London House

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: London House

Příspěvekod Tirage » pát pro 04, 2009 4:03 pm

(rozhovor, nebo jenom zdvořilostní návštěva? a autorizace článku? jak chceš)

+probere se, odlepí si z obličeje talíř s nakousaným řízkem+ jak: kurva? to je asi nějakej omyl, ne? já jsem sem přišla hrát baseball +mávne mu před nosem šunkou. a rozkoukává se, probírá ze spánku. je mírně zblblá, ale pak jí dojde, jak to asi vypadá - divně. + to je pohoda, co, ó starašlivý? holky vám sami lezou... hmm ... do talíře... +prohlíží si nakousanej řízek na který jí spadla hlava+ asi bude ještě teplej, dáte si? +utírá si kapesníkem mastnou tvář, chudinka :) +
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Amon » sob pro 05, 2009 12:58 pm

(třeba všechno dohromady...)

+usmívá se+ Jasně, omyl. Moc často se mně tu v jídle lidi neválijou...aniž by je sežrala havěť...+koukne na spokojený přežraný psy a nagini+ No..ten řízek asi už ani ne, ale tu šunku...+lapne jí ju a vrhne se ju nakrájet, ochutná a spokojeně zamručí+ to de... kafe? +postaví na kafe, šunku dá na stolek, sedne si naproti ní a upřeně ju sleduje+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Tirage » pon pro 07, 2009 8:00 pm

+když se dá jakž takž do pořádku+ no jo, kafe. probouzení polibkem se tady člověk asi nedočká...+v tom ji jeden hafík začne olizovat xicht - asi od řízku ještě - a dávat pac++ nojo, ty jsi drahouš drahej, chlupatej! hladí ho, ale snaží se dostat z dosahu jeho jazyka. raděj mu dá dojíst ten přeleželej řízek+
+pod Amonovým upřeným pohledem je trochu nesvá. zadívá se mu do očí, trošku se v nich začne potápět, udělá pár temp... pak se otřepe a vyloví si papíry, z kabelky :) + potřebuju dát dohromady ten rozhovor. a je tu ještě pár dotazů navíc. máte chvíli čas?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Amon » stř pro 09, 2009 12:44 am

Rolfe! +okřikne psa, ten kníkne a vyvalí se u krbu+ Měla by sis...hm..omýt obličej...+vzhledem k tomu co psi běžně žerou v práci... - zalije kafe, donese dva velký černý hrnky+ cukr? +aby se neřeklo, že se neoptal, sám usrkne horký hořký kafe, zapálí si a sleduje ju+ Teď si po servírce hraješ na reportérku?
Amon
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv pro 10, 2009 9:43 pm

+nešťastně se zašklebí+ nechci vůbec slyšet, co žerou +zakňučí štítivě a jde se umýt, kam jí Amon ukáže+
díky +za kafe a osladí si to. a taky očumuje tu šunku+
jak, hraju? vždyť jsem skoro profík. v obojím. a to mě tu vidíte nerad? já se na vás docela těšila. Na Mýtince je pořád nějakej hukot... škrcení... ale jestli vás to otravuje, podrbu si pséky a půju si po svým...a v rozporu ke svým slovům si nachystá ty papíry a připravuje materiály na rozhovor
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Amon » pát pro 11, 2009 1:21 am

+jenom se jí mile směje a dostane extra čistej novej měkkej ručník+ tak si vem..+přisune jí talířek se šunkou+ vypadáš hladově...
+usměje se+ jasně, profík. já myslel..netykali sme si čirou náhodou? no na mýtince...to víš, jako celebrita to mám těžký, furt někdo otravuje a má pocit, že mi může srát na hlavu. asi tyhle blbý moooresy ženský chytají od jisté madam...+prokřupne si krk a napije se+
Amon
Mág

Příspěvekod Tirage » pát pro 11, 2009 6:21 pm

vykáme - tykáme, asi podle toho, jak to přijde vrhne se na šunku a krmí i psy, kteří se přitřou, ale asi by neměli jíst od cizích a u stolu - kazí jim výchovu
si to tak neber, ó strašlivý, dobrotivý. lepší je mít nasráno na hlavě, než v hlavě. a opatrně se k němu natáhne a pohladí ho po vlasech, kam mu jako serou :). obrázek pro bohy: jednou rukou drbe Amona, druhou jedno psisko a z pusy jí čouhá plátek šunky, kterej zrovna žužlá. to celé trvá ale jenom chvilku.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Amon » ned pro 13, 2009 12:16 am

Tirage píše:vykáme - tykáme, asi podle toho, jak to přijde vrhne se na šunku a krmí i psy, kteří se přitřou, ale asi by neměli jíst od cizích a u stolu - kazí jim výchovu
si to tak neber, ó strašlivý, dobrotivý. lepší je mít nasráno na hlavě, než v hlavě. a opatrně se k němu natáhne a pohladí ho po vlasech, kam mu jako serou :). obrázek pro bohy: jednou rukou drbe Amona, druhou jedno psisko a z pusy jí čouhá plátek šunky, kterej zrovna žužlá. to celé trvá ale jenom chvilku.

+lepší, než kdyby žrali cizí u stolu...oni poznajou, kdy můžou..a sou trochu rozmazlení no, ale poslouchat umijou. amon se na ni podívá trochu...až vyděšeně+
Amon
Mág

Příspěvekod Kleopatra » pon pro 14, 2009 4:42 pm

+akorát si odemkne, vejde do dveří a zůstane zírat, páč Tirage Amona akorát hladí po vlasech+
Vedere e non toccare e' una cosa da crepare.
Kleopatra
Člověk

Příspěvekod Tirage » úte pro 15, 2009 1:42 pm

chudák si chvíli myslela, že je celý bez sebe, jak se mu to líbí :). a zatím panika v očích = stará ve dveřích... jak ji zaregistruje, polkne šunku a celkem duchaplně a přesvědčívě řekne
ano. myslím, že to mohl mít z té šunky.
takhle se nejlépe naváže telepatické spojení s vaším psem. pokud by to nestačilo, zajděte na naši stanici, do ordinace psího psychologa. jsem si jistá, že ho brzy ty noční můry přejdou, viď, miláčku.
sundá Amonovi ruku z hlavy a podrbe psa oběma rukama
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord