Kancelář

Co nevíme, to si domyslíme • Máme pochopení pro vše excentrické
Detektivní služby • Diskrétní zacházení • Domácí malinová šťáva!

Moderátor: Eternity

Re: Kancelář

Příspěvekod Marius » čtv lis 26, 2009 7:16 pm

+musí se zasmát+ Jste opravdu dobrá, alespoň budu vědět co mu dát k Vánocům, kdyby mě k tomu Neferet donutila. +usměje se+ Styx. +zamyslí se+ Ano o té mi Neferet už něco málo říkala. +přikývne+ A kde se pan Dolohov nejvíce zdržuje, kde bydlí? A madame Styx? +zeptá se, protože mu je jasné, že se to od Neferet jen tak nedozví+ Nebojte, nechci se jich zbavit ani je nemám v plánu v blízké budoucnosti navštívit. +usměje se+
Fide, sed cui fidas, vide
Marius

Příspěvekod Sigismunda » čtv lis 26, 2009 7:37 pm

přihodí mu do složky papírů adresář LoSu - něco jako telefonní seznam :)
oba najdete na stejném místě - taky to není žádné tajemství... návštěva? na tu byste se raději měl objednat. sídla kouzelníků - a zvlášť Smrtijedů - jsou pod ochrannými kouzly a dalším zabezpečením. a zdvořilostní návštěvou si můžete udělat obrázek o situaci. lepší, než aby vás třeba v parku roztrhli vlci. kdyby to došlo tak daleko, jděte třeba se slečnou Nefer. a pokud budete potřebovat ochranku, nebo doprovod vy sám - i to vám můžeme zařídit.
Jsme utkáni z téže látky jako naše sny.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Marius » čtv lis 26, 2009 7:50 pm

Děkuji za rady. +přikývne+ Sice jsem neměl v plánu je jít navštívit, ale po vašem varování to radši nebudu ani plánovat. +usměje se+ Myslím, že žádný doprovod nebude potřeba, alespoň v nejbližší době. +pokývá hlavou+ Myslím, že by to prozatím mohlo být vše, co jsem potřeboval vědět. +usměje se+ Měl bych ještě jednu otázku. Bylo by možné, že byste mě informovala, kdyby se cokoliv změnilo? +zeptá se+ Budu často mimo tento svět a rád bych měl čerstvé informace. Stačí když mi pošlete zprávu na Darktor, že se mám dostavit a já co nejdříve přijdu.
Marius

Příspěvekod Sigismunda » čtv lis 26, 2009 7:57 pm

taky kývne možné to samozřejmně bude. ale taky to bude drahé - neustálé sledování - sice jen takoý dohled, ale stejně. ale když je to pro vás důležité - jak chcete. a nechá ho do smlouvy poznamenat adresu, kam chce dostávat správy - samozřejmě šifrované.
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Marius » čtv lis 26, 2009 8:05 pm

Ano s tím počítám. Nechám pro tento účel založit v bance účet, z kterého Vám každý měsíc budou přicházet potřebné finance. +pokývá hlavou a vstane+ Rád jsem Vás poznal a děkuji za informace. +řekne a podá jí ruku+ Nashledanou. +rozloučí se, vezme si od ní desky, pokud mu nějaké dá a odejde, zůstane tam po něm pouze měšec s penězi+
Marius

Příspěvekod Sigismunda » čtv lis 26, 2009 8:58 pm

+ kývají jako ty jezevčíci na zadním okně auta oba dva, jak jim to pěkně funguje, ta domluva :)+
výborně. jak si přejete. ano - banka vyhovuje. skřeti se budou jenom vozit od trezoru k trezoru - spíš vlatně jenom budou papírovat. + do složky mu nacpe spoustu prospektů, výstřižků z novin a tak, které mu pomohou zorientovat se v situaci, v novém světě. jsou to vlastně většinou normálně dostupné materiály, ale takhle pohromadě, správně vybrané fakt mohou hodně pomoci. + tady, to se vám bude hodit +podá mu složku+
nashledanou a hodně štěstí +podá mu ruku. a když odejde, přemýšlí, že je skoro štěstí, že se tady ti co se různě o sebe zajímají, hlídají a podezírají se, nesrazí ve dveřích... a že si možná ani neuvědomují, že zatím, co si objednají služby na sledování někoho, zároveň už třeba někdo sleduje je... to je svět...

+zvedne ze stolku měšec s penězi a potěžká ho, usměje se+ ááá, brzy budou vánoce... co je asi nového na Příčné?
W. Shakespeare
Sigismunda
NEaktivní

Příspěvekod Eternity » pon lis 30, 2009 8:48 pm

+vrátí se z pochůzek a vidí, jak vypadá kancl - no hrůza! a to čeká Malfoye k rozhovoru. našňupnutě prolítne všechny místnosti, koho by sjela a donutila uklízet, ale všude prázdno a pusto. otráveně si sedne a rozmýšlí se, zda nemá Luciuse pozvat k ní a Morfeovi, do Pavilonu. ale ne, to už bych mohla rovnou rozestlat, ušklíbne se. tak to dá v kanclu do pucu: trocha kouzel a trocha práce. ale před tím si zaskočí do automatu pro lektvar uklízecí nálady, který do sebe naklopí a docela jí to nakopne a probere. a uklízení ji i baví. když to dokončí, jde se vykoupat a hodí na sebe něco domácky pohodlného, ale i elegantního. asi kalhoty s rovnými nohavicemi a svetr, delší, s jemným páskem přes boky a širokým rolákem, čokoládové a vínové barvy, možná medové. parfém. z vlasů učesat ležérní uzel. nenápadné líčení - a už se může posadit s nějakou pěknou knihou a pitím, raději čaj, aby se nezlískala předem - a dělat jakoby nic, nijak nevyšilovala, nic nechystala, vše velmi přirozené... :)+
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř pro 02, 2009 7:13 pm

vpadne do dveří jako velká voda
Drahá, předrahá přítelkyně, velice se Vám omlouvám. V pondělí i včera jsem měl večer nějakou akci, takže bylo absolutně nemožné se sem dostat. Přijměte prosím tuto kytici jako omluvu, i když vím, že není dostatečná
Obrázek

posadí se do křesla a vyčkávavě se na Eternity zahledí
Tak prosím, jsem Vám plně k dispozici.
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eternity » čtv pro 03, 2009 4:29 pm

(klídek, na LoSu přeci čas běží jinak :) )

mile se usměje a vstane, odloží knihu na komín z jiných knih
Luciusi, vítejte! ráda Vás vidím. to byste nevěřil, jak je ten Ottův slovník ... hmm...naučný...
+vezme od něho kytici a jde jí dát do vázy+ to je milé, děkuji
posaďte se, dáte si něco k pití? +jde jim něco nalít+

+posadí se kousek od Luciuse a najde ty správnéé papíry, vezme si tužku+ tak se do toho pusťme - první otázka:
Cestujete rád? A co na služební cesty?
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv pro 03, 2009 5:23 pm

Tak nejprve... dal bych si skleničku whisky, aby se mi lépe vymýšlely odpovědi usměje se
A teď k Vaší první otázce: Dávám přednost přemisťování, i když to není moc příjemné, ale je to rychlé. Takže ne, necestuji rád. Služební cesty žádné nemám, protože nejsem nikde zaměstnán - to by tak ještě chybělo ušklíbne se. Takže se přemisťuji, když chci a když to potřebuji při vyřizování svých záležitostí. A pokud je to opravdu nutné, pak nepřemýšlím o tom, jestli to dělám rád. Prostě musím a basta.
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Holistické detektivní kancelář Decidela & Eternity