galerii viewtopic.php?f=140&t=841*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Re: Křídlo pro hosty

Příspěvekod Manori » čtv říj 18, 2012 10:38 am

*přejdou hlavní nádvoří se společnými prostorami - kuchyní a tak..a zapadnou do růžového komplexu* doufám, že pánové nemají nic proti růžové...*uculí se po cestě* tak jsme tady...udělejte si pohodlí...*jinak počítám, že každý má na výběr svůj pokoj s koupelnou, jen to nádvoří s bazénem a tak je společné, to už je na vás, jak se zmestíte* jíst chodí všichni ke kuchyni na hlavním nádvoří, ale kdybyste chtěli, klidně si nechte donést něco sem...cokoliv bude, řekněte mi, Postrachovi nebo komukoliv z posádky...ti jsou ubytování v rudém křídle s Postrachem...mě hledejte v bílé části. Takže mi casa es su casa.*pohodí rukama* večer chystáme večeři na uvítanou...dělám ji pokaždé, když se Nautilus vrátí...hlavně proto, že mi může kuchař z posádky pomoct...*zasměje se* tak budem rádi, když se připojíte..
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Žaneta » ned říj 21, 2012 11:50 am

+Rozhlíží se jak v jiříkově vidění+ Nádhera! +jenom zírá+ Muchas gracias! +usměje se na Manori+
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią
po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło,
bo będziesz mógł ją osłonić...."
Žaneta
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned říj 21, 2012 11:57 am

Téda! Odtud mě jen tak nedostanete! +směje se a zkontroluje pohledem zuzku, která voči navrch hlavy a foxíka v náručí chodí kolem dokola a všechno si prohlíží+ Na večeři určitě rádi přijdeme, myslím, že nám vyhládne už jen cestou tam! +směje se jak je to tam obrovský+ Asi...si vezmem každej svůj pokoj? +koukne po okolí a pak jí padne pohled na Zuzku, která se okamžitě tváří, že taky patří do okruhu lidí, co mají mít svůj vlastní pokoj takovým způsobem, že bei začnou cukat koutky+ A ty...mmh...no já nevím...+zuzka už už natahuje+ No tak jo...ale budeš mít pokoj vedle mě...což bude asi...támhle. +ukáže jak to odpočítá od boku a zuzka hned vystřelí do svýho pokoje. Bea nad tím zakroutí hlavou+ Člověk jí tu flexibilitu až závidí! +otočí se k ostatním+ Takže nevím jak vy, ale já si du dát vanu. Plnou růžové pěny! +uculí se že se ta růžová tam tak prosazuje+ Manori moc děkujeme za ubytování a kdybych mohla s čímkoliv pomoct, volej mě!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned říj 21, 2012 12:01 pm

Myslím, že nemáme moc na výběr..+s tou růžovou+ Hlavně, že nemůžume doladit svůj outfit! +zatváří se úlevně a přikývne jak na večeři, tak na ubytování+ Samozřejmě jsem taky k dispozici...+podívá se na Manori, že stačí říct..ale myslí spíš jiný záležitosti, žejo..+

+Žanie jenom přikyvuje, rozloučí se a pak si vezme pokoj z druhé strany vedle zuzky, aby ju s beou měly na dohled a zírá, že když de kolem beinýho pokoje, tak už se tam na sedačce válí havěť, kterou nesl Rick+ Neuvěřitelný! +zamumle si pro sebe, že nechápe jak to ten chlap dělá a zapadne k sobě, kde všechno prvně s náležitým obdivem očumuje a pak si dá taky pořádně horkou koupel+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Manori » ned říj 21, 2012 5:25 pm

Žaneta: klidně si můžem tykat...*přikývne* stačí Man.*usměje se* De nada.

Bea: on je Foxík takový drobounký..a to jsem se ho snažila vykrmit..a nic...*zasměje se* no, taková zdravotní procházka před jídlem, to nemůže uškodit. Tak se hezky rozložte, uložte a naložte...jídlo bude za chvíli...Teda doufám...jdu se proběhnout do kuchyně.*uculí se* trefíte zpátky? Nebo mám pak někoho poslat...

Kristián: no to nemáte...leda byste toužil vzít do ruky štětku a přemalovat fasádu.*uculí se*

*a jak si rozeberou pokoje, tak se vydá zpátky do hlavní budovy zkontrolovat jídlo*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » úte říj 23, 2012 11:38 am

*a jak si rozeberou pokoje, tak se vydá zpátky do hlavní budovy zkontrolovat jídlo*[/quote]

Manori: Aspoň není těžkej do kabelky! Tady to vypadá na dokonce až nutný procházky, abysme se do té kuchyně vůbec dostali! +směje se+ Ale to je jenom dobře. člověk si vyčistí hlavu... Díky, určitě trefíme...teda chlapi mají ten svůj orientační smysl..+zatváří se, že ona by netrefila ani od bazénu do pokoja+ Uvidíme se u jídla! +rozloučí se s Manori a zapadnou všichni k sobě, nejspíš potřebujou všichni tak trochu voraz a vlastní pokoj+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pon říj 29, 2012 12:31 pm

+Po pár hodinách se všichni už trochu vzpamatujou, Zuzka si k sobě nastěhovala veškerou dostupnou havěť a ti to jenom uvítávají, že kolem nic obskakuje, krmí je horem dolem a mazlí ve velkým, ale v čas večeře ju bea nekompromisně bere mit, aby tam někde nelezla kam nemá a havěťa nějspíš vytuhne.
Bea posbírá i zbytek osazenstva a vydají se volným krokem někde směr kuchyně - chlapi si cestu asi pamatujou, tak kupodivu ani nezabloudijou...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte lis 20, 2012 1:33 pm

+Po večeři donutijou s žanetou zuzku zalehnout, ovšem jen pod podmínkou, že si u sebe může nechat všechny zvířat, což jí teda bea povolí, ale stejně je holka tuhá dřív než ju zakryjou peřinou. Ale havěť si nestěžuje a utahaná po náročným cestování a zabydlování odpadne taky.
Bea doprovodí žanetu ještě do pokoja, chvílu si povídají a pak si de k sobě lehnout...
Načež zjistí, že dnes spaní ne-e, tak si oblíkne župan, vezme si skleničku remixu a sedne si s tím na nádvoří. Zamyšleně sleduje jednotlivý pokoje, u Erica se ještě svítí..tak přemýšlí, jestli s kristiánem něco řešijou, nebo sám něco doluje z počítače..čemuž se musí pobaveně ušklíbnout..natáhne si nohy na druhou židlu, zakloní hlavu a sleduje rači hvězdy.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte lis 27, 2012 9:43 pm

+S leknutím se probudí a dojde jí, že tam usla. Snaží se rozkoukat a úplně sebou cukne, když zjistí, že metr od ní stojí zuzka a vražedně na ni kouká. Chvílu jí přijde, že má výraz jak Wendy Adamsonová a poočku mrkne, jestli nemá v ruce zbraň. Naštěstí ne-e. Tak vytvoří něco jako úsměv a zatváří se, že co by jako ráda.+

Zuzka: Mám hlad. A oni mají taky hlad. +založí si ruky stylem, že je to Beina chyba a usvědčujícně ukáže na havěť okupující lehátko opodál+

B: No jo...to tak bývá..po ránu..taky bych si něco dala. +usměje se přemile a protáhne se+ Ještě že tu nemrzne..+zamrmle si pro sebe, že by ju tam klidně nechali vytuhnout všichni a vstane+ Dám si sprchu a zajdeme se najest.

Z: Ne.
B: Ne?
Z: Ne!
B: To bude hlady?
Z: Ne-e.
B: No to asi budeš, když se nepudeš najest...
Z: Nebudu! Donesete mi to sem!
B: +pobaveně se tomu zasměje+ No to asi ne!
Z: Já chci!
B: +zamračí se a sehne se k ní+ To máš blbý, protože se okamžitě převlíkneš do nečeho sportovního a pudeme se najíst do jídelny! V opačným případě můžeš být hlady! +narovná se zase a nevypadá vůbec, že by o tom hodlala diskutovat+
Z: Ale to nemůžete!
B: A proč bych jako nemohla?!
Z: Protože..nesmíte! Máte se o mě starat!
B: Já se o tebe starám! A nenechám z tebe vyrůst lempla! Starali se tam kdes byla snad líp?!
Z: +zarytě mlčí a hnusně si beu měří pohledem+
B: No-tak. +založí si ruky, že čeká až si zuzka dá odchod+
Z: Mf! +zafuní, vztekle si dupne nohou a odkráčí se převlíct+
B: +zvedne obočí a docela překvapeně zírá, koho jen že jí to Zuzka připomíná+ ...mrkev v zimě... +vezme havěť, odnese je k sobě, kde Žanie dělá něco na notesu+ Moorgen, co tak brzo?
Ž: Brzo? +směje se+ Byla sem si už zaběhat po pláži, ale nechtěla sem tě budit, kdyžs tak hezky spala.
B. Jo..ještěže je teplo..+koukne ven a pokoje Krise a Erica sou otevřený a nikde nikdo+ Kde sou ti dva?
Ž: +pokrčí ramenama+ Asi se šli taky někam projít..chceš? +nabídne jí kus salátu+
B: Noo..ani né...
Ž: Nic lepšího nemám, to sem donesla havěti! +ti si tam nasedají a pustijou se do toho+
B: To je od tebe hezký... +povzdychne si+ Možná sem vás sem neměla tahat...+zamyšleně sleduje, že si tam každej stejně dělá to svoje+ Asi nikdo z nás není zvyklej žít pohromadě..no- já si dám sprchu! +usměje se na žanie a než by ta stihla něco říct, tak zmizne do koupelny+
Ž: pfch...a já jsem vzduch...+zakroutí nad tím hlavou, no na notesu jí začne blikat nějaká důležitá zpráva v systému z práce, tak se musí věnovat tomu+
Beatrix
VIP Member

Další

Zpět na Villa Nocturna