Druhý pokoj pro hosty

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Druhý pokoj pro hosty

Příspěvekod Victoria » stř pro 12, 2012 12:01 am

Tak jsem ráda, že ti vyhovuje +sáhne si na krk od kytary a zkusmo brnkne na jednu strunu+Já myslím, že to určitě vyjde +ujišťuje ho+ Hm, ty jsou ještě asi moc malý, nerada bych jim ublížila. +pokrčí smutně rameny+ I když Nicci už by se mnou možná šla. +nakloní hlavu na stranu+ Ale něco mi říká, že Viktorie bude moje oblíbená +zakření se+
No tak zaprvé +ukáže na prstech+ když máš s sebou dítě, dycky to vypadá, že jsi laskavej a hravej, a ne infantilní. to si nedělej srandu, to už mi jednou řekli! +vztyčí na něj se smíchem prst+ a zadruhé +uculí se na něj+žádný racionální a zodpovědný lidi tu nejsou +mrkne+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » stř pro 12, 2012 12:07 am

Nicci se s tebou klidně šermovat bude. +křikývne+ Jenže zaprvé +nakloní se k ní a taky ukazuje na prstech+ tady si nikdo nebude myslet, že jsi infantilní. Zadruhé +vystrčí další prst+ tu mají zákeřnýho sněhuláka a zatřetí +vystrčí třetí prst+ je úplně jedno, co si o tobě cizí lidi myslí. +zazubí se a sní jí další bonbón+
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » stř pro 12, 2012 12:18 am

Tak já ji vezmu ven, až ji tady v tom obřím baráku najdu +zaraduje se+ Zákeřnýho sněhuláka +vykulí oči+ Jak moc zákeřnýho +vyzvídá+ Tak s tímhle názorem bys u nás doma neprorazil +ušklíbne se na něj+ Já vím že je. +usměje se+ ale tohle nejsou cizí lidi, jsou to tvoji kamarádi, a možná by mohli bejt i moji +pokrčí rameny+ Někdy je jenom těžký překonat kořeny výchovy, víš? Víš +odpoví si sama+ Chceš tyčinku? +ulomí mu půlku svojí marsky+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » stř pro 12, 2012 12:23 am

No, já jsem třeba nikdy nenašel odvahu se k němu přiblížit. Je možný, že ti něco udělá. +pokývá hlavou+ No, tak se chovej přirozeně, myslím, že tak si najdeš ty nejlepší kamarády co můžeš. Díky. +vezme si od ní tyčinku a začne ji ohryzávat+
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » stř pro 12, 2012 12:29 am

a proč ho někdo... já nevím, neodčaruje? +diví se+ zvlášť když tu maj malý děti +kroutí hlavou+ Víš co, pojď se na něj podívat +zaprosí a už jí zase svítěj oči+ provedem mu nějakou škoďárnu +rozhodne se+ Pff, to bys nechtěl, abych se chovala přirozeně +zašklebí se+ To bych totiž vypustila monstrum +udělá děsivej výraz vyskočí a hledá svůj kabát+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » stř pro 12, 2012 12:39 am

Je to něco jako místní kolorit, vydrží i přes léto a navíc +koukne na ni+ tady se divnosti přijímají s otevřenou náručí. Něco jako Addamsova rodina. Tak jo. +sedne si+ Můžem jít ven, ale nejsem si jistý, jestli ho najdem. Vezmem sebou i Jess?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » stř pro 12, 2012 12:43 am

Ale ruce tu neběhají, že ne? +zadoufá se smíchem+ Už jsem vyhrabala i šálu, můžem jít. +informuje ho+ No jasně, čím víc lidí, tím líp +usměje se+
This is who I am.
Escapist.
Paradise Seeker.
(T.Holopainen)
Victoria

Příspěvekod Byron » stř pro 12, 2012 12:46 am

Ne, žádnou ruku jsem tu ještě neviděl. +zasměje se+ Skočím pro ni, vezmu si bundu a sejdem se v hale. +a odspěchá+
Byron
Člověk

Předchozí

Zpět na Tvrz