Společenská místnost

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Společenská místnost

Příspěvekod Styx » ned pro 27, 2009 5:04 pm

Alex: Jen doufám, že se tady někde ten mizera neobjeví +rozhlíží se obezřetně kolem+ Nevím, co bych dělala, kdybys se s ním zase musela setkat +zamračí se+ Potkáváte ho tady někdy?

Sucre: +zasměje se+ Alespoň se tady nenudíš. Ale zase, někdy ani ti draci nejsou tak nebezpeční, jak nekteří jidé.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Alexander Mahone » ned pro 27, 2009 5:07 pm

Neboj, nenarazíš na něj. Sice se tu sem tam objeví, ale spíš je někde jinde. Zábava pro něj skončila ve chvíli, kdy jsme se přestali hádat, jestli tu bude nebo ne. Ale když tu je, tak ho všichni ignorujeme a bohužel pro něj, ve všech volných pokojích pro hosty se zničilo potrubí a tak je tam vytopeno a všude raší plíseň. upije vína a zobne si jednohubky
Dopadal jsem násilníky, vrahy, dokonce i bývalé vojáky a nakonec mě dostal stavební inženýr z Illinois. Chcete vědět jak?
Přestal utíkat.
Alexander Mahone
Člověk

Příspěvekod Fernando Sucre » ned pro 27, 2009 5:09 pm

To se fakt nenudím. Když se chci nudit, tak jdu hlídat do čajovny nebo na recepci na příčnou. Tam se taky dveře netrhnou pronese lehce ironicky
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Styx » ned pro 27, 2009 5:13 pm

Alex: Tak to mi spadl kámen ze srdce +oddechne si+ Ale přesto vás asi svrbí dlaně, když se s ním potkáte, co? +mrkne na něj+ Plíseň a voda? Tak to je skvělé +ušklíbne se škodolibě+

Sucre: Do čajovny nikdo nechodí? To je mi líto, někdy se tam zajdu podívat a vezmu i kamarádku, tak se tam spolu pobavíme +uculí se+ A neříkej mi, že v masážním salonu taky nejdou kšefty.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Alexander Mahone » ned pro 27, 2009 5:14 pm

Rozhodně je to skvělé kouzlo. Pokoje jsou v absolutním pořádku. Ale málokdo má chuť to zjistit jinak, než pohledem. Asi proto je Kranz pořád někde mimo.
Dopadal jsem násilníky, vrahy, dokonce i bývalé vojáky a nakonec mě dostal stavební inženýr z Illinois. Chcete vědět jak?
Přestal utíkat.
Alexander Mahone
Člověk

Příspěvekod Fernando Sucre » ned pro 27, 2009 5:15 pm

Ale tak pár lidí tam bylo. Ale zase takový terno to není. Zase si ale kluci nestěžujou, že by byli přepracovaný. Ačkoliv ta slečna, co ji tam máme, tak ta už se fakt nudí.
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Styx » ned pro 27, 2009 5:25 pm

Alex: Šikovné kouzlo +smích+ Třeba se odstěhuje úplně pryč. Co vůbec tady pohledává? Ať si táhne domů +naštvaně+ A co jinak tady děláte celé dny, když není koho ochraňovat?

Sucre: A kteří kluci tam masírují? Já myslela, že ty... Ještě jsem tam nebyla a přitom bych to potřebovala jako drbání.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Alexander Mahone » ned pro 27, 2009 5:34 pm

No, co bychom dělali? Nudíme se. Krom dokladů z čajovny a ze salonu, tu fakt není co dělat.
Přestal utíkat.
Alexander Mahone
Člověk

Příspěvekod Fernando Sucre » ned pro 27, 2009 5:35 pm

No je tam Linc, pak Chris a Ronon. Chris je nejmladší, ale zase má nejvíc zkušeností. Ronon je asi ten nejnamakanější, ale v jádru dobrák. No a Linc je Linc
Fernando Sucre
Člověk

Příspěvekod Styx » ned pro 27, 2009 5:41 pm

Alex: Tak to byste tady jednou za čas měli udělat alespoň nějaký soukromý mejdánek pro pár pozvaných hostů, ať se nenudíte +zasměje se+ Anebo jste pořád jenom ve střehu?

Sucre: Kterého bys mi doporučil? Potřebovala bych pořádně rozmasírovat záda, ale tak, že mi potečou slzy. Žádné lechtání +uchechtne se+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran