od Beatrix » úte lis 27, 2012 9:43 pm
+S leknutím se probudí a dojde jí, že tam usla. Snaží se rozkoukat a úplně sebou cukne, když zjistí, že metr od ní stojí zuzka a vražedně na ni kouká. Chvílu jí přijde, že má výraz jak Wendy Adamsonová a poočku mrkne, jestli nemá v ruce zbraň. Naštěstí ne-e. Tak vytvoří něco jako úsměv a zatváří se, že co by jako ráda.+
Zuzka: Mám hlad. A oni mají taky hlad. +založí si ruky stylem, že je to Beina chyba a usvědčujícně ukáže na havěť okupující lehátko opodál+
B: No jo...to tak bývá..po ránu..taky bych si něco dala. +usměje se přemile a protáhne se+ Ještě že tu nemrzne..+zamrmle si pro sebe, že by ju tam klidně nechali vytuhnout všichni a vstane+ Dám si sprchu a zajdeme se najest.
Z: Ne.
B: Ne?
Z: Ne!
B: To bude hlady?
Z: Ne-e.
B: No to asi budeš, když se nepudeš najest...
Z: Nebudu! Donesete mi to sem!
B: +pobaveně se tomu zasměje+ No to asi ne!
Z: Já chci!
B: +zamračí se a sehne se k ní+ To máš blbý, protože se okamžitě převlíkneš do nečeho sportovního a pudeme se najíst do jídelny! V opačným případě můžeš být hlady! +narovná se zase a nevypadá vůbec, že by o tom hodlala diskutovat+
Z: Ale to nemůžete!
B: A proč bych jako nemohla?!
Z: Protože..nesmíte! Máte se o mě starat!
B: Já se o tebe starám! A nenechám z tebe vyrůst lempla! Starali se tam kdes byla snad líp?!
Z: +zarytě mlčí a hnusně si beu měří pohledem+
B: No-tak. +založí si ruky, že čeká až si zuzka dá odchod+
Z: Mf! +zafuní, vztekle si dupne nohou a odkráčí se převlíct+
B: +zvedne obočí a docela překvapeně zírá, koho jen že jí to Zuzka připomíná+ ...mrkev v zimě... +vezme havěť, odnese je k sobě, kde Žanie dělá něco na notesu+ Moorgen, co tak brzo?
Ž: Brzo? +směje se+ Byla sem si už zaběhat po pláži, ale nechtěla sem tě budit, kdyžs tak hezky spala.
B. Jo..ještěže je teplo..+koukne ven a pokoje Krise a Erica sou otevřený a nikde nikdo+ Kde sou ti dva?
Ž: +pokrčí ramenama+ Asi se šli taky někam projít..chceš? +nabídne jí kus salátu+
B: Noo..ani né...
Ž: Nic lepšího nemám, to sem donesla havěti! +ti si tam nasedají a pustijou se do toho+
B: To je od tebe hezký... +povzdychne si+ Možná sem vás sem neměla tahat...+zamyšleně sleduje, že si tam každej stejně dělá to svoje+ Asi nikdo z nás není zvyklej žít pohromadě..no- já si dám sprchu! +usměje se na žanie a než by ta stihla něco říct, tak zmizne do koupelny+
Ž: pfch...a já jsem vzduch...+zakroutí nad tím hlavou, no na notesu jí začne blikat nějaká důležitá zpráva v systému z práce, tak se musí věnovat tomu+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.