Kancelář šéfredaktorky a Bruna

– místní drbárna – kdo – co – kde – kdy – s kým – jak – proč -

Moderátoři: Zaměstnanec, Storm

Kancelář šéfredaktorky a Bruna

Příspěvekod Storm » čtv pro 10, 2009 9:12 pm

Jsem Storm a budeme se často vídat ve vašich sídlech. Budu tiše jako muška a ani si mě nevšimnete.
Tady mě zastihnete po většinu dne. Zde se v potu tváře prohrabuji tou spoustou materiálů, které u vás ukořistím, sestavuji žebříček těch nejzajímavějších okamžiků, které se na LoSu dějí a smolím z nich pro vás články. Mějte se přede mnou na pozoru! Na každého dojde!

Obrázek
Storm
Čarodějka

Re: Kancelář

Příspěvekod Selena » sob pro 12, 2009 7:59 pm

<dojde ke dveřím a podívá se na hodinky, je tu dřív vždycky je dochvilná, zkontroluje desky, které drží v ruce a pak zaklepe>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Storm » sob pro 12, 2009 8:21 pm

=přilítne celá udýchaná a u dveří kanceláře zahlédne návštěvnici= Dobrý den. Omlouvám se, že jsem vás nechala čekat, ale totálně nestíhám. Pěkně se nalítám, než obejdu všechny domy a sídla na LoSu. Jsem Storm =představí se jí= Pojďte dál a posaďte se =nabídne jí židli, hodí tašku na pohovku, odkopne z nohou boty s jehlovými podpadky a vydechne úlevou= Co si dáte k pití?
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Selena » sob pro 12, 2009 8:25 pm

<všimne si Storm a mile se usměje> Nic se nestalo. <řekne s úsměvem> Selena Mortimerová. <představí se, vejde za ní do kanceláře a posadí se do nabízené židle> Přišla jsem kvůli tomu pohovoru. <vysvětluje> Čaj bude stačit.
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Storm » sob pro 12, 2009 8:42 pm

=udělá jí čaj, sobě nalije vodu a konečně si sedne= Takže přistoupíme hned k věci, můj čas je drahý. S vašimi materiály jsem se už obeznámila, mimochodem máte skvělé vzdělání, skvělá doporučení. Takže náš pohovor bude docela krátký, spíš bych si chtěla ověřit vaši pohotovost, odbornost a um. Předem upozorňuji, že pracovní doba u mne je flexibilní a může se stát, že vás vytáhnu z postele třeba o půlnoci, když se bude někde dít něco zajímavého. Jistě chápete, že příležitost se musí uchopit, dokud je horká. Souhlasíte s touto mojí podmínkou?
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Selena » sob pro 12, 2009 8:50 pm

<vezme si od ní čaj> Děkuji.<usměje se> Jistě chápu. <pokývá hlavou> Ano souhlasím, nemám s tim žádný problém. Jen mi řekněte co mám udělat. <usměje se mile>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Storm » sob pro 12, 2009 8:57 pm

Trpělivost, k tomu se hned dostanu =podá jí arch papíru, na kterém je dnešní článek, připravený k vytisknutí do novin= Přečtěte si jej, prosím =počká, až jej celý dočte= Máte pět minut na to, abyste k tomuto článku vybrala příhodnou fotografii. Tamhle je počítač, připojený na internet. Můžete začít =přestane si ji všímat, jen otočí přesýpací hodiny vzhůru nohama a začne si něco psát=
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Selena » sob pro 12, 2009 9:16 pm

<vezme si od ní arch papíru a pečlivě si ho prostuduje a přesune se k počítači, kde hledá příhodné fotografie, po přečtení článku má jakou si představu co potřebuje a tak do vyhledávače zadá potřebná hesla, než dopadne poslední zrníčko v přesípacích hodinách má hotovo> Takže záleží co si přesně představujete. Vybrala jsem dvě fotografie. Každá z fotografií by mohla svým způsobem doplnit Váš článek.<ukáže jí dotyčné obrázky a s napětím čeká na to co jí Storm řekne>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Storm » sob pro 12, 2009 9:25 pm

=mrne na přesypky= Hm... přesnost, výsada králů... to si cením. Ukažte =přistoupí k počítači, prohlíží si obě fotografie, krčí obočí a pak ukáže prstem na jednu z nich= Tuhle beru. Jste dobrá =řekne uznale a vybídne ji, aby se posadila zpátky na židli= Jsem spokojena s vašim výkonem. Teď poslední věc. Finanční ohodnocení. Nabízím vám tři stříbrné galeony týdně =pohlédne na ni a čeká, zda to přijme=
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Selena » sob pro 12, 2009 9:28 pm

Správná výchova. <usměje se, když Storm mluví o přesnosti> Děkuji, snažím se, abych vždy odvedla tu nejlepší práci.<pokývá skromně hlavou a vrátí se zpět na židli> Souhlasím. <kývne pomalu hlavou>
Selena
NEaktivní

Další

Zpět na Denní Věštec