Sklípek

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Sklípek

Příspěvekod Creagan Elat » stř led 28, 2009 11:44 am

E: To si opravdu nemusela. Ale když už něco máš, sem s tím směje se, protože ví, že Bilkis takovou reakci určitě čeká
C: Jsem zvědavý co to bude, když to dárce přivádí do rozpaků
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » stř led 28, 2009 11:55 am

Ono to vlastně není jen ode mě... Já jsem v podstatě jen tlumočník. Odkašle si Je to takové zvláštní, víte, zapisuji život Tisuliho a Rokara do kroniky. Všechny jejich skutky. A blíží se korunovace... Znovu si odkašle Zkrátka, stala jsem se hlavním diplomatem Mlžného království co se styku s naším světem týče. Je mi ctí, že mohu právě já pozvat budoucí panovníky Aldormy na korunovaci nového krále Mlžného království. Jen si nejsem jistá, jestli budete chtít jet... Je to daleko a máte svoje povinnosti.
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » stř led 28, 2009 11:59 am

Tedy, to je zajímavý dar. Rádi se korunovace zúčastníme, jen doufám, že nebude v době, kdy plánujeme svatbu.
E: Jasně, že přijdeme. Ale nechtělo by to nejdřív budoucího krále trošku zkulturnit? Říkala si, že se tu u nás staví. Tak by mi zajímalo kdy to bude.
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » stř led 28, 2009 12:05 pm

Ehm, řekla bych, že v nejbližší době. Předpokládám, že venku nevydrží dlouho, Tisuliho sníh právě nefascinuje a spaní pod širákem v tomhle počasí už vůbec ne...
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Tisuli » stř led 28, 2009 12:14 pm

Objevil se s Rokarem před palácem. Chvíli se soustředí, aby zjistil, kde jsou právě Bilkis a Eillen. Bez váhání poté vejde do sklípku Krásný podvečer přeji usměje se.
Vítejte v Mlžném království
Tisuli
NEaktivní

Příspěvekod Rokar » stř led 28, 2009 12:15 pm

I já přeji dobrý večer, omlouvám se, že jsme sem tak vpadli...
Zvířetem obdařený...
Rokar
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » stř led 28, 2009 12:20 pm

Je trošku zaskočen z nastalé situace, Dobrý večer i vám. Nechcete se posadit. Zrovna večeříme. A jídla je dostatek. ukáže na pečeni a brambory
E: Pánové, rádá vás poznávám dostane ze sebe poté co se přestane dusit jídlem. Jejich příchod ji opravdu zaskočil, stejně jako maso, které v tu chvíli jedla.
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » stř led 28, 2009 12:25 pm

Teda kluci! Copak jsem vás nic nenaučila? To se dělá, takhle k někomu vtrhnout? mračí se na ně, ale její tvář se pomalu vyjasňuje. Otočí se k Eillen a Creaganovi V žádném případě se k nám nepřipojí, dokud se neumyjí... A teď mi dovolte abych vám představila Tisuliho ukáže na blonďáka a to špinavé, co vypadá jako by právě prolezlo houštím je Rokar mávne smrem k druhému muži Pokud nás na chvilku omluvíte, ukážu jim, kde bydlím a oni se umyjí a převlečou.
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » stř led 28, 2009 12:29 pm

Jednou rukou chytne Rokara a druhou Tisuliho Tak pojďte, sprcha vám udělá moc dobře. Smrdíte jsko kdybyste se koupali v žumpě...
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Tisuli » stř led 28, 2009 12:30 pm

Bilkis, jen se v klidu najez a neboj se. My do tvého pokoje trefíme mrkne na ni Dáme si společně sprchu a pak se k vám připojíme. Opravdu se kvůli nám nemusíš zvedat od jídla.
Vítejte v Mlžném království
Tisuli
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran