Kuchyně a jídelní koutky

Letní sídlo Postrachovců a členů posádky. Přátelé jsou vřele vítáni.

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Kuchyně a jídelní koutky

Příspěvekod Beatrix » čtv lis 01, 2012 12:28 am

Tak pokud by to byly takový zbytky jaký sme tam jedli, nestěžovali bysme si! +trochu Zuzku sem tam reguluje, aby jim neposházela všechny džbány, jak se furt pro něco natahuje, ale jinak ju víceméně nechá, ať si ochutnává co chce a té to viditelně jede+ Ale to néé, myslím, že tady sou všichni už otrlí...a pro ten zbytek pije přece brusinkovej džus, ne? +usměje se a zdlábne kousek masa co se tam válí u nějaké té zeleniny :D + Aspoň že tak, ve vlastním domě a vyhnanej od večeře! +kroutí nad tím hlavou+ copak? Nerada hodněnohý..hodněoký..cosi? +kývne k chobotničkám, kterým se Manori vyhla rukou+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv lis 01, 2012 8:11 pm

Cha, to je fakt...*zasměje se* Ale nemusíš se bát, že by si pro ten džus fakt někdo do lednice šel a spletl si lahve...od stolu jsem Postracha nevyhnala, ale z lednice jo...*přidá si zeleninku* hm...já jak se nemůžu dopočítat, kolik to má nohou a očí....a to jsem na ostrově..to jsem si dala, co?*uchechtne se* Ochutnám, to jo..ale prostě tomu nemůžu přijít na chut..přijde mi to všechno stejné...prostě to chutná mořem a různě se to žužle...*upije vína a dolije těm, co nemají* ale chlapci jsou zvyklí, těm chobotnice nevadí...*kývne k námořnictvu okolo a dojí taštičku*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » pát lis 02, 2012 2:06 am

To mě uklidňuje, asi by to bylo né zrovna pěkný překvapení...+nakrčí trochu nos když si to představí, ale pak se zase usměje+ To teda dala! Já myslela, že na tyhle experimenty seš. Já sem se zasekla někde u steaku a nějak se nemůžu odseknout! člověk aspoń ví co jí! a že už to nežije...většinou! +směje se a zatváří se shovívavě, když se Zuzka začne cpát sladkým, že jí to teda povolííí+
Co tu vůbec celý dny děláš? Postrach říkal, že seš tu úplně sama? +kulí oči+

+a ostatní stolovníci si samozřejmě pochvalujou jídlo+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát lis 02, 2012 11:51 am

Hm..no právě.....už se mi to taky povedlo, myslela jsem, že rybízový džus....a prd..ono v noci, člověk napůl spí, tak lapne lahev a přihne si....*mávne rukou* ale aby to bylo fér, občas podstrkuju Postrachovi ty láhve s džusem mezi jeho...ale on to potvora ucítí dřív, než se napije...*dobaští hlavní jídlo a taky si vezme kus medíku* hm..jsem...v tom směru, že musím zkusit kde co...teda kromě hardcoru v podobě hmyzu a tak...ale prostě v tomhle nevidím nic výjimečného...možná to, že je to lehké...ale to je tak všechno..asi jsem přece jen suchozemec...a právě, dokud to na mě kouká a snaží se to utéct z talíře, tak to nejím..s tím občas kuchař provokuje, že někde něco takhle naaranžuje....ale neboj, dneska tady nic není, důrazně jsem mu vysvětlila, co mu uříznu a odkud, pokud si nedá říct...*hraje si s vidličkou* no..to je různé..většinou dodělávám resty z papírování...sice na ministerstvu moc nejsem, ale někdo ty zprávy napsat musí...a než sedět v kanclu tam...nebo chystám podklady do Klubu přes net...teda se plácám na netu*zasměje se* ale tvářím se, že je to práce...no a pak běhám se zvěří...a za zvěří...a zvěř se mnou i spí, teda některá...abych se tu nebála...i když tu nestraší....zatím jsem aspoň nikoho nepotkala*zasměje se* ale možná budete mít štěstí vy...*koukne na návštěvu* ale kus odtud jsou zbytky ještě staršího sídla...to jsme ani neopravovali...nepřišlo mi správné tam zasahovat...tak tam je to hodně zvláštní...a pro bojácnější povahy nedoporučuju chodit v noci.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » sob lis 03, 2012 2:41 am

Eh...+zatváří se ne moc chutně+ To muselo být ale překvápko! Ono v teplým stavu si to představit dovedu, ale zastudena...nix moc..
To je od tebe hezký! Už tak je tohle na mě dost velká exotika, kdybych za večeří musela ještě běhat s vidličkou..no nevím, nevím. Asi bch vytáhla z kufru suchary!
Já bych tu teda sama nezůstávala ani omylem! Máte to tu krásný...ale docela se tu potmě..+nechce říct bojííím...+obávám i tak..a su ráda, že kolem sebe budu mít dost lidí.
Nenene, žádní duchové! +směje se a Zuzka nachvílu zůstane na Manori zírat vykulenýma očima, že tam straší, ale hned se zatváří že nic, nacpe si plnou pusu, ale je vidět, že po Man pokukuje, jestli se dozví ještě něco jinýho a pomalu začíná přemýšlet nad tím kolik příšer bude mít ve skříni+
Bez mapy a doprovodu ani za světla nedám nohu před váš práh, takže nehrozí.+potřepe hlavou+ Vlastně sem si donesla vlastní noční lampičku..nesnáším v noci tmu..vzláš´t když nejsu ve své ložnici... všechny ty zvuky a tak..+mávne rukou+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob lis 03, 2012 4:07 pm

*zasměje se* Tak snad nebude tak zle, aby došlo na suchary....*rozhlídne se* ty tady možná v kuchyni taky někde jsou...hm..né, tak tady není proč se bát...necháváme většinou svítit v noci některé světla, když tedy má elektrárna nadbytek proudu....takže tady není ani taková velká tma. Spíš je tady bez lidí docela nuda....aspoň si zvířátka beru do postele, at si mám s kým povídat, ale i tak...cha, tak to je dobrý, vlastní lampa...to jsem ještě neslyšela. Že plyšáka, nebo polštářek...to jo, ale lampu?*uždibává med* Neboj, jediný, kdo tady bude strašit bude Postrach...on nepotřebuje zas tak spát...ale ten bývá u sebe, neplouží se po chodbě v noci. Vidíš to, já tu mapku nabízela....ale ono když jdeš pořád jedním směrem, ono tě to svede vždycky na hlavní nádvoří... takže se tady vlastně nedá ztratit...akorát si možná uděláš větší procházku.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » sob lis 03, 2012 4:09 pm

*a o něco později dojde i Postrach*dobrou chuť...*popřeje těm, co ještě jedí a sedne si vedle Man se skleničkou z tmavého skla* Tak jak jste se ubytovali? Nechybí nic?*koukne na Beu a imaginární zbytek*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Beatrix » ned lis 04, 2012 4:01 pm

Dnes určitě ne! +ujistí Manori, že si z jídla dobře vybraal+ nadbytek proudu? vy tu máte vlastní zdroj? teda..+potřepe hlavou+ logicky máte vlastní, ale jako nějakej přírodní? to je dobře, čím víc světla, tím líp! to je taková malá lampička..do zásuvky..dětská..vydává to světla tak akorát aby byla dost tma, ale zase ne úplná.
Tak ovšem kdyby mě došel Postrach v noci strašit...! +culí se a chichotá se tomu+ To by bylo asi zajímavý! +a doufá, že to neslyší+ Já hodlám hlavně lenošit..a provozovat krátký procházky..do kuchyně a zpátky a tak. +uculí se+

Postrach: Děkujeme! +usměje se na něho+ Nene, všechno v naprostým pořádku, jako vždycky. Manori má všechno připravený do posledního puntíku.
+Zuzka si Postracha chvíli sondovitě prohlíží, ale pak zahlídne fenka, zasvítijou jí očí a hned mete od stolu, že Bea nestihne ani nic říct, no zaparkujou tam někde na sedačce, tak je nechá být+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned lis 04, 2012 5:32 pm

Dobře, tak hladovka až od zítra...*uculí se* Hm, jo. vodní...a vlastně i teplo čerpáme z vody, výhoda termálních pramenů...jinak bychom něco tkaového nemohli vůbec provozovat....*mávne rukou dookola* Cha .....máš úkol, Postrachu.*koukne na upíra vedle* Strašit v noci Beu.*uculí se* Jo, to je procházka tak akorát na vytrávení...*zasměje se* já občas teda chodím nahoru na kopec nad vilou....je tam krásný rozhled a klid, když mi jde z námořníků hlava kolem..nemysli si, sice když jsem tu sama, tak je nuda, ale čeho je moc...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » ned lis 04, 2012 5:35 pm

Výborně...ne že bych pochyboval...*usměje se a odpije, když Zuzka odběhne od stolu* Myslím, že o fenka přijdeme...ta už ho nepustí z ruky...*poznamená, jak vidí ty dva na pohovce vedle* Tak?*koukne na Man a pak se zadívá přes sklenku upřeně na Beu* Ty bys chtěla v noci postrašit?*pobaveně ji sleduje*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Villa Nocturna