od Syriana Spinnel » úte lis 13, 2012 4:31 pm
S: +vydá se v noci, ztemnělými chodbami spící Tvrze do kuchyně, kde má v plánu vykořistit lednici, nebo si případně udělat palačinky. Když otevře tu velkou věc skrývající dobroty v kuchyni se rozsvítí+ Jejda! +vyskočí jak se lekla+
P: Má drahá, snad jsem tě nepolekala +ozve se Phillipin hlas ze stínu a ta pak vkročí ve velkém županu dovnitř+
S: Abych řekla pravdu Phillipo, tak trochu ano, myslela jsem že všichni spí.
P: Ach, to mě tak mrzí. +přejde k lednici a nalije si mléko do vysoké sklenice a do něj si dá med+ v noci bys neměla jíst, zkazíš si postavu
S: +zrovna si vytáhla sklenici s jamem co dělala Wenai a k tomu ještě pár propriet, když se zastaví v pohybu+ och, ale no tak. Až budeš po třech dětech, tak mi můžeš něco povídat o kažení postavy a navíc. Viktor by se měl každou chvíli vrátit z práce a já mu chtěla nachystat něco k jídlu.
P: No to je od tebe tak hezké, ale od toho máme přece služebnictvo ne? +Napije se svého mléka+ Viktor teď pracuje často dlouho do noci že?
S: +rozloží to na stůl a otočí se k ní čelem+ ano docela často, má hodně práce.
P: A jsi si tím jistá? po těch tvých... ehm eskapádách.... ach dobrou noc, drahoušku
S: +snaží se udržet kamenou tvář+ dobrou noc Phillipo +a pořád se usmívá, avšak jakmile švagrová zmizí tak jí úsměv zteče z tváře a do pusy si dá plnou lžící marmelády. I když si něco takové nepřipouští a ani nad tím nepřemýšlí, Phillipa, ta potvora do ní zasela semínko pochybností. I když to bylo nejspíš jejím účelem. Udělá hromadu těch palačinek a vydá se s nimi zpět nahoru, počkat na svého manžela+
Nil mortifii sine lucre
HERE WE STAND